icon

Mikro duch na teste

mrsbrown
4. feb 2014

Caute baby...zuuuufalost...snazime sa o babatko s priatelom. V aprili 2013 som bohuzial o jedno prisla a zacali sme sa snazit opat tak od septembra...asi tak pred tyzdnom som zacala mat teho pocity,a citlive prsia...periodu mavam niekedy den dva skor alebo neskor...mala som mat teraz 1.2....a nic...
...ja uz som zavisla na teho testoch...robim kazdy druhy den...prvy bol mikro duch..../je to aj na fotke/...druhy som robila o dva dni a bol taky isty...vcera som robila dalsi a tam uz nebol ziaden duch...okrem toho sme s kamoskou robili digi rapid clearblue co ukazuje tyzdne a bol negativny...
tu ciarocku tam slabunko vidno na dennom svetle...chcem aby tmavla :(
...a nechcem dopadnut ako vlani :(

Mikro duch na teste
sofinka30
18. feb 2015

chantalka86 vdaka moc,skusim dalsi testik o pár dni 🙂

22tanulka
21. nov 2015

Co poviete?

sofinka30
21. nov 2015

No nejaky naznak tam vidim,ale ja už neverim..pozri moj predtym a tehotná som nebola..alebo bola,ale to skoncilo skor ako som na to prisla. Aj to sa stava.no Tebe drzim palce a potom napis ci bude babenko 🙂

liuliu
21. nov 2015

@22tanulka
Ja tam nevidim nic ale tak kazdy displej zobrazuje inak takze ked ju tam vidis tak asi tam je.
Inac mme ziaden teh. Test nikdy neukazal ducha ani pepiino ; bud som bola tehotna a kolajnice jak svina uz tyzden pred menstruaciou alebo bol biely . Ale co som.citala tak.tie 10tkove robia duchov ; tie som nikdy nemala kupene...

schatzi18
2. feb 2016

Ahojte, vidite tam ducha? 🙂

sofinka30
2. feb 2016

Anoo vidim 🙂

tygricatko
16. feb 2016

@schatzi 18 Aj ja vidim 🙂 Ktory DPO si testovala?

sasanka2015
28. feb 2016

Ahojte baby co hovorite na toto?

ivka7183015
28. feb 2016

@sasanka2015 anooo je to tam ;)

rakarka
26. apr 2016

Ja som si urobila figu a nič a včera som si robila normálny a bola tam druha slabá čiarka tak neviem co to je

rakarka
26. apr 2016

@rakarka *digitalny

rakarka
26. apr 2016

@sasanka2015 presne aj ja som to videla takto včera 🙂) a dneška nic

danielocka262
10. jún 2016

Baby co hovorite na toto? V pondelok som mala spinenie, ktore trvalo jeden den a dnes v piatok mam dostat menstruciu ale zatial nechodi

lilike26
27. nov 2016

Ahojte. Chcem sa opytat. Tiez vidite toho "ducha abo si len namyšlam? Mam už sice 2 deti ale ani pri jednom som sa tak necitila. Ms mam rozhadzanu a ovu posledne mesiace necitim . Podledna bola taka zvlastna a kratka. Už 3 dni mi je dost blbo. Som hladna ale zaroven domna nic neide a pali ma žaha. Ide hlavne o toho ducha ci neducha. Dakujem za vas nazor

sardinka336
27. nov 2016

Psychika ti pracuje, ziaden duch tam nie je...jasne negatívny test.

lilike26
27. nov 2016

Myslela som si. 😊

janamexico
30. jan 2017

Pripajam sa aj ja co myslite alebo uz mi sibe...😣

danielocka262
30. jan 2017

@janamexico nesibe 😊Je to tam 👏

janamexico
30. jan 2017

Danielocka262
Naozaj? ja uz ani neviem mam syna 2 roky po potrate a vstci si mysla ze uz mi pipi no proste ja citim svoje nemozem prestat na to mysliet lebo state sa citim prazdna a stale smutna dva mesie uz nama danu bolia ma strasne krize vajecnik menzes teda si myslim ze to bol lebo to bolo slabe tri dni bez bolesti a poledny den 20 minut hnedkasty vytom inac gratulujem vidim ze si tehu 38 tt drzim palceky aby vsetko vyslo ako si prajes a vsetko nech je super...😊

janamexico
30. jan 2017

@danielocka 262
Naozaj? ja uz ani neviem mam syna 2 roky po potrate a vstci si mysla ze uz mi pipi no proste ja citim svoje nemozem prestat na to mysliet lebo state sa citim prazdna a stale smutna dva mesie uz nama danu bolia ma strasne krize vajecnik menzes teda si myslim ze to bol lebo to bolo slabe tri dni bez bolesti a poledny den 20 minut hnedkasty vytom inac gratulujem vidim ze si tehu 38 tt drzim palceky aby vsetko vyslo ako si prajes a vsetko nech je super...😊

danielocka262
31. jan 2017

@janamexico dakujem, ja som mala na teste este slabsiu ciarocku ako ty 😊Cize ja ju tam u teba isto vidim, slabu ale je tam 😊Drzim silno prsty nech vsetko dopadne najlepsie ako sa da 😊

janamexico
31. jan 2017

😀

nezabudka92
2. feb 2017

Pripajam sa do temy mikroduch... co poviete?? Asi si len nahovaram...

jance333
2. feb 2017

@nezabudka92 ťažko povedať, skús sa na ten test pozrieť po hodine-dvoch. ja som na môj chodila pozerať celý deň, lebo tiež to bol len veľmi bujno-fantazijný duch, ale neskôr sa ukázalo trošku viac 😀

nezabudka92
2. feb 2017

@jance333 tak mam este chvilku casu na stmavnutie 😀 to som uz len nedockava 😝

nika_17
3. feb 2017

A čo poviete na toto?

nezabudka92
3. feb 2017

@nika_17 to uz neni mikro duch 😀 prvy krat som take mala a uz dva roky ho mam v postielke 🙂

jance333
3. feb 2017

@nezabudka92 tak ako? ukázalo sa?

nezabudka92
3. feb 2017

@jance333 na tomto ostala taka machula ako na foto dneska som spravila druhy zase len nieco male co mozu byt len tie kontrolne kolajnice este pockam mrcha ma prist za 5dni tak uvidime ci dojde 🙂

hanka1674
3. feb 2017

@nika_17 tak to budeš tehotná veď tam máš dve čiaročky. A to si si prvý robila či koľký? Asi by som ti aj mala pogratulovať, lebo podľa mňa si tehotná