Môžem byť tehotná?
Dobrý deň, chvem sa opýtať, či je nejaka možnosť, aby som bola tehotna. Poslednu menštruaciu som mala pred 45 dňami, ta bola len slabá - trojdňová. O rei dni na to som mala sex ( bol s kondómom), ale teraz mi mešká menštruácia asi 10 dní, mávam nepravidelnú menštruáciu ( mam 19 rokov), ale toto už je neskoro, preto sa obávam, že niečo zlyhalo a som tehotná. Minulý rok mi gynekologička povedala, že mam cystu na vaječníku, ale či sa to nejako zmenilo za ten rok neviem. Preto sa chcem opýtať na vaše skúsenosti a čo si o tom myslíte. Ak tu je aj nejaký gynekológ budem rada aj sa vyjadri aj on.
@erika2345678 urob si test,a podľa výsledku uvidíš.mala si styk s kondómom,je to veľmi nepravdepodobné,že by si bola tehotná,aj ked všetko môže zlyhať.
A cysta môže spôsobiť oneskorenie menštruácie
@erika2345678 🔮 a čo tak si spraviť test ??? 🫣🫣 alebo isť k lekarovi ? Ani neviem aky skusený gynekolog ti nenapíše, či si, alebo niesi tehotná
Zabudla som spomenut, ze robila som si niekolko Pepino testov a vsetky negativne, len mam stresy ci nahodou nieco
Zabudla som spomenut, ze robila som si niekolko Pepino testov a vsetky negativne, len mam stresy ci nahodou nieco
@anonym_7ea8ca a prečo píšeš ako anonym pod svoj vlastný príspevok 🫣🤣
nie je nikde spomenuta metoda akou bola urcena ovulacia, ale kedze vies ze menstruacia meska cca 10 dni predpokladam ze urcil lekar a v tom pripade by yz testy v pripade tehotenstva boli urcite pozitívne
Ano, tri testy mam negativne a jeden neplatny, ale potom ma trapi preco mi meska menstruacia
Ano, tri testy mam negativne a jeden neplatny, ale potom ma trapi preco mi meska menstruacia
@erika2345678 treba ísť k lekárovi, veď sama píšeš, že máš cystu
Musíš k lekárovi alebo čakať čo z toho bude. Nikto ti tu nepovie či nie si tehotná.
@erika2345678 hormonálna nerovnováha, zápal, stres, rôzne cysty... telo ženy nie je ako hodinky. Na to vplýva strašne veľa faktorov. Keď mi meškal cyklus už mesiac, to som išla ku lekárovi.

Čo tak si urobiť test? To by tá mohlo v 19tich napadnúť…