Meškajúca menštruácia a negatívny test
Ahojte, chcem sa spytat, som 29DC a ovulku som mala zhruba 20DC plus minus, ,,snazenie" bolo na 19DC. Takze odvtedy uplynulo 10 dni, menzes nechodi, co je divne, lebo mne chodi nacas, alebo aj skor o trochu. Mozem mat uz tak skoro priznaky tehotenstva ako je naladovost, precitlivenost, podrazdenost, nafuknute brucho, nevolnosti, tocenie hlavy a celkovo zvlastne pocity? Dnes vecer som pocitila divne pichanie v podbrusku, potom prestalo, take tlaky, pichanie, neviem to presne opisat. Na testoch, ktore si robim uz druhy den mi vychadza takmer neviditelny duch, ktory je viditelny len okom, ani fotak to dobre nezachyti. Je mozne ze som tehotna aj ked je test kvazy este negativny napriek meskajucej mrche? Este by ma zaujimalo, je mozne uspesne otehotniet aj napriek v tomto pripade kratkej lutealnej faze? Dakujem.
@radka752 este pockaj nekolko dni,,mozno potom ti pride mrcha ak mas rozhadzany cyklus,,alebo nepride 😀 ,,,drzim aby ti testy ukazaly 2 ciarky
@kristinka28 Ďakujem. Ak mrcha do niekoľkých dní nepríde, tak pôjdem k dokymu a uvidím čo mi povie on. 🙂
@radka752 drzim palce nech bude tehu 🙂
@kristinka28 Ahoj. Tak smutná správa ... mrcha nakoniec došla. Pred chvíľou, z ničoho nič ma len zabolelo v podbruškua už som vedela, že je zle ☹ Tak skúšame pri najbližšej ovulke.
@radka752 ahoj ja tiez mam mrchu tak skusame dalej drzim palce nech uz to vyjde a nech mrcha si da pavzu na 9 mesiacov 😀
Ahojte.Chcela by som sa opytat a poprosit o radu. 5 den mi meska menzes a uz som si 2x robila tehotensky test,ktory bol negat. Som dost nedockava a velmi by som sa potesila keby som bola tehotna. Mozem byt tehotna aj ked nemam ziadne priznaky a test bol 2x negat.?dakujem za radu
@mifko ahoj skus o dva dni mozno mas nizke hcg,,,mrchu mas pravidelnu
asi po kolkych tyz,je to presne? No zvyknem mat oplus minus1, 2 dnia ale nie 5
@mifko ahoj skusala si testik
ahoj.Robila no a negat.nechapem, uz je to 9 dni
@mifko ahoj no ako nic si sa neozvala
No nic na 10 den soom dostala menzes:( skusame dalej🙂
ahojte, tiez mam 41 den cyklu (normalne su 33 dni) a ziadna menstruacia, a negativne testy,
mam otazku: snazila som sa googlovat, ale odpoved som nenasla- ak ma zena pravidelne medzi menstruaciami tahavy ovulacny hlien, je to dokaz toho, ze je urcite v ten mesiac plodna a moze otehotniet, alebo sa takyto hlien aj kazdy mesiac moze objavit a aj napriek tomu zena otehotniet (z roznych inych pricin) nemoze?
dakujem za odpovede 😨
Ahojte menstruacia mi meska 12 dni a test bol negativny,mam nafuknute brucho,aj prsia,a niekedy bolesti v podbusku presne ako pred menstruaciou,uz neviem co si mam mysliet ale pocas minuleho mesiaca sme si vobec nedavali pozor pocas mojich plodnych dni,za kazdu radu budem vdacna zenicky.
Ahojte baby chcela by som sa len spýtať menštruácia mi mešká 16 dní pred tým som nemavala problém s ciklom pokúšame sa o bábo robila som si testy pepino a vyšli negatívne :( môže to byť aj keď mi takú dlhú dobu už mešká?? Dnes idem ku gynekológovi na krv ale moc tomu nedávam i ked mi robil sono povedal že mam vysokú sliznicu no tak neviem čo si mám o tom myslieť už :(
Ahojte babenky, dúfam ,že je táto debata ešte živá...ja mám už absolútne všetky príznaky tehu, okrem pozitívneho testu...zväčšené citlivé prsia, bradavky bohchráň dotknúť, nafúknutie, nevoľnosti, ked si zapálim napína ma, točenie hlavy, chute, potom nechutenstvo, 5 dní pred ms som mala slabé krvácanie ktoré trvalo cca 3 dni...ms mešká 5 dní, robila som si test dnes ráno, bola som si istá že tam budú dve čiarky, ale bola len jedna, ani len duch...myslíte si že môžm byť tehotná??
