icon

Mešká mi menzes. Som tehotná?

martina966
22. mar 2013

mešká mi menzes naposledy som mala od 18.1 do 24.1 a od vtedy nemám vôbec a 22.2 sme mali havariu a dosť som sa zľakla s chlapcom som nespala iba v utorok 19.3 bez gumy a nevystriekal sa domna .. nemožem byt tehotná ?

alchemilkazltozelena
22. mar 2013

milujem pojem "vystriekat sa" kolko mas rokov, 17?
nikdy neodpovedam na taketo prispevky ked vidim ze osoba sa zaregistrovala v dany den a dala 1 prispevok aj ked vidi ze je tu 900 tem, tak da otazku, namiesto toho aby pohladala v starsich prispevkoch.... ale musim reagovat nakolko ten uzasny pojem ma vytocil... zdviha sa mi zaludok z neho

strihalka
22. mar 2013

@alechemilkazltozelena ..17😀 tos i dala moc ne..toto je tak na 13 😀

irriss
22. mar 2013

@alchemilkazltozelena 😒 je nas vic, komu se chce zvracet ..uz nekolik let prosim vedeni o "zvracejici zeleny smajlik".. 😅
p.s. urcite se ale jedna o schvalne zvoleny slovnik..aby byl viditelnejsi😉
@strihalka ..no to nebude 13...to je vek me dcery..a toto je neco uuuuplne jineho...toto nebude zadny vekovy "deficit", ale rozumove-kulturni "idiot"..

amelie123
22. mar 2013

počkaj zoberiem krištáľovú guľu a pozriem sa... nečuduj sa, že dostaneš takéto odpovede, keď položíš takúto otázku. my fakt nie sme jasnovidky. nevieme, či máš pravidelný, či nepravidelný, či ti tvoj drahý náhodou "nedaroval" aspoň zopár kvapôčiek, lebo aj z toho tu už po koníku pobehuje zopár detí.(a nielen tu).. sprav si test, alebo choď ku gyn. a odporúčam trochu si naštudovať problematiku, lebo kým používaš tieto výrazy čo používaš, asi ťažko si už dostatočne zrelá na to, aby si bola matkou. Alebo sa aspoň nauč chrániť sa.

simca06022011
22. mar 2013

No mne viac ako ten vyraz vadi to, ze tieto otazky su tu na dennom poriadku a su podla mna zbytocne.. je ich tu uz dost, staci si precitat a jedine co sa clovek docita je ze treba urobit tehu test, alebo ist k lekarovi, alebo cakat na zazrak....

janie80
22. mar 2013

Vivaaaaaat piatoooooook 😅 😀 😀 😀 jasnovidky, mate pracu... 😀

cerez
22. mar 2013

Môžeš ísť pokojne spať! Nie si tehotná!!!!! Priateľovi povedz, že gumu treba používať a striekať len do nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brmbo
22. mar 2013

Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz
Som sa pobavila 🙂

livocka21
23. mar 2013

urob si test...odkial to my mame vediet????? mozes byt a nemusis....