icon

Mimino po skončení užívania antikoncepcie

angelika64
23. júl 2017

Zdravím, chcem sa spýtať, ako dlho trvá kým sa telo vyčistí po antikoncepcii ( brala som ju 8 rokov ) a neberiem ju druhý mesiac .. a ešte že mám take pichanie v maternici aj prsia mám zväčšené a pobolieva ma podbruško mám 4 dni pred ms.. môžem byt tehotná ? S priateľom sa snažíme o babo 2 mesiace, ďakujem za odpovede 🙂

evittam
•
23. júl 2017

@angelika64 Nepotrebujes ziadne cistenie. To je sprostost. Ja som pred prvym tehotenstvom brala 7rokov, otehotnela som 3.mesiac od vysadenia, pred druhym 5rokov a otehotnela som 2.mesiac od vysadenia dokonca na prvy a jediny pokus.😉 Mam dve zdrave a krasne deti.

eeffka
•
23. júl 2017

@angelika64 tehotna uz davno mozes byt. Sup sup do lekarne po test a vies na com si.

aduska121
•
23. júl 2017

Ahoj vravi sa ze po vysadeni antikoncepcie sa da velmi rychlo otehotniet mam zname ktore ostali tehotne hned na prvy raz po vysadeni takze sup do lekarne a uvidis na com si a potom nam tu napis vysledok 🙂 držím palce

libawet
•
24. júl 2017

@angelika64 malo by sa počkať cca pol roka, ale kvôli tomu, aby to nebolo viac plodové tehotenstvo. Antikoncepcia zadržiava ovuláciu, teda uvoľnenie vajíčka a ak príde menzes, je to len akási " pseudomenštruácia ", kde chýba vlastne vajíčko ( maternica si stále plní svoju funkciu a vždy sa pripraví na možné zahniezdenie oplodneného vajíčka, či tam je alebo nie je ). A ak sa antikoncepcia vysadí, môže sa teda vajíčok uvoľniť viac a ak v tom čase príde k nechránenému styku, môže ísť aj o viac plodové tehotenstvo.

angelika64
autor
•
24. júl 2017

Prvý mesiac keď sme skúšali som dostala menzes normálne a teraz druhý mesiac mám mat v piatok tak neviem či neni zbytočne robiť test pred ms, čo vy na to ?

evittam
•
24. júl 2017

@angelika64 Pockaj kym ti bude meskat.😉

angelika64
autor
•
24. júl 2017

Aj pri poslednej mi meškala 3 dni už som sa tešila že som a na just som ju dostala .. tak sa bojím či ju nedostanem zas .. a môžem tehotná aj keby som dostala menzes ?

evittam
•
24. júl 2017

@angelika64 Všetko je mozne.