icon

Mešká mi menzes a nechcem, aby si to mama všimla

7. apr 2022

Dobré ráno
Včera som mala dostať menštruáciu ale nedostala som, test vyšiel pozitívny a volala som doktorke, ktorá ma objednala až 3-4 týždne keď už bude srdiečko
Problém je, že mám len 20 a bývam ešte s rodičmi.
Neraz sme mali s mamou rozhovor na túto tému a povedala, že by som sa na ňu mohla 100% spolahnúť. Veľmi by sa na dieťa tešili i keď by to bolo samozrejme dosť ťažké. Som im zato vďačná, bez nich by som to nedokázala.
Ide o to, že len teraz mi “mešká”. Rada by som to oznámila až po vyšetrení keďže tieto začiatky sú najrizikovejšie a aby sme sa vyhli “zbytočným emóciam a problémom”. Oznámim im to, začnú to riešit´ (poznam maminu, tá by už kočík kupovala) a nedajbože nebude prospešné tehotenstvo..
Avšak mama pozná môj cyklus a tým , že bývame spolu vidí, či sa do koša vyhadzujú intémne veci (vložky, tampony). Neviem ako to uhrať, aby jej nebolo divné , že ešte mesiac nekrvácam. Podľa vás?

belllinka
7. apr 2022

Tak hadz do kosa ciste vlozky 🤦‍♀️ Ked to uz potrebujes utajit.

stastna17
7. apr 2022

ak sa na mamu mozes 100% spolahnut naco jej klamat? tak jej povies ze nechces aby to niekto vedel kym bude srdiecko, este nie si tehotna kym nemas tehotensku knizku, zatial mas iba tehotensky test.

ciola
7. apr 2022

Tak ak chces pockat az na to ked bude srdiecko, tak jedine asi s tymi vlozkami do kosa no co ti ine poradit 🙂

sense
7. apr 2022

Ak sa môžeš spoľahnúť tak načo klamať?

janetinka27
7. apr 2022

no spätne jej aj tak bude divne, ze si mala MS na zaciatku tehotenstva, tak jej potom povies, ze si vyhadzovala ciste vlozky?

amiaja
7. apr 2022

Normalne jej to povedz ked mate taky dobry vztah.. ze ti vysiel pozitivny test ale nechces aby o tom zatial niekto vedel kym sa to nepotvrdi
Naco zbytocne vyhadzovat ciste vlozky do kosa

veronika3110
7. apr 2022

škoda vyhadzovať čisté do koša... a tiež mi príde divné že 20 ročnej babe mama sleduje cyklus...
možno by si zatiaľ mohla povedať, že si bola asi chorá a posunulo sa to, alebo niečo.. neviem... prípadne na rovinu, ak sa ťa na to opýta...

januska12323
7. apr 2022

To si značí do kalendára aj tvoje? Alebo ako by mohla vedieť ze už je to mesiac a týždeň a kôš prázdny? Ak sa opýta tak si niečo vymysli, napríklad: hej? Mala som pred týždňom asi si si vtedy nevšimla.

simca06022011
7. apr 2022

no neviem si predstavit, to tvoja mam kadzy mesiac kontroluje ci vyhadzujes do kosa "potreby_" a znaci si datum? 🙂

h2
7. apr 2022

Mame určite neklam, ale ani jej z vlastnej iniciatívy nič nehovor. Možno si to nevšimne.

elanor
7. apr 2022

lebo to je chovanie dospelej osoby, tajit, tutlat, a vyhadzovat ciste vlozky do kosa, akoze pouzite....
Ach jaj...
Si dospela, tak sa tak zacni chovat a preber zodpovednost za svoje chovanie a svoje ciny.

sszuzu8
7. apr 2022

@belllinka zbohom ekologia :D
autorka - kup si kalisok .. ten ani nemusis pouzivat a jednoducho ho skryjes .. nikto nemusi vediet kedy a ako si ho menis

neznamadama
10. dec 2022

ty vole ona ma 20? ja som si myslela ze sa to pyta nejake 15 rocne decko..

ssvp
23. feb 2024

neznamadama vieš ja mám pocit , že ty si nejaké 12 ročné dieťa a chceš byť iba zaujímavá . Ona sa normálne pýtala o radu . Nechaj nech sem píšu ľudia , ktorý chcú naozaj pomôcť. A ty , neboj sa jej to povedať . A ak naozaj nechceš , tak počkaj do navstevy doktora . Keby sa ta tvoja mamina pýtala tak jej neklam a normálne jej povedz:„ No vieš , mešká mi to. Objednala som sa ku doktorovi a uvidím ešte ." Alebo niečo v tom zmysle