Mešká mi menzes a nemám chuť do jedla. Je to tehotenstvo?
Pekny vecer. Podla vas je tento test pozitivny ci negatívny? Ms meska. Nemam chut do jedla. Viackrat sa mi z nicoho nic zatoci hlava. A vsimla som si ze je mi co raz castejsie na vracanie, je to len chvylka potom prejde. Dakujem

Gratulujem pozitívny, nabudúce stačí pozrieť návod
@matullienka Dakujem. Citam o tychto mamatestoch rozne nazory preto som chcela aby ste mi napisali aj vase nazory. Aj ka si myslim ze tu uz duch nebude. Su pekne ciarky ano. 😉
@kingi111 áno toto určite nie je duch, prípadne si zajtra správ inú značku ale keď som mala takýto test hoc akej značky vždy som bola tehotná
@kingi111 v balíku je návod ten si nečítala?
@stellarstar ano, citala. Dakujem za vyjadrenie sa.
@stellarstar darmo číta, keď pochopiť nevie
@kingi111 tak keď si čítala tak si snáď aj pochopila výsledok testu že? 😉
To sa vážne pýtaš na takéto jasné koľajnice? Áno,si tehotná. Gratulujem.
@kingi111 gratulujem mas krasne pozitivny test . Inak menzes meska aj mne 3 dni . Avšak ja na sebe nepociťujem aleze vôbec nič, žiadna zmena chuti , netoci sa mi ani hlava ani nič takže neviem co si myslieť. Áno aj test budem robiť ale chcem aby bol výsledok relevantný. Samozrejme s mužom si pozor nedavame takze pre mňa totalne celé zvláštne, lebo hovorím si aspoň niečo keby cítim ze je inak: Chute , bolest krížov ale ja nemám doslova ze nič 🙉.. tebe však držím palce v tehotenstve. Nech je všetko okej
@kingi111 ak neveríš tomu testu kúp si digitálny ten ti to ukáže alebo choť na odber krvy gynekológovi lebo toto je jasne pozitívny test
@kristinki13 dakujem. Aj mne vobec nic nebolo. Len teraz uz zacinaju tie nevolnosti. Ale nie kazdy den. Niekedy mam take pichanie v podbrusku ale nic vazne. Aj tebe drzim palce. Potom daj vediet 🤗
@lucylliana Dakujem
@kingi111 medzi tým už mi aj ms prišla.
@kristinki13 oh, nie 😔. Je mi to velmi luto

@kingi111 v navode co pisu?