Meškajúca menštruácia 13 dní
Mešká mi menštruácia 13 dní, 3 krát som mala s priateľom nechránený pohlavný styk,je si na 100% istý že tehotná byť nemôžem, pred 2 dňami som mala hnedý výtok,len na 1 intímnu vložku,myslela som že to môže byť začiatok menštruácie a potom to prestalo. Môže v tom byť tehotenstvo alebo nejaká pohlavná choroba? na tehotenstvo sa necítim, test by som si spravila tak zajtra poprípade pozajtra, počkám ešte 2 dni. Máte nejakú skúsenosť s tým?
@taskataska ďakujem, takže ak mi zajtra ráno výjde iba 1 čiarka, a stále to nepríde (pila som aj víno aj tonic, dala som si horúci kúpeľ, a pijem alchemilkový čaj čo mi odporúčili v lekárni na meškanie) Tak dúfam že zajtra, max. o 2 dni to príde,inak navštívim gynekológa.
Nie,nemôže,ale pre klud duše si daj predpísať antikoncepciu.
@nelca0510 treba aby o tom rodičia vedeli? keďže nemám 18 ešte 😬 alebo aký je postup? samozrejme kondóm použivame,len 3 krát nevydalo, tak preto som tak stresovala
Od 15 môžeš aj sama chodiť,nik nikomu nič nepovie, súhlas by si potrebovala ale v prípade toho,že by si išla na potrat. Rodičia sa od neho nedozvedia ani kebyže máš pohlavnú chorobu.
Pokiaľ viem, tak do 18 rokov musíš ísť si predpísať antikoncepciu s mamou. Ale neboj sa, gynekológ nevie, kedy si mala prvý sex... Len sa ta spýta, či už styk bol, kvôli vyšetreniu. Ta meskajuca ms môže byť aj zo stresu zo skusok...
@ailiba akoze ano,ale 13 dni preboha? skusim test zajtra,ak negat. taaak hneď pojdem pekne krasne za mamkou🤣
Dobrý nápad... Raz mi tak dlho meskala, ale bola som v riadnom strese (cesta, zmena stravy aj stres z odlúčenia).... Nakoniec sama prisla
@ailiba ak ma viac nez 15, co zjavne ma, tak maminku u gynekologa nepotrebuje
do 15 potrebuje zakonneho zastupcu a ten je informovany o vsetkom a ma rozhodujuce slovo
od 15 je zakonny zastupca akurat upovedomeny o pripadnom upt, jeho suhlas nie je potrebny. nic viac
18+ bez komentara
(ak sa za poslednych 20r nieco zmenilo tak ma snad zeny opravia)
@taskataska presne, @ailiba mala som x spoluziaciek ktoré chodili od 15 na antikoncepciu a rodičia nič nevedeli.
@taskataska tak sa ospravedlňujem za mylne info... Ja to viem tak, ako som to napisala, kamošky chodili s mamou v 16 tích... Keď chceli predpísať antikoncepciu
ano,....mesiac nic a tehotna som nebola...pomohla az vyvolavacka...
takže som verila v to, že to dostanem, bez toho aby som bola u gynekológa a po 26 dňoch meškania to prišlo😆 ďakujem Vám za každú jednu odpoveď ❤️
Ano
takže som verila v to, že to dostanem, bez toho aby som bola u gynekológa a po 26 dňoch meškania to prišlo😆 ďakujem Vám za každú jednu odpoveď ❤️
@anonym_autor riadne dlho ti to meskalo. Aj vies prečo? Mne aktualne meska 13 dni, tiez som uz v strese, ochranu nepoužívame , ale davame si pozor, takte myslim, ze tehotná by som nemala byt. Test nestiham ist kúpiť nakoľko su prazdniny a id detí sa do mesta nedostanem 🙈

doktor nema ako zistit, kedy si si vrzla prvykrat. ak mu to sama nevykvakas
a rovnako ani nema co rozoberat teba a tvoj zdravotny stav s dalsimi osobami v rodine