Meškajúca menštruácia a slabá čiarka na teste. Je to tehotenstvo?
Zdravim babule, keďže som nikde nenašla takú diskusiu, napíšem svoj ,,problém,, ja.
S priateľom sa snažíme o bábätko. Ja sa nikdy nesledujem, netlacime na pílu, nechávame to plynúť. Len chcem vedieť, či sa niektorá z vás, ktorá už ma drobca alebo ho čaká stretla s nasledovným. Pms som mala ako vždy, bolesť bradaviek. Tie odozneli, prestali bolieť a čakala som svoje dni. Lebo tak to u mňa funguje väčšinou. Prestanú bolieť , prídu. Ale neprišli. Naopak má začínajú prsia po bokoch pobolievat. Inak mi nič nieje. Meškajú 2 dní, test som spravila, je slabá čiarka. Tie prsia je jediné čo ma zmiatlo. Bolesti podbruška ani iné nemám. Ja len, že či sa tu niekto nestretol s tým, čo mám ja. Či to môže byť tehotenstvo alebo odchádzajúce možné tehotenstvo. Keďže pms bolo , zmizlo a menštruácia mešká. Za každú vašu skúsenosť budem vďačná 🙂
@stellarstar ako som písala 2 dni. Mávam svoje dni ako hodinky, niekedy sa stane, že prídu o deň skôr. Ale test samozrejme vyskúšam v nedeľu ak neprídu.
Kľudne môžeš aj zajtra už ukáže 🙂
@natyyy88 aha nejak som si to nevšimla 🙈 skus o 2 d mohla si mat posunutu ovu napr
@stellarstar ta bola ukážková práveže. Ale ďakujem. Skúsim zase o dva dni 🙂
Pms som mala uplne rovnake ako zaciatky tehotenstva ked som nemala ms 💁🏻♀️. Ked mas slabu ciarku druhu, tak za 2 dni si sprav dalsi test
Ahoj ja som mala presne toto isté, ako keby si písala o mne 🙂 presne rovnaké pms bolest prsníkov a menštruácia neprišla. Test som si robila až keď mi meškala asi 2 týždne, keď už tie prsia boli až veľmi podozrivé a v tom čase už bol jasne pozit 🙂 priprav sa, tie prsia ťa budú bolieť ešte asi dlho 😊
Ahojte dievčatá ja mávam nepravidelny ciklus asi dva týždne mi mešká menzes podľa kalendára .. dnes ráno som si robila test vyšiel pozitívne je možné že by som bola tehotná aj keď ťa druhá čiarka bola slabsia
@anonym_96d7fc ja ju tam vidím ale ktovie.. možno by som ešte počkala? Alebo spravila test inej značky?
@anonym_96d7fc ja ju tam vidím ale ktovie.. možno by som ešte počkala? Alebo spravila test inej značky?
@danniiee8 Ďakujem za odpoveď určite spravim

Skus test o 2 d, koľko ti meška?