Meškajúci menzes
Ahojte, poslednu MS som mala 16.12.; silne ovulacne bolesti som mala 3.1., vzedy som aj nechránený styk.menzes mal prist tento pondelok; no neprišiel doteraz. Testy su negativne.moze byt ze este test neukázal?16dni po možnom styku ked by sa zadarilo?rozmyslam ze ist za gynekológom bojim sa zdravotného problému.Dakujem krasne!!!
Je stvrtok. Klud. Este to moze trvat aj dalsie dva dni kym nieco ukaze. Menstruacia moze meskat aj 10 dni, moze aj mesiac vynechat a nemusi sa nic diat. Staci zmena pocasia, stres, hocico.
A načo chceš ísť hneď za gynekológom? Ak nevieš kedy PRESNE bola ovulacia tak sú to len odhady. Pockaj a keď nepríde otestuj znova. Gynekolog, aspoň môj rieši meškanie až po 2 tyznodch
@ar3m1s
@malacibulka
@ninka99865 ja len kvoli tomu ze niekoľko rokov mam pravidelný cyklus
Stale to nic neznamena. Mala som 15 rokov 28dnovy cyklus ako hodinky, jedneho dna menstruacia neprisla vobec a tie dalsie uz si chodili s dlhsim odstupom. Nebol ziadny problem otehotniet ani ziadny zdravotny problem. Aj v zime aj v lete ti moze zacat meskat alebo vynechavat. Nemozes cakat ze budes mat rovnaku menstruaciu az do menopauzy.
@malacibulka dobre tak Dakujem pekne.
Ked ti bude meskat 10 a viac dni a testy budu negativne, dojdi si k doktorovi. Neviem ci chodis na preventivky, takze poziadaj o rozsirenu prehliadku so zameranim na endometriozu, polycystycke vajecniky a perimenopauzu. Takisto pohlavne choroby a candidu.
starneme a cyklus sa meni. vobec to nemusi znamenat ochorenie, mozes mat kludne len hormonalnu odchylku. a vzdy je nieco 1x -aj zmeny v cykle.
16dni po styku a ak by aj ovulka prebehla napr pred 13dnami a doslo k oplodneniu, uz by si mala mat aspon ducha na teste, ak nie aj riadne kolajnice.
sanca, ze ej to tehu, je vlemi malinka.
@malacibulka
@majamat tak len čakať.to je najhoršie. Urcite pojdem na kontrolu pretože mam silne ovulacne aj menštruačné bolesti.
Mne v decembri meškala ms cca dva týždne. Dovtedy presná ako hodinky snáď aj na minútu presne mi chodila. Nikdy sa mi to nestalo. Tento mesiac sa mi cyklus opäť predĺžil z pôvodných 28 dní na 39 dní. Aspoň podľa ovulácie to tak vyzerá sledovala som ju testami, takže je možnosť ze sa ti len upravil cyklus. Lekár mi vysvetlil ze sa to občas stane ze je to úplne v poriadku. 🙂 my sme sa rok snažili pri pravidelných cykloch 28 dní a práve tento mesiac pri tom dlhšom sa konečne zadarilo 🙂
@yeneffer22 dakujem pekne 😌

Ja som mala ovulaciu minuly mesiac na 21. DC. Vtedy mi meskala MS asi 12 dni no nakoniec prisla. Ty si ak dobre ratam mala ovulaciu na 19 DC tak mozno sa ti to tiez takto cele posunulo