icon

Meškanie menštruácie 35. deň

pupetko263
15. jún 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť dnes je 35 deň a ešte mi neprišiel menzes mám aj také príznaky pobolievanie a nič mala som trochu stresové obdobie možno že z toho mali ste niečo podobné?

ivangeline
15. jún 2022

Ano. Aj stres oddiali alebo vynecha cely jeden cyklus ms.

grankosko
15. jún 2022

Tak to je už dosť dní si myslím, že keby si spravíš test tak tam už nie ne/uvidíš.

nevenka
15. jún 2022

@pupetko263 a aky dlhy mavas normalne cyklus? Kolko meska? Ja by som davno spravila test, ak Ti meska par dni.

pupetko263
autor
15. jún 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@nevenka ako kedy aj 30,33 dnes je 35 deň a ešte nič čítala som na nete že aj 38 dňový je normálny

nevenka
15. jún 2022

@pupetko263 no ale ked mavas normalne 33 max., taknsi sprav test.
Ja si meriam bazalnu teplotu, takze viem, kedy ocakavam MS aj pri nepravidelnom cykle, mavala som 33-36, ale to bola posunuta aj ovulacia. Mal by Ti uz test ukazat, bud-alebo...