Meškanie menštruácie: Môžem byť tehotná aj po ultrazvuku?
Ahojte chcem sa spýtať bola som 12.9 u gynekológa na prehliadke robil mi sono cez vaginu mala som vtedy 4 dni do menštruácie mám aplikáciu kde mi ukazuje kedy mám dostať ale menštruáciu som uz mala dostať a stále ju nemám mám bolestivé prsníky ako vždy pred menštruáciu aj zvláštne chute mávam ich vždy ked mám pred menštruáciou mám strach ze budem znova tehotná test som si radšej od strachu ani nerobila myslite ze keby som bola tehotná ze by zo doktor videl na ultrazvuku? Ďakujem za odpovede 🙏❤️😌
@kristy942003 no ako? Dostala si Mko? Či si si robila test?
Vieš čo ja mám detí medzi nimi je 2 r. rozdiel nie je to zlé, ver mi.
No tak robila som si test a som tehotná 😌 tak čo už..doktor mi dal prehliadku na 30.teho čo už mali sme dávať väčší pozor ale aj také veci sa stavajú
@kristy942003 tak blahoýelám

@eri28 prosim vás ako otehotnela sesternica mimo plodných dní? Ak píšete pár dní do ms, tak dobrých 10 dní po ovulácii. To že mala pár dní do ms, tak to len znamená že sa jej ovulácia výrazne posunula, ale reálne pár dní do ms proste nemala. Veď ak otehotnela, tak žiadna ms nebola. Predpokladám, že to je zasa čisto riadenie sa appkou a nie reálnymi plodnými dňami. Spermia dokáže pár dní počkať, ale sú to tým pádom plodné dni.