icon

Meškanie menštruácie a možný stres

bambi3310
13. feb 2026

Ahojte.
Pred mesiacom som mala nechránený styk a o týždeň nato som dostala normálne plnohodnotnú menštruáciu. Ale prešiel mesiac, a som celkom v strese lebo idem maturovať, a je toho na mňa viacej. Plus som očkovaná na HPV a teraz som chorá a mala som dostať menštruáciu v sobotu a je piatok, a stále nič, no mám dole pocit, že ide na mňa menstruacia také malé začiatočné kŕče, každý deň, a stále nič. Mám 18rokov.
Mali ste niektorá takéto problémy?

ivananr
14. feb 2026

@bambi3310 sprav si test, to je jediná istota. Ale zrejme bude negatívny, neboj. Ale čokoľvek ti tu napíšeme, bude to jedno, lebo každý prípad je iný a test pomôže. Od potenciálneho počatia už prešlo toľko času, že by určite bol hneď pozitívny. Ale nemyslím si to, skôr že ti stres rozhadzal cyklus. Držím palce 🙂

bambi3310
autor
14. feb 2026
@ivananr

@bambi3310 sprav si test, to je jediná istota. Ale zrejme bude negatívny, neboj. Ale čokoľvek ti tu napíšeme, bude to jedno, lebo každý prípad je iný a test pomôže. Od potenciálneho počatia už prešlo toľko času, že by určite bol hneď pozitívny. Ale nemyslím si to, skôr že ti stres rozhadzal cyklus. Držím palce 🙂

@ivananr ďakujem pekne

hahajasom
15. feb 2026

@bambi3310 zažívam aktuálne niečo podobne. už ti prišla menstruacia? aktuálne mi meska 8 dni a tiež idem maturovať a mam rôzne stresy..a rovnako mam pocit že už ide prísť a stále nic