Meškajúca menštruácia a slabé špinenie
Ahojte. Sú tu také baby, ktoré boli tehotné za takýchto okolností? MS mi meškala 4 dni, mávam ju pravidelnú (28 dní). Včera podvečer prišla, ale bez bolestí a len slabučké hnedo ružové, skôr len na toaletnom papiery a pár kvapiek na hyg. vložke. MS mávam vždy veľmi intenzívnu a mám veľmi silné bolesti. Test som si nerobila dnes ráno ešte. Blbé komentare a vysmešky si nechajte, pytam sa normalnych kočiek ich skusenosť s takout situáciou. ďakujem
Ja som tiež slabohnedo spinila na začiatku tehotenstva, tuším na 12 DC a potom ďalej v 6tt, 7tt a ešte sem-tam až do 12tt....zevraj je to normálne v tých začiatkoch....a mimochodom, spinenie sa za ms nepovažuje, takze ani nemôžeš povedať že ti “prišla”, na to musíš mat jasnocervene krvácanie 🙂
ako sa píše vyššie, spinenie nie je ms… urob si test, pokial bude pozitívny tak chod k dr

Mohlo byť biochemické tehotenstvo, mne sa to stalo, ukazovala sa mi slabá čiarka ako tebe, už si pridával pár diskusii s testami 😊 a tiež mi meškala ms 4 dní.. A na piaty deň som najprv začala slabo špinit no potom sa to rozbehlo..
Drzzim palce v ďalšom cykle