icon

Mikro duch na teste

mrsbrown
4. feb 2014

Caute baby...zuuuufalost...snazime sa o babatko s priatelom. V aprili 2013 som bohuzial o jedno prisla a zacali sme sa snazit opat tak od septembra...asi tak pred tyzdnom som zacala mat teho pocity,a citlive prsia...periodu mavam niekedy den dva skor alebo neskor...mala som mat teraz 1.2....a nic...
...ja uz som zavisla na teho testoch...robim kazdy druhy den...prvy bol mikro duch..../je to aj na fotke/...druhy som robila o dva dni a bol taky isty...vcera som robila dalsi a tam uz nebol ziaden duch...okrem toho sme s kamoskou robili digi rapid clearblue co ukazuje tyzdne a bol negativny...
tu ciarocku tam slabunko vidno na dennom svetle...chcem aby tmavla :(
...a nechcem dopadnut ako vlani :(

Mikro duch na teste
mukesina
14. aug 2014

Neviem ci to uvidte.

fomarik
14. aug 2014

@mukesina no, ja tam čiarku jasne vidím. A od 2.8 je už skoro dva týždne, cca...takže po uhniezdení, tá slabá čiarka aj zodpovedá.

mukesina
14. aug 2014
mukesina
14. aug 2014

@fomarik ano budu to 2tyzdne,mohlo sa stat ze spermie vydrzali do ovulky?

heregova
14. aug 2014

@mukesina podľa mňa je to tam, inak máš presne rovnaké dátumy ako ja🙂))aj MS, ovulka bola okolo 04.08....takže tiež čakám, čo bude🙂 ale toto vyzerá nádejne🙂

mukesina
14. aug 2014

@heregova ano?tak drzim prsteky.my sme si povedali,ze zacneme pracovat na druhom,ale ked som tehotna,tak to budem mooooc prekvapena,lebo sex nebol na ovu a hned na prvykrat.o prve sme sa snazili pol roka.

heregova
14. aug 2014

@mukesina všetko je možné, ľudské telo je zázrak...spermie sa udržia tuším 24-48 hodín..možno si mala ovulku proste skôr🙂

viva13
14. aug 2014

@kiki68 značku neviem, kupovala som si cez internet bolo to len v sáčiku

kiki68
14. aug 2014

@viva13 tak kup nieco v lekarni, neviem ja mam dobre skusenosti s rapiclear, mne to ukazalo II ciarky ihned,alebo len jednu a tak aj bolo. Mamatest zase uplny opak,len co to ukazalo ducha,ale to nebolo take ako ten Tvoj test,co si tu vlozila foto. To Ty to mas podla mna na tutovku.

vanillaskyy
15. aug 2014

dievcata ja sa tiez pridam a som zvedava co bude...my sa nesnazime, mam dve deti, ale mam pocit ze sa neplanovane zadarilo...ak som tehotna tak som otehotnela 2.8.

mukesina
23. aug 2014

@fomarik
@heregova tak babule robila som si dalsie testy a tie boli negativne ☹ , zajtra by mala dojst mrska tak som zvedava.bola som aj u gyndosky pred tyzdnom tak mi zistila mensi zapal, ze to preto mam tie bolesti v podbrusku, hned sa ma opytala, ci sa snazime.ale nic neboo vidiet na utz, ze keby som bola tehu este by to nevidela,ale znepokojila ma s tym, ze sa ma pytala, ci sa snazime.

heregova
23. aug 2014

@mukesina joooj, tak to ma mrzi:((neboj, vsetko je tak, ako ma byt...nam sa nakoniec zadarilo, takze by sme mali byt v 5. tyzdni..03.09. mam prvu navstevu, tak uvidime🙂 silno ti drzim palce, neklesaj na duchu

mukesina
24. aug 2014

@heregova gratulujem 😉 😉 tak hadam, ze sa nam to podari.

lenka1209
6. okt 2014

Baby co si myslite o tomto mam 2 dni pred ms...um..mozem byt v tom??? na prvy sup ze by sa podarilo az sa mi nechce verit ..nechcem si robit nadeje ...ale potesilo by veru 🙂

1valeria1
6. okt 2014

@lenka1209 taak ja myslim ze o tie 2 dni ani nepride 😉 🙂 jasna druha / 🙂

lenka1209
6. okt 2014

@1valeria1 dakujem moc si ma potesila dufajme dam vediet ako prsia ma trosku pobolievaju ale kedze mi skacu hormony kedze som brala dlho antiku a potom som ju vyhodila tak mavam pomaly akzdy mesiac priznaky tak neviem to dako odlisit no uvidime ako slepy povedal ale tak bolo by to super 🙂

