Mešká mi menzes. Je to duch na teste?
Ms mi mešká e dni no test bol robený cez sviatky. Nový si kúpiť momentalne nemôžem a čakám na kuriera😀vidute tam niečo či len ja mám vidiny. Prva je upravena

Ja tam veru nič nevidim, tiež som mala ducha vo februári ale to viac videlo.
Na tej prvej fotke... niečo sa tam črtá 🙂
@smiile24 aj muž mi vraví že nič nevidí tak asi je to tak 🙂
@smiile24 takto je negativ
@tinaslukaskom tu som ale upravila a neviem ci aj tak sa to rata
Asi nic :( skus o 2 dni
@petkasaurus uz snad budem mat ten test 🙂
Tak na tomto ani tuk, ale uvidis, ked uz meska, mozes byt aj tak tehotna.
Ja zatial nic nevidim. Mozno je aj dobre, ze si nemozes hned robit dalsi, uvidis ako to bude o dva dni ;)
@matula12199 ja vidím slabú čiarku, mala som takú istú
@matula12199 je tam duch. 🤞🏼
@matula12199 gratulujem 🙂
@bibuska2 nakoniec
su testy negativne ale ms stale nikdy
@matula12199 ahojte ako ste dopadli prišla vám menštruácia
@matula12199 negativne? Mne ten posledny pripada ze tam je ta druha ciarka slabucka....
@bibuska2 tak ms stale nikde a vcera test negativny tak pockam este tyzden a ak nic budem volat dr
@m_isk_a tento ano ale o 2 dni uz boli negqtivne ☹️a aj vcera
@matula12199 ach tak to.ma.mrzi, snad dalsi mesiac uz bude pozitivny poriadne! Drzim palce 🙂
@matula12199 ahojte chcem sa spýtať či niečo vidieť na mojom testiku
@bibuska2 ahoj na prvych nevidim no na druhych uplne slabunku ano
@bibuska2 inak odvtedy mi vysli len negativne no stale meska a dnes som si robila zase 2 nic a treti ano ja uz teda neviem ci su chybne tie tresty ci mam zblaznene hormony
@matula12199 no hej ten tretí je pozitívny nezajdete k lekárovi na sono alebo krv možno bvam to už ukáže a silno držím palce nech sa zadarí 🙏❤️
@bibuska2 dakujem, zajzra budem volat dr lebo dnes opat negativny 🤷♀️
@matula12199 ahoj ako ste dopadli
@bibuska2 este som nevolala pockam do pondelka, som po porode 9mesiacov a stale kojim zatial som mala ms len raz tak pockam aj ked tie testy z toho asi pozitivne neboli 🤷♀️uvidim ci cez vikend nepride
@matula12199 ahojte ja som dnes poobede skúsila test

@matula12199 skúste to odfotit negatívne malo by vám tam ukázať aj tu druhu čiarku 😊