icon

Mešká mi menzes. Som tehotná?

ivunozka
14. nov 2011

Dobry den, chcem sa opytat na vas nazor. Meska mi menstruacia (sice nemam pravidelnu, ale vzdy do urciteho dna ju mam, a tentokrat, este neprisla, uz je to 3 den po tom), a mali sme s priatelom sex, ale prerušovany raz, a potom len s ochranou, a robila som si v den ked som mala dostat menstruaciu test, a vysiel negativne, ale stale som nedostala svoje dni. Priznaky nemam ziadne, len niekedy bolest v podbrusku, a jedine teraz som ochorela (mam nadchu). Tak sa chcem opytat ci mozem byt tehotna? Dufam ze nie teda. Dakujem za odpoved

nikolet_89
15. nov 2011

to, ze ste mali prerusovany sex neznamena, ze nemozes ostat tehotna, chlap vylucuje aj pred vyvrcholenim semeno a niekedy to staci, hovori sa tomu "kvapka lasky". Myslim, ze by si si mala zvazit co spravit ak si nahodou tehotna, mala by si sa o tom porozpravat s priatelom, skus si zopakovat test ak ti opat vyde negativny a menstrucia sa nedostavi tak si ho urob o par dni, pripadne chod k lekarovi, moze to byt aj v niecom inom, v takom pripade by ti lekar mohol dat vyvolavacku a menzes dostanes...

nikolet_89
15. nov 2011

@ivunozka daj vediet ako to dopadlo