Ahojte žienky, takže už 10 dní mi mešká ms, test som si robila naposledy pred 6 dňami, negatívny...bojím sa robiť si ďalší aby som nebola sklamaná, prsia nafúknuté že až, o číslo minimálne...ale dnes mi prišlo na obed také slabé krvácanie, ozaj zatiaľ slabučké, miestami len taký hnedý výtok....toto je mimochodom od poslednej ms už druhý krát...prvý krát som slabučko krvácala 5 dní pred ms, teraz krvácam slabučko zas 10 dní po ms...poraďte mi prosím, ak máte s tým niekto skúsenosť...
Ahojte. Uz 12dní mi to mešká, mám boľavé prsia,je mi často zle, som veľmi unavená a som nafúknutá. Ale...testy sú negatívne. Je možné, že je to ešte skoro? Alebo mám nejaký iný problém? :(
Ahoj, je to možné. mne meškala ms 11 dní, dva krát som odposlednej ms mala slabý krvavý výtok, testy negatívne, príznaky asi všetky....zapálila som si a tak ma naťahovalo, že som ani nedofajčila...ked som mala posledné krvácanie šla som rýchlo na gyndu, gynča mi zas spravila sono...niečo tam videla...robili mi krvné testy a bum...nakoniec som na začiatku siedmeho týždňa, samozrejme pred tým ako som šla ku gynde som si robila test, negatívny, ani len duch, mám síce málo hcg hormónu, test ho nezachytil ale bubu je už uhniezdené a rastie 🙂
@mimi410 jeeej tak to blahoželám 🙂 Mala si počas tých 11dní pocit,že dostaneš MS? Niekedy mám taký pocit, napr.ked som bola v práci, tak k večeru som cítila bolesť ako pred MS,ale kým som prišla domov, tak to prestalo. Včera to isté,kým som urobila doma všetko čo treba,tak ma začalo bolieť brucho,ale hneď ako som si sadla prestalo to. Bežne pred MS mám bolesti,ale neprestávajú,až kým to nedostanem...v utorok pôjdem na gyndu, tak uvidím. Som z toho dosť nervózna.
Aj ja som mala také bolesti miskatomi, ako pred ms, dokonca dva krát som krvácala...najprv pred ms 5 dní také špinenie s krvou trvalo to 3 dni a potom 11 dní po meškajúcej ms, ako keby som dostala ms, ale bola oveľa kratšia (4 dni) a slabá, ale bola to krv...hned ako mi skončila šla som na gyndu a potvrdili mi tehotenstvo, plodík je v poriadku rastie, vraj sa to môže ojedinele stať...chcela som prekvapiť aj priateľa tak som si kúpila tehu test, taký kvalitnejší nech máme pamiatku...a bol negatívny 😀 volala som v ten moment sestričke na gyndu a povedala, že to nech si nepripúšťam, že mám nižšiu hladinu hcg, ale nech priateľovi ukážem fotku z ultrazvuku tam je to jasne viditeľné 🙂 test je test, ale ked to mám potvrdené od dokiho tak je to skvelý pocit. teraz už len prežiť nasledujúce mesiace strachu, aby bolo všetko v poriadku.
už som ani nedela čomu mám vlastne veriť, mala som taký pocit, ale ten test no proste dilemaaaa...aj ja som už bola v tom že ked test ukazuje len jednu čiarku neni to tehu a vidíš 🙂
@mimi410 no dnes som bola u doktora. Tak tehotna nie som :( aleeeee... Mám práve obdobie keď sa mi tvorí veľa vajíčok, doktor povedal, že od piatku máme začať 🙂 takže na víkend je program zabezpečený 🙂 no a všetky tie moje stavy s tým súvisia,no a to meškanie je tiež preto,proste mi povedal,že vaječníky sa prebudili a nevyzerá to tak,že mám dostať MS. Hormóny sa zbláznili. Dúfam,že sa to podarí.
držím ti palčeky, nech sa to čoskoro podarí 🙂 hlavne byť uvoľnená a v kľude a uvidíš ono to príde 🙂 moja mamka druhé potratila tak sa trošku aj obávam, prvý synček má už sedem, zaslúžil by si už súrodenca, bože len nech všetko dobre dopadne pre nás obe, aj pre všetky babuľky čo sa snažia 😉

@kristinka28 Ahoj. No robila som test a zasa negatívny :/