Meškajuca menštruácia už 10 dní, no testy sú negatívne
Ahojte idem si k vám po radu 10 dni mi mešká menštruácia robila som si 4 testy všetky negatívne dneska ráno som si robila ďalší a tiež negatívny lekár mi kázal čakať 14 dni až potom sa ozvať môže to byť tehotenstvo o bábätko sa momentálne nesnaží ďakujem
@viikkki vies o tom, ze maternica je organ, hej?
@veronikaszabova vieš nie ja mam 10 rokov...
@viikkki ja nevravim, ze mas 10r. Len maternicu si proste nenahmatas
@malycka ahoj.ja mám 42 rokov.a menštruáciu posledné 2 roky nemávam takú pravidelnú.niekedy skôr mám niekedy 1-2 dni neskôr.a len tento mesiac uz 5 dni mešká.testy negatívne.co to moze byť.?
@gabriella1978 hormonalna odchylka. cim vyssi vek, tam vyssia pravdepodobnost, ze sa taketo nieco stane. aj u mladych zien npr, ak maju pravidelny cyklus, zrejme vo vacsine cyklov je ovulka. no obcas sa stane, ze ovulka nenastane a ten cyklus moze byt iny.
cim vyssi vek, tym viac cyklov bez ovulacie, dochadza k hormonalnym zmenam. ja mma 44r a tiez sa u mna uz vela meni. cyklus som mavala skor kratky. neviem, mozno to suviselo s nedostatkom vitD, ale proste po potrate a po 40-tke sa mi nepodarilo otehotniet. predtym vzdy velmi rychlo.
@majamat tak tehotenstvo to nebude?a ešte dostanem krámy?
@gabriella1978 no uvidis, mozes skusit urobit este o par dni test, pre istotu, lebo niekedy moze byt aj ovulka posunuta a preto test pozitivitu ukaze az ked ms meska dlhsie.
@majamat vo februári mi meškala menštruácia.ale prisla na 35 deň.a v marci som este nemala.cize mi mešká viac jak 2 týždne.testy negatívne.mam nutkanie na močenie.co to môže byť?
@gabriella1978 hormonalna odchylka, tiez mozes byt nachladnuta.
Ahoj, prosím vás o rádu už 10 dní mi meškajú krami, robyla som si včera tehotenský test ale neviem presné ale asi tam vydim veľmi slabunku čiarku , pošlem aj foto.

Naaa tak problem vyrieseny. No nad tou maternicou akoze fakt krutim hlavou