icon

Meškanie menštruácie a zmiešané výsledky tehotenských testov

aylin21
25. jún 2025

Dobrý deň,je tu veľa diskusii na tú to tému áno viem ale chcem sa s Vami podeliť o moju skúsenosť.Mešká mi MS robila som si test “mamatest “ktorý mi po limite ukázal druhú čiarku.Stále silnela a ostala ružová.O 2 dni som skúsila test Dr.MAX a ten som mala negatívny.Počkám a urobím si digitálny ClearBlue uvidíme ako to dopadne.Som stoho zmätená mám slabé bolesti v podbrušku cítim vaječníky a strašne ma bolia prsia.Máte niekto takéto skúsenosti? Prikladám aj fotku testu pozitívneho.Bábätko ešte nemám tak sa nevyznám.

Meškanie menštruácie a zmiešané výsledky tehotenských testov
anjelicek26
25. jún 2025

Podla mna si tehotna

aylin21
autor
25. jún 2025
@anjelicek26

Podla mna si tehotna

@anjelicek26 predtým keď som si robila testy keď mi náhodou meškali nikdy sa mi to to neukázalo.No na druhý deň som robila test paličkový ten zase ani náznak nejakého ducha.Mám kúpené digitalné tak skúsim ešte ten zajtra ráno uvidím.Ale ďakujem za odpoveď snáď máte pravdu ❤️

krasneleto
25. jún 2025

mne to pride ako pozitivny test...

selena_luna
25. jún 2025

S digitalnym clearblue nemusis cakat. Ak ti meska menzes, uz si ho mozes urobit z ktorehokolvek denneho mocu. Jedine ze nemusia uplne sediet tie tyzdne, ale ak to chces na potvrdenie tehotenstva tak ozaj nemusis cakat.

aylin21
autor
25. jún 2025
@krasneleto

mne to pride ako pozitivny test...

@krasneleto v limite tam bol náznak tej druhej čiarky ale ukázala sa až neskôr,ale spravila som si paličkový test ten mi ukázal negatívny tak som stoho nejak mimo.

aylin21
autor
25. jún 2025
@selena_luna

S digitalnym clearblue nemusis cakat. Ak ti meska menzes, uz si ho mozes urobit z ktorehokolvek denneho mocu. Jedine ze nemusia uplne sediet tie tyzdne, ale ak to chces na potvrdenie tehotenstva tak ozaj nemusis cakat.

@selena_luna to som nevedela,že môžem aj cez deň tak ja ho teda skúsim a potom dám vedieť.Ale keď ten bude negatívny tak si myslím,že tehotná nebudem.

selena_luna
25. jún 2025
@aylin21

@selena_luna to som nevedela,že môžem aj cez deň tak ja ho teda skúsim a potom dám vedieť.Ale keď ten bude negatívny tak si myslím,že tehotná nebudem.

@aylin21 u mna bol vzdy presny tento digitalny. Mas to aj v navode, ze ak ti meska tak hocikedy mozes 🙂 drzim palce nech to dopadne tak ako si prajes ♡

krasneleto
25. jún 2025
@aylin21

@krasneleto v limite tam bol náznak tej druhej čiarky ale ukázala sa až neskôr,ale spravila som si paličkový test ten mi ukázal negatívny tak som stoho nejak mimo.

@aylin21 sprav digi a budes mudrejsia...

aylin21
autor
25. jún 2025
@krasneleto

@aylin21 sprav digi a budes mudrejsia...

@krasneleto som tehotná dievčatá

selena_luna
25. jún 2025

Tak gratulujem a nech rastie do zdravia a sily!

aylin21
autor
25. jún 2025
@selena_luna

Tak gratulujem a nech rastie do zdravia a sily!

@selena_luna ďakujeeem som šťastna … takže ja som príklad že test po limite je pozitívny 🙂🙂🙂