icon

Meškanie menzesu 4 dni a slabá druhá čiarka

sonik231
3. aug 2017

Dievcata, co myslite. Uz 4 den mi meska MS. ale v podbrusku mam sem tam bolesti.ako keby som mala MS kazdu chvilu dostat. Vcera som si robila rano test a druha ciarka bola slaba, a dnes som si test znovu urobila a ciarka slaba. Dam vam aj foto , neviem ci dobre vidim ale ja tam tu ciarku vidim, aj priatel. Ale nechcem sa zbytocne tesit, kto mal nieco podobne? ❤

Meškanie menzesu 4 dni a slabá druhá čiarkaMeškanie menzesu 4 dni a slabá druhá čiarka
Strana
z2
alex123andra
7. mar 2023

@millky dobre robiš, treba myslieť pozitivne 🤗 ja mam isť o tyždeň k dr.prvykrat, tak uvidime čo povie a či mimi uvidí. Tiež sa snažim myslieť len na to dobré. Naš malý je strelec, ale teda hlavu ma svoju, je svojsky, veselý, ale aj pekne tvrdohlavý. To ma vraj po mne...hovorí môj muž 😄 ale je aj rozvažny na svoj vek, nevymyšla ako niektoré deti keď sme na ihrisku. Je taký opatrný...
Tak som zvedava čo nám prinesie škorpionik 😊 včera sme sa s mužom bavili, že tomu nemôžeme uveriť, že sa nám to podarilo. Bude skoro 4 ročný (3 roky a 11 mesiacov) rozdiel...ale neva...tak prijemné tehotenstvo a keď budeš chcieť napiš ako sa maš a čo babatko ako rastie 🤗❤ kludne aj do spravy, budem rada 😉

ankare
7. mar 2023

@alex123andra kraaaasne ciarky

millky
7. mar 2023

@alex123andra tak sa mi to páči, tvoje myslenie : uvidíme, čo nám prinesie skorpionik 😍😍❤️☺️ všetko bude dobre. A vekový rozdiel mate super podľa mňa. Aj 5rokov je podľa mňa pekný rozdiel ☺️ idem ti do správy písať

alex123andra
7. mar 2023

@ankare ďakujem 🤗

dianka19951995
19. dec 2024

@millky aký test si pouzivala?🙂

Strana
z2