icon

Meškajúca menštruácia 13 dní

12. sep 2021

Mešká mi menštruácia 13 dní, 3 krát som mala s priateľom nechránený pohlavný styk,je si na 100% istý že tehotná byť nemôžem, pred 2 dňami som mala hnedý výtok,len na 1 intímnu vložku,myslela som že to môže byť začiatok menštruácie a potom to prestalo. Môže v tom byť tehotenstvo alebo nejaká pohlavná choroba? na tehotenstvo sa necítim, test by som si spravila tak zajtra poprípade pozajtra, počkám ešte 2 dni. Máte nejakú skúsenosť s tým?

Strana
z2
taskataska
13. sep 2021

doktor nema ako zistit, kedy si si vrzla prvykrat. ak mu to sama nevykvakas
a rovnako ani nema co rozoberat teba a tvoj zdravotny stav s dalsimi osobami v rodine

autor
13. sep 2021

@taskataska ďakujem, takže ak mi zajtra ráno výjde iba 1 čiarka, a stále to nepríde (pila som aj víno aj tonic, dala som si horúci kúpeľ, a pijem alchemilkový čaj čo mi odporúčili v lekárni na meškanie) Tak dúfam že zajtra, max. o 2 dni to príde,inak navštívim gynekológa.

nelca0510
13. sep 2021

Nie,nemôže,ale pre klud duše si daj predpísať antikoncepciu.

autor
13. sep 2021

@nelca0510 treba aby o tom rodičia vedeli? keďže nemám 18 ešte 😬 alebo aký je postup? samozrejme kondóm použivame,len 3 krát nevydalo, tak preto som tak stresovala

nelca0510
13. sep 2021

Od 15 môžeš aj sama chodiť,nik nikomu nič nepovie, súhlas by si potrebovala ale v prípade toho,že by si išla na potrat. Rodičia sa od neho nedozvedia ani kebyže máš pohlavnú chorobu.

ailiba
13. sep 2021

Pokiaľ viem, tak do 18 rokov musíš ísť si predpísať antikoncepciu s mamou. Ale neboj sa, gynekológ nevie, kedy si mala prvý sex... Len sa ta spýta, či už styk bol, kvôli vyšetreniu. Ta meskajuca ms môže byť aj zo stresu zo skusok...

autor
13. sep 2021

@ailiba akoze ano,ale 13 dni preboha? skusim test zajtra,ak negat. taaak hneď pojdem pekne krasne za mamkou🤣

ailiba
13. sep 2021

Dobrý nápad... Raz mi tak dlho meskala, ale bola som v riadnom strese (cesta, zmena stravy aj stres z odlúčenia).... Nakoniec sama prisla

taskataska
13. sep 2021

@ailiba ak ma viac nez 15, co zjavne ma, tak maminku u gynekologa nepotrebuje
do 15 potrebuje zakonneho zastupcu a ten je informovany o vsetkom a ma rozhodujuce slovo
od 15 je zakonny zastupca akurat upovedomeny o pripadnom upt, jeho suhlas nie je potrebny. nic viac
18+ bez komentara
(ak sa za poslednych 20r nieco zmenilo tak ma snad zeny opravia)

nelca0510
14. sep 2021

@taskataska presne, @ailiba mala som x spoluziaciek ktoré chodili od 15 na antikoncepciu a rodičia nič nevedeli.

ailiba
14. sep 2021

@taskataska tak sa ospravedlňujem za mylne info... Ja to viem tak, ako som to napisala, kamošky chodili s mamou v 16 tích... Keď chceli predpísať antikoncepciu

sandrika1986
14. sep 2021

ano,....mesiac nic a tehotna som nebola...pomohla az vyvolavacka...

autor
27. sep 2021

takže som verila v to, že to dostanem, bez toho aby som bola u gynekológa a po 26 dňoch meškania to prišlo😆 ďakujem Vám za každú jednu odpoveď ❤️

zuzi654
6. mar 2025

Ano

adka0506
17. aug 2025
@anonym_autor

takže som verila v to, že to dostanem, bez toho aby som bola u gynekológa a po 26 dňoch meškania to prišlo😆 ďakujem Vám za každú jednu odpoveď ❤️

@anonym_autor riadne dlho ti to meskalo. Aj vies prečo? Mne aktualne meska 13 dni, tiez som uz v strese, ochranu nepoužívame , ale davame si pozor, takte myslim, ze tehotná by som nemala byt. Test nestiham ist kúpiť nakoľko su prazdniny a id detí sa do mesta nedostanem 🙈

Strana
z2