icon

Mikro duch na teste

mrsbrown
4. feb 2014

Caute baby...zuuuufalost...snazime sa o babatko s priatelom. V aprili 2013 som bohuzial o jedno prisla a zacali sme sa snazit opat tak od septembra...asi tak pred tyzdnom som zacala mat teho pocity,a citlive prsia...periodu mavam niekedy den dva skor alebo neskor...mala som mat teraz 1.2....a nic...
...ja uz som zavisla na teho testoch...robim kazdy druhy den...prvy bol mikro duch..../je to aj na fotke/...druhy som robila o dva dni a bol taky isty...vcera som robila dalsi a tam uz nebol ziaden duch...okrem toho sme s kamoskou robili digi rapid clearblue co ukazuje tyzdne a bol negativny...
tu ciarocku tam slabunko vidno na dennom svetle...chcem aby tmavla :(
...a nechcem dopadnut ako vlani :(

Mikro duch na teste
zuzi163
4. mar 2017

Žienky dnes som mala dostat ms 🙂

nika_17
4. mar 2017

@zuzi163 tak už nedostaneš 😉

lenka1209
6. mar 2017

@zuzi163 no my z toho ducha mame uz 20 mesacneho anjelika 🙂

morandia
17. apr 2017

Ahojte , a co v mojom pripade?

janamexico
17. apr 2017

@morandia nieco tam je ale niesom.si ista ci to nahodou nieje kanalik ...dufam ze nepride ...☺

morandia
17. apr 2017

@janamexico aj manzel tam nieco vidí....na dennom svetle je presne pod T vidiet fakt slabulililinky otien fialoveho pasika, kedy je dobre urobit si dalsi test...

morandia
17. apr 2017

A co takto?

lucka8787
17. apr 2017

@morandia je to skôr kanálik, test môže byť chybný..Skús ešte raz o pár dni

morandia
17. apr 2017
janamexico
17. apr 2017

No v negative je nieco vidno skus urobit o 2 dni mozno bude lepsie vidno mne kazetkove robili kanaliky a nebola som tehu skus ina ale zas mam kamosku ktora na kazetkove neda dopustit ...poslem ti mojho ducha ak ho uvidis zajtra cakam ms a test robeny je vo stvrtok

janamexico
17. apr 2017

Taktiez neviem ci je to kanalik alebo nie..😶

morandia
18. apr 2017

ja tam nieco slabulinke vidim ,a presne tak to je vidiet na dennom svetle aj u mna, tak neviem....ze kazetkove zvyknu klamat ,ukazuju ten kanalik?

lucka8787
18. apr 2017

@morandia na hocijakom sa môže stať že ti ukáže kanálik.Naozaj len pár dní počkať a urobiť znova.takto naháňať duchov nemá význam.Keď už je slabá čiarka tak musí byť ruzovkava aby to niečo znacilo

lucka8787
18. apr 2017

Ako písala zuzi163, aspoň taká musí byť.ja som takú mala 3 dní pred ms

janamexico
18. apr 2017

Babenky vidite to aj vy alebo sa mi iba zda nenozem tomu uverit dnes mam dostat ms...🙂

nika_17
18. apr 2017

@janamexico ja si myslím,že ju už nedostaneš 😉

janamexico
18. apr 2017

@nika_17 odaj by len nech to nieje cysta porazi ma ale dakujem myslis ze mozem ukazat muzovi ci radsej nie..? 😉

lucka8787
18. apr 2017

@janamexico toto cysta určite nie je 😊 gratulujem 😊

nika_17
18. apr 2017

Ja som mala take začiatkom februára,mužovi som ukázala a je to 15-ty týždeň 😉

janamexico
18. apr 2017

@lucka8787 dakujem jej este sa neviem s pamatas z toho a nakoniec uz ziadnych pidi duchovov co som mala vo stvrtok uz nemusim hladat...😁

janamexico
18. apr 2017

@lucka8787 mrcha nedorazila ani myslim ze nedorazi tak len nech si pekne zostane tam kde je kedy by bolo najlepsie ist k doktorovi uz tento tyzden alebo staci az nabuduci...😀

boborko
18. apr 2017

@janamexico ja som mala taky test a bola som tehotná😉

lucka8787
18. apr 2017

@janamexico no k lekárovi tak o tri tyzdne, mňa tak objednala keď som si našla dve čiarky 😊 že aby už bolo vidieť akciu srdiečka.zavolaj dr. a dohodnete sa 😊 držím palce nech je všetko ok a krásne tehulkovanie 😉

janamexico
19. apr 2017

@lucka8787 dakujem ja len kvoli tomu mam robotu kde robim s chemiou a zdvyham tazke bedne dakujem
.😁

lucka8787
19. apr 2017

@janamexico no čo sa roboty týka...Radšej si dávaj pozor ale v práci pokiaľ nemáš potvrdenie od lekára tak by si nič nemala ohľadom tehu spomínať. Ďalšia vec je tá že v tomto štádiu veeeeeeela žien ani nevie že sú tehotné.ja robím v nemocnici, riziko infekcie, ťažki pacienti a musela som si dávať pozor a byť ticho kým som nešla k dr. 😊 A ak pracuješ s chémiou a ťažkými bremenami tak by si mala ísť na PN.ved uvidíš.drzim palce a budem rada keď dáš vedieť ako si pochodila 😉

pellet1
23. apr 2017

Baby,toto je asi chybny test však? to mi tam len nejake fliacky urobilo vpredu..

janamexico
24. apr 2017

Ano buhuzial chybny test ale keby bol
.spravny tak sa tam nieco rysuje skus este raz...😊

27041994
20. nov 2017

@mrsbrown ja tam nic nevidim 😔

mrsbrown
autor
20. nov 2017

@27041994 oj to bolo daaaavno...uz to mam tu 😃😍

sonicka232
23. mar 2018

ahojte baby, surne mi poradte tiez som zufala snazime sa o babatko s manzelom uz dva roky a nic, no neprehanali sme to s testovanim teraz som mala mat menstruaciu a neprisla dnes je to piaty meskajuci den a na teste je duch ... som tehotna? mokry je robeny teraz a biely zo vcera