Mimino po skončení užívania antikoncepcie

angelika64
23. júl 2017

Zdravím, chcem sa spýtať, ako dlho trvá kým sa telo vyčistí po antikoncepcii ( brala som ju 8 rokov ) a neberiem ju druhý mesiac .. a ešte že mám take pichanie v maternici aj prsia mám zväčšené a pobolieva ma podbruško mám 4 dni pred ms.. môžem byt tehotná ? S priateľom sa snažíme o babo 2 mesiace, ďakujem za odpovede 🙂

evittam
23. júl 2017

@angelika64 Nepotrebujes ziadne cistenie. To je sprostost. Ja som pred prvym tehotenstvom brala 7rokov, otehotnela som 3.mesiac od vysadenia, pred druhym 5rokov a otehotnela som 2.mesiac od vysadenia dokonca na prvy a jediny pokus.😉 Mam dve zdrave a krasne deti.

eeffka
23. júl 2017

@angelika64 tehotna uz davno mozes byt. Sup sup do lekarne po test a vies na com si.

aduska121
23. júl 2017

Ahoj vravi sa ze po vysadeni antikoncepcie sa da velmi rychlo otehotniet mam zname ktore ostali tehotne hned na prvy raz po vysadeni takze sup do lekarne a uvidis na com si a potom nam tu napis vysledok 🙂 držím palce

libawet
24. júl 2017

@angelika64 malo by sa počkať cca pol roka, ale kvôli tomu, aby to nebolo viac plodové tehotenstvo. Antikoncepcia zadržiava ovuláciu, teda uvoľnenie vajíčka a ak príde menzes, je to len akási " pseudomenštruácia ", kde chýba vlastne vajíčko ( maternica si stále plní svoju funkciu a vždy sa pripraví na možné zahniezdenie oplodneného vajíčka, či tam je alebo nie je ). A ak sa antikoncepcia vysadí, môže sa teda vajíčok uvoľniť viac a ak v tom čase príde k nechránenému styku, môže ísť aj o viac plodové tehotenstvo.

angelika64
autor
24. júl 2017

Prvý mesiac keď sme skúšali som dostala menzes normálne a teraz druhý mesiac mám mat v piatok tak neviem či neni zbytočne robiť test pred ms, čo vy na to ?

evittam
24. júl 2017

@angelika64 Pockaj kym ti bude meskat.😉

angelika64
autor
24. júl 2017

Aj pri poslednej mi meškala 3 dni už som sa tešila že som a na just som ju dostala .. tak sa bojím či ju nedostanem zas .. a môžem tehotná aj keby som dostala menzes ?

evittam
24. júl 2017

@angelika64 Všetko je mozne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre