icon

Mešká mi menzes. Čím to je?

modrozelena
3. okt 2014

Prosím vás o názor
Mám 16, menštruáciu mávam pravidelne, 26 dňový cyklus. Nikdy som nemeškala, až teraz. Už 4 deň...
Snažila som sa o tom povedať mame. Tá však povedala, že ona nikdy nedostala na čas. Vraj sa to stáva. Môže to byť aj tým, že som v posledných mesiacoch schudla okolo 7 kg...
Posledný prázdninový týždeň som sa však zamotala s kamošom. Oral a ručná práca. Viem, že z toho sa neotehotnieva. Ale čítala som, že spermia prežije mimo tela muža ja 4 hodiny... nemohlo sa stať, že pri ručnej práci nejaká zablúdená... ? ... Niektoré ženy mávajú menzes aj v prvých mesiacoch tehotenstva (v septembri som totiž mala)...
Som len paranoidná, alebo? Prosím poraďte, dosť ma to meškanie desí...

bonaqa2013
•
3. okt 2014

takže ručná práca a paranoja. toto všetko máš dokopy. ďalšia slečna čo sa v piatok nudí ako zablúdená spermia.

mawka
•
3. okt 2014

hlavne by si mala uz davno spat. nekvalitny spanok zapricinuje osprostievanie. vysledkom coho je potom takato otazka.. oral, handjob vs. tehotenstvo. tak ked vies fajcit a honit, tak iste poznas aj kondomy a mydlo. rada na zaver, ked honis a fajcis, maj pri sebe nieco na utretie a vyplach ust 😅 😀

pepca28
•
3. okt 2014

Som sa pobavila....🙂))))

simsalabim
•
4. okt 2014

Jaj, zeny, ake ste hnusne....
Menzes ti moze meskat z roznych pricin, aj koli tomu, ze si schudla. Podla toho, co pises, by si nemala byt tehotna. Ale sprav si tehu test a budes mat istotu. AK stale menzes nepride, smer lekar. A v buducnosti si daj pozor, aby si sa nedostala do situacie, ked sa budes obavat, ze si ostala tehotna. Toto sa lahsie hovori, ako dodrziava, viem, z vlastnej skusenosti....uz aj v manzelstve.