Mikro duch na teste
Caute baby...zuuuufalost...snazime sa o babatko s priatelom. V aprili 2013 som bohuzial o jedno prisla a zacali sme sa snazit opat tak od septembra...asi tak pred tyzdnom som zacala mat teho pocity,a citlive prsia...periodu mavam niekedy den dva skor alebo neskor...mala som mat teraz 1.2....a nic...
...ja uz som zavisla na teho testoch...robim kazdy druhy den...prvy bol mikro duch..../je to aj na fotke/...druhy som robila o dva dni a bol taky isty...vcera som robila dalsi a tam uz nebol ziaden duch...okrem toho sme s kamoskou robili digi rapid clearblue co ukazuje tyzdne a bol negativny...
tu ciarocku tam slabunko vidno na dennom svetle...chcem aby tmavla :(
...a nechcem dopadnut ako vlani :(
Ten prvy ako vidis bolo vidno len z urciteho uhlu...jemnucka ruzova len na okraji...akoby v tej strednej vrstve...alebo ako ti to mam opisat...som musela zaostrovat oci aby son to dobre videla... 😀
@mrsbrown no ten by ma veru vysmial keby s tymto za nim pridem 🙂 povedal ze az ked mi budu tyzden meskat alebo dva ze az vtedy mam prist,to mi povedal este minule tehotenstvo.ak buduci tyzden bude silnejsia tak mu urcite zavolam,lebo jem aj parlodel a ten potom treba vysadit ked uz je zena tehotna
Ahoj, prosím poradte dnes som si robila test a mám 2 slabé čiarky je to chybný test? zle mi fotí foták nie je to vidno
a spravila som si test na moč a mám PH uplne zlé a ketony v prvom stupni v moči, nemože to byť preto dve čiarky?
@viva13 možno hlúpa otázka, ale bol to isto tehu test? Nebol to ovulačný? Keďže si 12dc, to by aj sedelo na ovu.... lebo hcg neklesá tak rýchlo z jedného dňa na druhý, aby si včera mala takto pozitívny test (lebo tá foto, to je naozaj pozitívny a dosť silno) a dnes čisto negatívny s jednou čiarkou....
@viva13 Vies co, zabehni za dokim alebo na pohotovost,nech spravia USG,ci tam bude aspon dutinka,aby sa zistilo,co sa deje. Idelane,keby vzali krv na HCG. Vies keby sa cosi podarilo,tak nech sa to este pozachranuje.
Za den Ti aj keby sa nieco stalo s mimi HCG tak neklesne,to klesa aj par tyzdnov do nuly.
A aky test si si dnes robila, myslim znacku?
Ahojte baby.idem si po radu.periodu sim mala 24.7. Manzel odchadzal orec tak sexik sme mali 2.8. Od ovulky mavam tlaky v brusku.ovulku som mala okolo 6.od prvehu tehu ju viem rozpoznat a hlavne citim.nedalo mi tak dnes na obed som restovala. Vidim tam slabu ciarocku.perioda ma prist az o 9dni.mohol to uz test zaznamenat?dakujem

@siska765 moje priznaky boli ze som chodila ohnuta jak stara baba....seknuta a nemohla som stupit na pravu nohu....pri prvkm som myslela ze mam slepak...a pri druhom som uz vedela ze to je tehu...