icon

Meškajúca menštruácia a negatívny test

leeenka26
12. mar 2014

Ahojte, chcem sa spytat, som 29DC a ovulku som mala zhruba 20DC plus minus, ,,snazenie" bolo na 19DC. Takze odvtedy uplynulo 10 dni, menzes nechodi, co je divne, lebo mne chodi nacas, alebo aj skor o trochu. Mozem mat uz tak skoro priznaky tehotenstva ako je naladovost, precitlivenost, podrazdenost, nafuknute brucho, nevolnosti, tocenie hlavy a celkovo zvlastne pocity? Dnes vecer som pocitila divne pichanie v podbrusku, potom prestalo, take tlaky, pichanie, neviem to presne opisat. Na testoch, ktore si robim uz druhy den mi vychadza takmer neviditelny duch, ktory je viditelny len okom, ani fotak to dobre nezachyti. Je mozne ze som tehotna aj ked je test kvazy este negativny napriek meskajucej mrche? Este by ma zaujimalo, je mozne uspesne otehotniet aj napriek v tomto pripade kratkej lutealnej faze? Dakujem.

micka889911
13. mar 2014

@hviezdicka111 No ten druhy je mamatest. ten spodny na fotke. Aj ja som tento mesiac tolko testov skusila že až.... ale nechapem prečo takto vychadzaju...

hviezdicka111
13. mar 2014

@micka889911 vsimla som si ze pruzkovy, kuk som tvoj fotoblog 🙂

micka889911
13. mar 2014

@hviezdicka111 Ja som to original po iným nickom len som si musela vytvorit nový lebo niekto s mojho okolia rad šíri o mne všelijake veci 🙂

hviezdicka111
13. mar 2014

@micka889911 lebo sme vsetky hlupucke a testujeme skoro tak ti poviem...preto tak vychadzaju...niektorej ukazu aj pred vynechanim silne// ale zavisi to od vysky hcg, co u kazdej je ine, od hustoty mocu atd..navyse kazdy test ma nejaku odchylku....a napriek tomu, ze vsetko toto vieme, tak robime presne to, co robit nemame...idealne by bolo pockat aspon tyzden po termine ms a mali by sme istotu...ale to sa neda 😀 aspon mne sa to nedalo..ja som testovala uz 8dpo 😀

hviezdicka111
13. mar 2014

@micka889911 ved ja neriesim, pod akym nickom tu kto je 🙂

micka889911
13. mar 2014

@hviezdicka111 presne aj ja

hviezdicka111
13. mar 2014

@micka889911 ale dobre vies, ze je malilinka moznost, ze by ti to nieco ukazalo, ale aj tak to urobis...😀 fakt sme rovnake 😀 pootm som akurat sama seba vystresovala, ze sa nepodarilo, vyplakala sa a nakoniec 40dc zrazu //.....fakt najlepsie zacat sa venovat dacomu aby clovek na to nemyslel...
inak testuj aspon po dvoch dnoch...nie kazdy..aspon bude lepsie vidiet rozdiel 🙂 (ak ovsem vydrzis den bez testovania 😀 )

micka889911
13. mar 2014

@hviezdicka111 No ved o či vydržím nerobit test dva dni, ale mam doma iba jeden mamatest, tak ten si spravím zajtra rano. Presne nevenovať sa tomu ale ved to sa nedaaaa 😀

leeenka26
autor
13. mar 2014

@hviezdicka111 ked si taky zavislak 🙂 skus mi poradit prosim ta. Moze byt na teste ruzova smuha a nie duch? Je aj to mozne? Lebo mne taky prvy vysiel rapi clear a vyzeralo to ze som aj som s velmi potesila a dalsie testy nic a teraz aj ta meskajuca ms.

hviezdicka111
13. mar 2014

@leeenka26 a je to na tom mieste kde by mala byt ciarka?

hviezdicka111
13. mar 2014

@micka889911 haha ja som uz bola v stave, ze som sa hanbila aj testy kupovat v najblizsej lekarni...tak som striedala lekarne po celom meste aj dm-ky a tak.. 😀 😀 😀 lebo som sa citila velmi divne, ze kolko testov ja spotrebujem 😀

leeenka26
autor
13. mar 2014

@hviezdicka111 posud sama, je to uz par dni, trosku sa to rozpilo, druha ciarka sa tam objavila neskor, ako som testla. Asi o pol hod az hod. Bola som totalne v soku. Ostatne testy negativne podla mna, aj ked sa mi tam nieco crtalo, ale duch to nebol ani nahodou.

