Mikro duch na teste
Caute baby...zuuuufalost...snazime sa o babatko s priatelom. V aprili 2013 som bohuzial o jedno prisla a zacali sme sa snazit opat tak od septembra...asi tak pred tyzdnom som zacala mat teho pocity,a citlive prsia...periodu mavam niekedy den dva skor alebo neskor...mala som mat teraz 1.2....a nic...
...ja uz som zavisla na teho testoch...robim kazdy druhy den...prvy bol mikro duch..../je to aj na fotke/...druhy som robila o dva dni a bol taky isty...vcera som robila dalsi a tam uz nebol ziaden duch...okrem toho sme s kamoskou robili digi rapid clearblue co ukazuje tyzdne a bol negativny...
tu ciarocku tam slabunko vidno na dennom svetle...chcem aby tmavla :(
...a nechcem dopadnut ako vlani :(
No nejaky naznak tam vidim,ale ja už neverim..pozri moj predtym a tehotná som nebola..alebo bola,ale to skoncilo skor ako som na to prisla. Aj to sa stava.no Tebe drzim palce a potom napis ci bude babenko 🙂
@22tanulka
Ja tam nevidim nic ale tak kazdy displej zobrazuje inak takze ked ju tam vidis tak asi tam je.
Inac mme ziaden teh. Test nikdy neukazal ducha ani pepiino ; bud som bola tehotna a kolajnice jak svina uz tyzden pred menstruaciou alebo bol biely . Ale co som.citala tak.tie 10tkove robia duchov ; tie som nikdy nemala kupene...
Anoo vidim 🙂
@schatzi 18 Aj ja vidim 🙂 Ktory DPO si testovala?
@sasanka2015 anooo je to tam ;)
Ja som si urobila figu a nič a včera som si robila normálny a bola tam druha slabá čiarka tak neviem co to je
@sasanka2015 presne aj ja som to videla takto včera 🙂) a dneška nic
Ahojte. Chcem sa opytat. Tiez vidite toho "ducha abo si len namyšlam? Mam už sice 2 deti ale ani pri jednom som sa tak necitila. Ms mam rozhadzanu a ovu posledne mesiace necitim . Podledna bola taka zvlastna a kratka. Už 3 dni mi je dost blbo. Som hladna ale zaroven domna nic neide a pali ma žaha. Ide hlavne o toho ducha ci neducha. Dakujem za vas nazor
Psychika ti pracuje, ziaden duch tam nie je...jasne negatívny test.
Myslela som si. 😊
@janamexico nesibe 😊Je to tam 👏
Danielocka262
Naozaj? ja uz ani neviem mam syna 2 roky po potrate a vstci si mysla ze uz mi pipi no proste ja citim svoje nemozem prestat na to mysliet lebo state sa citim prazdna a stale smutna dva mesie uz nama danu bolia ma strasne krize vajecnik menzes teda si myslim ze to bol lebo to bolo slabe tri dni bez bolesti a poledny den 20 minut hnedkasty vytom inac gratulujem vidim ze si tehu 38 tt drzim palceky aby vsetko vyslo ako si prajes a vsetko nech je super...😊
@danielocka 262
Naozaj? ja uz ani neviem mam syna 2 roky po potrate a vstci si mysla ze uz mi pipi no proste ja citim svoje nemozem prestat na to mysliet lebo state sa citim prazdna a stale smutna dva mesie uz nama danu bolia ma strasne krize vajecnik menzes teda si myslim ze to bol lebo to bolo slabe tri dni bez bolesti a poledny den 20 minut hnedkasty vytom inac gratulujem vidim ze si tehu 38 tt drzim palceky aby vsetko vyslo ako si prajes a vsetko nech je super...😊
@janamexico dakujem, ja som mala na teste este slabsiu ciarocku ako ty 😊Cize ja ju tam u teba isto vidim, slabu ale je tam 😊Drzim silno prsty nech vsetko dopadne najlepsie ako sa da 😊
😀
@nezabudka92 ťažko povedať, skús sa na ten test pozrieť po hodine-dvoch. ja som na môj chodila pozerať celý deň, lebo tiež to bol len veľmi bujno-fantazijný duch, ale neskôr sa ukázalo trošku viac 😀
@jance333 tak mam este chvilku casu na stmavnutie 😀 to som uz len nedockava 😝
@nika_17 to uz neni mikro duch 😀 prvy krat som take mala a uz dva roky ho mam v postielke 🙂
@nezabudka92 tak ako? ukázalo sa?
@jance333 na tomto ostala taka machula ako na foto dneska som spravila druhy zase len nieco male co mozu byt len tie kontrolne kolajnice este pockam mrcha ma prist za 5dni tak uvidime ci dojde 🙂

chantalka86 vdaka moc,skusim dalsi testik o pár dni 🙂