icon

Mešká mi menštruácia. Som tehotná?

meyby
20. okt 2011

chcela by som sa opytat co to znamena ze v case ked mam dostat menzes citim ako keby som ju mala dostat PMS a menzes nedorazi...co to ma znamenat ...

in131
20. okt 2011

@lily525 to by bolo super keby nám to vyšlo. joj ja by som bola tak štastná - tužim po babätku už 5rokov. Hned by som bola na marodke.

meyby
autor
20. okt 2011

ja som od bylinkara dostala taky recept na zenske veci, ze jeden biely jogurt , stampedlik nejakeho alkoholu-napr. hruska a olivovy olej, zmiesat ale jogurt zohrajete na nejaku teplotu a potom vylejete do jogurtu stampedlik a lyzicu olivoveho oleja, a date si to na brucho ...na vajecniky...ja som si dala nato igelit a potom uterak, a lezala som stym na bruchu aspon hodinu...celkom fajn...

macamac
20. okt 2011

a ešte postreh- gratulko, že ti neupravili príspevok-to je tu móda posledné dni tiež 😀 😀 😉

manamani1
20. okt 2011

@meyby jasné mozes byt,povedzeme ja som skusala uz,mas test doma? sprav si ho...može a nemusí ukázať!!!

meyby
autor
20. okt 2011

@macamac ved aj vela som si tu toho precitala, prestudovala...len nic konkretne som nenasla...

in131
20. okt 2011

@meyby Uvarím si dc vína bieleho - preložim utierku na 3časti pod jednu vrstvu dám igelit a cele si to previažem plienkou - spím v tom celu noc - zabudla som pred priložením si natrem podbruško olivovým olejom. Mne tento obklad dala liečitelka z dôvodu častých zápalov.

meyby
autor
20. okt 2011

@manamani1 este nemam test , ale zaobstaram si ... 😀

meyby
autor
20. okt 2011

@in131 nieco podobne som ti poslala od mojho bylinkara, musi byt nieco natom...zhoduje sa tam ten alkohol a olivovy olej 😀

macamac
20. okt 2011

@meyby 😉 jasné, čo prípad-to iný príbeh, len keď sem skočí admin-rád presmeruje podobné otázky do už existujúcej podobne tematickej diskusie 😉
ale držím palce!!! 😵
som zvedavá, či sa teda zadarilo 😵

meyby
autor
20. okt 2011

@macamac dakujem pekne...to som zvedava aj ja , a naschval oddialujem aj ten test aby som nebola sklamana ...

in131
20. okt 2011

Ja ked som bola na IUI tak som test robila už na 13 den den od inseminácie a ked vyšiel negatívny tak som bola sklamaná a krvných testoch som si bola ista že to nevyšlo a doktorka ved to vam nemusí ukázať je to individuálne - niekomu ukáže už pred menzesom a niekomu ani po dvoch týždnoch meškania neukáže test až krv.

meyby
autor
20. okt 2011

@in131 prave preto radsej pockam ved keby sa nahodou zadarilo tak ved sa to ukaze 🙂

in131
20. okt 2011

@meyby potom nám daj hned vedieť.

meyby
autor
20. okt 2011

@in131 urcite sa ozvem🙂

lily525
20. okt 2011

@in131 veru, ver aj ja by som bola stastna....uvidime, ak nie, buduci mesiac nas caka iui.

lily525
20. okt 2011

@meyby aj ja som zvedav. a kedy chces testovat?

meyby
autor
21. okt 2011

No chcem este pockat , kedze sa vobec necitim byt tehotna, tak este pockam, aj kamosky mi radia ze sa nemam stym nikam ponahlat, mam vydrzat co najdlhsie... 😀

meyby
autor
21. okt 2011

@lily525 No chcem este pockat , kedze sa vobec necitim byt tehotna, tak este pockam, aj kamosky mi radia ze sa nemam stym nikam ponahlat, mam vydrzat co najdlhsie...

in131
21. okt 2011

@lily525 IUI sa nemusíš bať je to uplne v pohode. Ako gyn. prehliadka.

lily525
21. okt 2011

@meyby no ved jasne, to uz musis ty vediet... daj potom vediet... som zvedava a drzim palce

lily525
21. okt 2011

@in131 ja sa nebojim IUI ale toho sklamania, ak to nevyjde

meyby
autor
21. okt 2011

@lily525 hlavne mysliet pozitivne 🙂

gabriellka
21. okt 2011

@meyby ja nechápem prečo si neurobíš test? ako ti máme my v diskusii napísať či si alebo nie si tehotná. a je to dobrá kravina že sa necítiš ako tehotná...koľko si odrodila detí že vieš ako sa cíti žena pár dní od oplodnenia? podľa mňa väčšina žien (minimálne 90%) nemôže cítiť príznaky tehotenstva keď im mešká ms týždeň ako tebe

meyby
autor
21. okt 2011

@gabriellka nerobim si ho preto, lebo je skoro, kopec žien sem pise co som si mala moznost nastudovat , ze test robit az ked bude mrcha meskat dva az tri tyzdne...to mas pravdu, ze tehotna som nebola este, takze ani neviem ake su priznaky...tak sa riadim podla tych zakladnych ktore su najbeznejsie u zien...A inak kopec zien uz ma priznaky, este pred vynechanim menzesu... 🙂

oskvarkaa
21. okt 2011

@meyby takze uz si teraz 3 tyzdne po ovulacii vlastne?.... mas moj obdiv ja by som sa davno testovala... testikom citlivim na 10 🙂

meyby
autor
21. okt 2011

@oskvarkaa ano presne necele 3 tyzdne od ovulacie...presne viem kedy som mala ovulaciu...praveze aj mne je to divne, ze sa stym neponahlam, predtym som sa stym stale ponahlala , a teraz sa neplasim..tak nech mi to aj tak vydrzi...ty si natom ako?

oskvarkaa
21. okt 2011

@meyby ja som mala pocit ze minuly vykend som mala ovu (co je sice divne 8 DC ale co uz :D)... a dnes mam pocit zase ze dnes je ovu :D:D.. hehe no tak uvidime ja som dnes len 14 DC

meyby
autor
21. okt 2011

No ja si to sledujem uz asi 3 mesiace...a tiez ovu citim na dvakrat len ta druha je ta prava 🙂 stale citim ovulacne bolesti asi cca 3 dni po menzese teda 7 den cyklu, a a potom citim aj v strede cyklu t.j. na 14 den skusala som si to overit ovulacnym testom, a presne tak ovulaciu mam na 14 den, a tak si mi to uz opakuje dost dlho...cize akoby dvakrat ovulacia, ale stale ta prava je ta druha... 😀

meyby
autor
21. okt 2011

@oskvarkaa No ja si to sledujem uz asi 3 mesiace...a tiez ovu citim na dvakrat len ta druha je ta prava stale citim ovulacne bolesti asi cca 3 dni po menzese teda 7 den cyklu, a a potom citim aj v strede cyklu t.j. na 14 den skusala som si to overit ovulacnym testom, a presne tak ovulaciu mam na 14 den, a tak si mi to uz opakuje dost dlho...cize akoby dvakrat ovulacia, ale stale ta prava je ta druha...