leeenka26
autor
13. mar 2014

@hviezdicka111 ako je mozne ze ten mi prave vysiel takto? V prvy den? A ostatne testy by mali byt logicky silnejsie.

hviezdicka111
13. mar 2014

@leeenka26 no vyzera to celkom schopne...ale otazne je, ci tu ciarku vidis zo vsetkych stran 🙂 akokolvek test otocis vidiet ju? vidis ju pri akomkolvek osvetleni? lebo ak nie, tak to bude skor kanalik.. a hlavne vysla aspon priblizne v casovom limite alebo az po zaschnuti?

micka889911
13. mar 2014

@hviezdicka111 Ja presne to iste okolite lekarne ma už podla mna poznaju že tam na testy chodím, aj minule bol lekarnik a kupovala som 9viamed a on len že ejha 😀 😀 😀

leeenka26
autor
13. mar 2014

@hviezdicka111 vysla az po zaschnuti. V casovom limite nie. A nie je to kanalik, je to ciarka ruzova len slaba a vysla asi pol hod az hod po limite

leeenka26
autor
13. mar 2014

@hviezdicka111 ak by ten prvy test bol pozit, preco ostatne su negat neskor robene? Je to zrejme falosne pozitivny test nie?

hviezdicka111
13. mar 2014

@leeenka26 po pol hodine je uz vela... takze na ten by som sa isto vykaslala... ked vyjdu dve ciarky, tak vyjdu aspon priblizne v limite... 🙂
ale tehotna byt mozes, len na testy bolo este asi skoro...fakt len cakat a cakat ☹

hviezdicka111
13. mar 2014

@micka889911 ja som 8mesiacov chodila na testy 😀 najskor do tej istej stale...ale potom som uz mala pocit, ze len otvorim dvere a teta mi uz rovno poda tehu test 😀 😀 😀 tak som zacala lekarne striedat a v ten mesiac, ked sa zadarilo som behala po celom meste 😀

leeenka26
autor
14. mar 2014

Takze u mma nic :(

kristinka28
14. mar 2014

@leeenka26 ahoj co si dostala mrchu?

leeenka26
autor
14. mar 2014

@kristinka28 ano :(

kristinka28
14. mar 2014

to mi je luto

leeenka26
autor
14. mar 2014

@kristinka28 nic sa nedeje, sanca nie je len 2 x do roka, ale kazdy mesiac a my sme sa s muzom ani nesnazili, len sa nam stala nehoda a myslela som si, aj to tak vsetko nasvedcovalo, ze som tehu. Teraz aspon viem, ako velmi to chcem a ze sa o to tento cyklus pokusime naplno 🙂

radka752
17. mar 2014

Ahojte. Aj my sa snažilkujeme a už som mala pocity že to skutočne vyšlo a tak som si urobila test ešte pred očakávanou mrchou a vyšiel negatívne. Mrcha však nedorazila. Bolia ma kríže, som unavená, od včera mám citlivé prsia a náchylná na jedlo a pachy som už niekoľko dní. Uvažujem že počkám ešte niekoľko dní a skúsim ďalší test a uvidíme či mrcha dôjde alebo boli iba nízke hladiny hormónu HCG.

kristinka28
17. mar 2014

@radka752 ako dlho ti uz meska mrcha

radka752
17. mar 2014

@kristinka28 Ahoj. Zatiaľ len 2 dni. Ja viem, že je to ešte dosť skoro, no každá žena je iná. Niektoré tehotenstvo zistia ešte pred mrchou a iné až neskôr. Počkám a uvidím. Pôvodne som mala rozhádzaný cyklus, ktorý sa mi upravil užívaním HAK. Možno sa niečo zasa pokazilo v pravidelnosti cyklu. Uvidíme.

kristinka28
17. mar 2014

@radka752 to je pravda kazda je ina,,,,ja tiez cakam mrchu stvrtok dufam ze nepride je to na nervy,,,potom daj vediet ako si dopadla,,,skusala si robit testik vecer?Niektorym ukaze vecer ,nez rano

radka752
17. mar 2014

no skúšala som iba ráno.... zajtra asi zabehnem nejaký kúpiť a testnúť.

kristinka28
18. mar 2014

@radka752 ok daj vediet