Mešká mi menzes a mám výtok. Môžem byť v tom?
babyyyy, probleem..ja som si to ani neuvedomilaaa :/ 8.5. som ,,to" mala dostat a nic neprislo..dva dni na to som mala slaboruzovy vytok len vecer a rano a potom nic...no aa predvcerom zasa ten vytok na papieri a stale nic...myslite, ze som v tom?? viem, ze nieste gyn. ale tak predsa..len neviem o tom, ze by drahemu nieco uslo..tedaaa, dufam, ze mu neuslo.... waaaa 😕
Od 8.5. už ubehlo veľa, veľa času aj keď si teraz skočíš pre test a urobíš si ho aj poobede tak ti musí na 100% ukázať.
@anjelicek26 a to mozem aj ked som mala ten slaboruzovy vytok aj 2x a nie za sebou, ale v rozhrani 2 tyzdnov?? nie je to cudne?
@pa3ciaaa - daj potom vediet, ale ak ti meskaju od 8.5., tak mozes aj rovno k lekarovi ist a donesies si fotocku zo sona 😅
@anjelicek26 fuuu...moje nervy...ale mi davas zabrat... 😅 noo, som zvedava..ked sa mala vyspi, tak pojdem kupit..
@pa3ciaaa - neboj rozdychala by si 🙂 Hlavne klidecek 🙂 Ja som si pri tomto malom tiez vsimla az po dvoch tyzdnoch meskania, ze ups, mrcha nebola 😀 😀 No a boli dialnice, takze tak heh
jasne ze mozes mat po sebe vytok, ja som mala tri alebo styri dni, myslela som si ze sa mi rozbieha mrcha.. skus mamatest, ten ti ukaze 🙂 a nestresuj sa, uz je aj tak neskoro na stres
@anjelicek26 no, ja viem, ze by mal byt klidek...ale som aj tak totalne nervozna... 😀 bozee moj...takto skoro sme neplanovali... takze ak si urobim test, tak uz mi ukaze 100% na com som..hej?? 😅
ahoj, ja som mala tiež výtok, ale iba taký klasický, bez farby, ale bol silnejší ako obvykle....No a som v 12 tt....Podľa mňa to asi bude mimi....Jasné, ukáže ti na 100%...daj potom vedieť, že či hej 🙂
@anjelik2509 fuu, no tak teda fasa.... vidim, ze moja obava bude skutocnostou (pravdepodobne)..mrle ma zeru..uz len cakam nez sa mala zobudi.. jasne, dam vediet.. 🙂
@ivec16 tak hej ..to je pravda.. 😀 ja len tak, ze my sme tiez na malu dlho cakali..az sme sa na to vykaslali...nesustredili sa na to ..a bum..zrazu sme necakane zistili, ze budeme mat babo..ale ak som teraz tehu..tak toto bude necakenejsie este viac..uz len pre to, ze malu sme kvazi ,,planovali " ale toto nie... 😅
@modrazaba
@nikoletka_h
@ivec16
@anjelik2509
@anjelicek26
@reni1512
@koniarova takže babyyy... 😀 robila som si ten testik a vysiel negativny... 🙂 tak uz len cakat na mrchu...len by ma teda zaujimalo, ze preco stale neprisla..no, nic..kazdopadne je vsetko v poriadku a dakujem za rady...ak nepride do 2 tyzdnov, tak testnem znova.. 😀

cisto teoreticky mozes byt v tom 😀 najlepsie je urobit si test 😉