Meškanie menštruácie po nechránenom styku
Ahojte baby , s partnerom sme mali pred 3 týždňami nechránený pohlavný styk tesne pred menštruáciou urobil sa vedľa len sa nedostavila menštruácia momentálne budem mať lekáreň až v pondelok lebo sme na chate 1 hodinu od mesta tak domáce tipy alebo rady ????
@pusinkaaa1 domáce typy ako zistíš,že si tehotná? To asi nie sú . Treba počkať do pondelka. Meškanie menštruácie tiež vždy neznamená tehotenstvo .
jediná rada, ktorú potrebuješ je, keď nechcete dieťa treba sa chrániť… počkaj na test a uvidíš, nechránený styk je vždy riziko, aj keď teda nám sa počas nechráneného ani raz nestalo, že by som otehotnela…
@anonym_be7f69 samozrejme že chceme len som dotknutá a áno spýtam sa ešte kamošky lebo tá nosí všetko
@pusinkaaa1 domáce typy ako zistíš,že si tehotná? To asi nie sú . Treba počkať do pondelka. Meškanie menštruácie tiež vždy neznamená tehotenstvo .
@mici88 ďakujem a dám vedieť
Tak baby zohnala som mala som ja ešte
Idem na to
@mici88 no test mi vyšiel takto dúfam že som tehu no nič zájdem v pondelok k dr a zajtra urobím ešte jeden
@mici88 no test mi vyšiel takto dúfam že som tehu no nič zájdem v pondelok k dr a zajtra urobím ešte jeden
@pusinkaaa1 nemusis s potencionalnym tehotenstvom bezat hned k lekarovi.
@pusinkaaa1 k lekárovi stačí zavolať keď vyjde pozitívny test a ten určí termín ,pretože je príliš skoro na to aby niečo videl . Ale určite zopakuj o dva dni či silnie 🙂
Podľa mňa si ♥️
@pusinkaaa1 k lekárovi stačí zavolať keď vyjde pozitívny test a ten určí termín ,pretože je príliš skoro na to aby niečo videl . Ale určite zopakuj o dva dni či silnie 🙂
@mici88 áno a ďakujem
Ved pockaj este do pondelka ci bude silnejsi. Toto este nemusi nic znamenat, vraj tu boli taketo testy nekvalitne
@pusinkaaa1 este pockaj, moja ma aj tak objednala az na nejaky 5-6tt, aby nieco videla na sone.
Zbytocne by si chodila k Dr. Potom tu bude dalsia diskusia ze "bola som u Dr a este nic na sone nevidel".
Len si zavolas a oni Ta objednaju na vhodny, vyssi termin.
Kolko dni pred ms? Lebo my tak furt 1-2 dni pred ms ideme naplno a este sa nestalo🙏🏻
Kolko dni pred ms? Lebo my tak furt 1-2 dni pred ms ideme naplno a este sa nestalo🙏🏻
@anonym_cafc95 tak skus hneď po MS 3x som tak otehotnela, deň po
@anonym_cafc95 tak skus hneď po MS 3x som tak otehotnela, deň po
@lenvam ano ale my nechceme praveze druhe😁 preto ideme naplno pred MS
@anonym_cafc95 na ťo by som sa nespoliehala, len ak vieš bezpečne, kedy prebehla ovulácia, alebo prípadedné tehotenstvo uvítate
Ahoj, ako dnešný test
Ahoj, ako dnešný test
@anonym_989e0a no tak robila som čiarka cca rovnaká ako včera budem sa testovať a cca v stredu zavolám dr.
@anonym_989e0a no tak robila som čiarka cca rovnaká ako včera budem sa testovať a cca v stredu zavolám dr.
Nech uvidím že či mi bude čiarka silnieť
Ahoj, ako dnešný test
@anonym_989e0a kamoška mi dala veľmi presný ale má sa robiť až tak poobede tak pošlem fotku že ten jej odporučila aj gynekologicka
@anonym_989e0a kamoška mi dala veľmi presný ale má sa robiť až tak poobede tak pošlem fotku že ten jej odporučila aj gynekologicka
@pusinkaaa1 daj vedieť potom 🙂
@zanzilady dám asi to nevidrzim a urobím teraz lebo ideme na nákup tak potom dokupim ešte tie isté
* nevydržím
* nevydržím
@pusinkaaa1 keď to odporučila dr tak to budeš mať presne mne tiež tak odporučila lebo ostatné slabé ako ty a už mám 2 ročné dievčatko
@pusinkaaa1 keď to odporučila dr tak to budeš mať presne mne tiež tak odporučila lebo ostatné slabé ako ty a už mám 2 ročné dievčatko
@anonym_29a714 baby idem skúsiť dám vedieť
@zanzilady baby test zarobeny o 10 minút pošlem fotku

jediná rada, ktorú potrebuješ je, keď nechcete dieťa treba sa chrániť… počkaj na test a uvidíš, nechránený styk je vždy riziko, aj keď teda nám sa počas nechráneného ani raz nestalo, že by som otehotnela…