Mešká mi menzes. Je to duch na teste?
Ms mi mešká e dni no test bol robený cez sviatky. Nový si kúpiť momentalne nemôžem a čakám na kuriera😀vidute tam niečo či len ja mám vidiny. Prva je upravena
Ja zatial nic nevidim. Mozno je aj dobre, ze si nemozes hned robit dalsi, uvidis ako to bude o dva dni ;)
@matula12199 negativne? Mne ten posledny pripada ze tam je ta druha ciarka slabucka....
@bibuska2 tak ms stale nikde a vcera test negativny tak pockam este tyzden a ak nic budem volat dr
@matula12199 ach tak to.ma.mrzi, snad dalsi mesiac uz bude pozitivny poriadne! Drzim palce 🙂
@bibuska2 inak odvtedy mi vysli len negativne no stale meska a dnes som si robila zase 2 nic a treti ano ja uz teda neviem ci su chybne tie tresty ci mam zblaznene hormony
@matula12199 no hej ten tretí je pozitívny nezajdete k lekárovi na sono alebo krv možno bvam to už ukáže a silno držím palce nech sa zadarí 🙏❤️
@bibuska2 este som nevolala pockam do pondelka, som po porode 9mesiacov a stale kojim zatial som mala ms len raz tak pockam aj ked tie testy z toho asi pozitivne neboli 🤷♀️uvidim ci cez vikend nepride

@matula12199 skúste to odfotit negatívne malo by vám tam ukázať aj tu druhu čiarku 😊