Mešká mi menzes, mám teplotu a picahjú ma vaječníky
Ahojte baby .meska mi menzes zvysenu teplotu mam na 37obcas pichanie vajecnikov test nega som tehotna?🙂
@lila56 no co dalsi test???
@nelinka2009 nie
@lila56 nerobila sisi, alebo je negativny?
@nelinka2009
@nelinka2009
@nelinka2009
@nelinka2009
@nelinka2009
@nelinka2009 nerobila som si uz odvtedy lebo sim rozpravala smojou sestrickou od gynka a vravela som jej comije a vravela ze to su rve priznaky ze je pravdepodobnost ze budem tehu diktor pride 30.tak potom knemu pojdem a na test mi vravela ze nevadi ze miti neukazuje ze to asi nemusi ukazat a mozem byt a 7.som mala dostat a dodnes nic....a je minanic
@lila56 tak ono ma pravdu, zas ale ak je to zdrave tehu tak to hcg by ti v jrvi malo stupat... Takze test o par dni by uz mal ukaxat aspon slabucku druhu ciarku
@nelinka2009 no neviem uz radsej som nerobila bo asi zbytocne ale zas na druhej strane som rada zr ma sestricka viac menej ubezpecila zejetam pravdepodobnost ....
@nelinka2009 poslala si nieco?
@nelinka2009 situ?
@lila56 ano
@nelinka2009 mozem sata nieco opytat este?nebudes sa hnevat?
@lila56 jasne
@nelinka2009 kolko najviac dnovy cyklus moze byt?
@lila56 no to je skor na doktora pipripade google ujo ale myslim, ze tak normal je od 22-32 dni
@nelinka2009 oj tak u mna to uz bude tym padom tehu pretoze dnes mam uz 39den a este neprisli kramy ....
@lila56 vies co, utekaj uz rovno na porodnicu
@obsadenemeno nehovor naozaj?????
@lila56 nechcem ta sklamat, ale moze a aj nemusi, ale,z najvacsou pravdepodobnostou je, takze gratulujem... Ja by som si na tvojom mieste spravila dalsi test... Z ranneho mocu, lebo to by tam uz naozaj aspon slaba druha ciarka mals byt
@lila56 hovorim, naozaj 😠
Okicko a dikycko za tvoj cas a pochopenie😉
@obsadenemeno teba sa nepytam tak netreba nato reagovat
@obsadenemeno vidis aka si... V nestadti vies potopit, ale aj v stasti nedoprajes... Ty musis byt strasne frustrovana zo svojho dokonaleho zivota
@lila56 no ale ved na verejnom fore sa predsa pytas vsetkych, nie?
Tak pardon, nabuduce ma ale oznac, ze mna konkretne sa nepytas....kristova noho..... 🙄
@nelinka2009 presne tak👍
@obsadenemeno ani osobne yebe pozvanku neposlals... A nevyvrsuj sa na autorke tejto temy... Obe vieme, ze to ja som dovod preco si tu... Lichoti mi to, ale zas vsetkeho vela skodi... 😁😂
@nelinka2009 ale prosim ta, kazdy den minimalne 3 temy ze ci som tehotna....ak to nevie sama, ako to mame vediet my, cudzie zeny a cez net???
Tak si spravim test alebo pockam par dni a idem k lekarovi.
ale smola je, ze 70% zien nema sajn, ako ludske telo pracuje... ved len tie jej otazky ze aky najdlhsi cyklus moze byt??? Halooooo?? No snad kazda zena to ma inak, nie? Ja som mala uz aj 28 dni, aj 60 dni.... hormonalna nerovnovaha.... come on, trosku zdraveho sedliackeho rozumu by vacsine zien nezaskodilo.....
a este to "budes sa hnevat"?? To kolko ma rokov, 15?
@obsadenemeno ved ja som ta neoznacila zesa ta to pytam tak necham preco sisa chytila tej temy tam predsa vidiet ze koho sa pytam....
@nelinka2009 ty si v kazdej teme....tiez nechapem ako tu mozes oxidovat 24/7.... cize do ktorekolvek temy napisem, ty tam budes, cize nie som tu koli tebe, ale ty si tu, lebo si vsade 😲

@fokuska každý občas potrebuje radu