1valeria1
6. okt 2014

@lenka1209 podla sa mozes tesit 🙂 je to jasny tehu testik 🙂

lenka1209
6. okt 2014

@1valeria1 nooo sa tesim ale zatial veeelmi opatrne ...ale je aj mne divne ze uz druhy den mam na 3 odlisnych testoch duchov no budem informovat :D ale mohli by ste mat bambula pravdu 🙂

1valeria1
6. okt 2014

@lenka1209 testujes uz teda dlhsie ? Ja tiez veru 🙂 dnes na jednom nic a na druhom slabucka ciarocka.....🙂 a na takom testiku co mi predtym nikdy neduchoval 🙂 ja cakam ms za 3 dni...stale dufam 🙂 drzim palcoky nech este zosilnie / 😉

zuja14
6. okt 2014

@lenka1209 samozrejme! Ja som mala ovela slabšiu a už som v 13. týždni 🙂

1valeria1
6. okt 2014

moj vyzera takto 🙂

lenka1209
6. okt 2014

@1valeria1 a ty mavas castejsie na testoch duchov? je to vobec mozne ze sa ti tam daco ukaze? ved ja si myslim ze by to malo ukazat iba ak ten hormon je vytvoreny skrz tehotentva...ci? um asi som z tohho jelen 🙂 nooo a tvoj nooo zle to vidiet ak tam daco je je to veelmi slabuckeee..ale vies ako sa horovi nadej zomiera posledna...inak skusala si si nahmatat krcok maternice aj o tom som vela pocula ale tiez ci sa tomu da verit ani srnky netusia 🙂 ale budem drzat palceky nech aj vam to vyjde 🙂

lenka1209
6. okt 2014

@zuja14 noo dakujem budem dufat ze to vyslo...no mna boli brucho ako by mala dojst mrska tak uvidime ..no boze uz nech je aspom 115 steho a ja bez mrsky uz ma to dako opantava brala som to zatim sportovo ale ved stale uz na to myslim aj ked nechcem ...um a inak sa rano budim pred budikom nemozem spavat ale to kludne moze byt uz psychicke ...

1valeria1
6. okt 2014

@lenka1209 snazime sa s manzelom o druhe uz rok....tych duchov a na pepine aj ruzovych uz bolo veru vela.....kazdy mesiac som dufala a testila 🙂 pepino vysiel skoro vzdy nejaky duch.....aj ja som si myslela ze na druhu / musi byt tvorene hcg....🙂 a tak testiky vedia oklamat.....ale to urcite neni tvoj pripad....aj ja chceeeem taku ciarocku 😉 😀 moj testik veru slabucky ale nejak to zacat musi 😀 a krcok veru neviem 🙂 nehavam to na dr 😀

lenka1209
6. okt 2014

@1valeria1 noo poziciam ti ju 🙂 ale ak pride mrska za dva dni asi mi ju vratis :D a uvidime ako dopadneme ..ale juj tie nestastne duchy ...mam rada bud cierne bo biele nie sede hehe chapes ma nie? take neistota ale boli ma brucho ako pred mrskou tak uvidime ci pride bocian bo always :D

karmela
6. okt 2014

@1valeria1 vidieť na testiku slabuckeho ducha aspoň ja ho tam vidím.Tak drzim palce nech druha ciarka silnie 😵

dugyna
5. nov 2014

ked mate ducha na teste spravte si digi test tam nie je co riesit 🙂

terezzzkasolon
18. feb 2015

ahojte tehuľky, mamičky, s manželom sme začali pracovať na bábätku od 27.1....Menštruáciu som mala dostať včera (nakoľko mám 31dňový cyklus)..len tak čisto zo zvedavosti som si skúsila spraviť test deň pred termínom a ostala som prekvapená, pretože sa mi zjavila úplne slabulinká čiaročka,.tak som skúsila aj dnes (po 2 dňoch) a čiarka je síce o čosi tmavšia, ale stále podľa tej kontrolnej čiarky slabá. Áno, viem, že sú tu diskusie s podobnými testami, ale chcela by som len počuť názory žien, čo mali takýto výsledok testu, či z toho bolo tehu alebo nie... Neprikladám zatiaľ tomu význam, síce by sme sa veľmi tešili, že sa nám to podarilo tak rýchlo, ale zas nechávam si aj triezvy pohľad vzhľadom na slabosť čiarky.

sofinka30
18. feb 2015

Dievcata 🙂) ..vidite tu nieco,alebo mám haluze?

chantalka86
18. feb 2015

@sofinka30 ja ju tam vidim ;) drzim palec