Mimomaternicové tehotenstvo? Poraďte
Som v 7tt...v pondelok my gynekolog povedal,že stále vydí len vačok ale plod nie takže to je pravdepodobne zas mimomaternicové ako pred pol rokom...ale to sa uvidí v pondelok.Povedal,že ak by som mala krče alebo niečo mám ísť na pohotovosť a nečakať kým to prejde.Je my od rána na vracanie,mám v krku akoby guču chlpov a stojí my to tam...Pichá ma v bruchu a tlačí akoby my treba na wc ale ked idem tak nič...Dnes je sviatok a zajtrá my gynekolog neordinuje čiže nevieme čo robiť...Ja totiž neviem aké tie krče majú byť a čo ako sa mám cítiť...poradí my niekto?
@kikusa2111 najskôr asi zisti kto je vlastne dobrý niekde v okolí, ak tam nemáš spriaznené duše tak na fóre ti zienky isto poradia a odkial vlastne si? karu si od neho brat nemusis ani mu nemusis nic oznamovat, novy lekar si od neho tvoju dokumentaciu vyziada sam alebo ti proste zalozi novu kartu 🙂 neboj len do toho
@amulienka no vačok odpovedá 7tt.to je ok len ten hcg my nemeral...no ultrazvuk ma nový,má ho pol roka a dokonca na nom od 36tt robí prietoky čiže netreba chodiť do nemocnice a čakať tam 3 hodiny...
@luckaprima ja už mám typ kam pôjdem a teraz ma napadlo že by som tam šla zajtra....ten gyn asi ordinuje nie ako ten čo mám...hned by ma vyšetril a uvydeli by sme čo a ako....
@kikusa2111 - podla mna su vsade mile maminy, urcite aj tam niekde, kde byvate vy, len oslovit cudzieho na ulici je to take blbe... ja som tak rada za zienky, co si zalozia materske centrum, co robia kurzy plavania, cvicenia, kluby pre deti... lebo to je nenormalne dolezite... pre deti aj maminky... ved nemozu byt 3 roky zavrete same doma a same tlacit kocik po okoli, ked je manzel cele dni v praci... ved to je na maslu.
@anjelicek26 tu poznám každú jednu maminu..sme malá dedinka..poznáme sa všetci..ano su tu milé niektoré ale tie chodia von s maminami s tych bohatších..ked sa aj stretneme mlčia,neprihovoria sa...iba ak na fb..jediná zachrana je sestra ale tá vždy niekde lieta...čiže kávičkujeme doma..a to priatel je nonstom v praci od pondelka do nedela..cez vikendy do rána lebo robí diskoteky....niekedy mám pocit že su vsetci divny a inokedy zas ze som cudna ja 🙂
@kikusa2111 - priatelstvo je o peniazoch? Tak to je fakt velka skoda. Tu take nepoznam. Drzim fakt velmi palce, nech na ultrazvuku uvidite krasneho maleho cloviecika. Ta sanca tam stale je.
ježiš teraz som kuk váš album a napadlo ma...pred mesiacom či ako som pozerala album kde má malá izbičku a som s tak myslela..pááána beka nádhera..a tých šiat....krásné....potichu som závidela 🙂 vôbec by ma nenapadlo že ste taká milá mamina...som velmi milo prekvapena....a máte nádherné deti..hlavne dcérka je ako barbie 🙂
@kikusa2111 - ja som rada za to, ze deti mozeme tak trochu rozmaznavat. Ale ze by som sa kvoli tomu s niekym nebavila, tak to je uplna hlupost. Bud si s niekym mam co povedat, alebo nie... a na velkosti jeho domu, auta, ci penazenky mi fakt nezalezi. Ved vsetky sme maminy, mame deti, tie iste problemy.
@anjelicek26 velká pravda...každá máme tie isté problémy čo sa týka detí...ale nie každá matka to chápe...poznám tu pár takých ktoré sa hrdo predvádzaju po dedine s najdrahsim a najmodernejsim kocikom a ked sa im pozdravite otocia sa akoby vas nepoznali..vtedy my to pride luto ale zivot nezmenim..ale naozaj...tu na nete som sa stretla s ludmi teda matkami ktore maju problemy ako ja a vtedy viem ze niesom sama...
@kikusa2111 urcite behni na pohotovost aj ked to bude v noci. ten novy doktor ta nemusi hned takto na rychlo zobrat.drzim ti palce🙂 a k tej druhej veci. ja tiez nechapem ako sa mozu niektori ludia takto vyvysovat,ale podla mna je to taka slovenska rarita. my sme sa teraz prestahovali za hranice a tu to vobec nie je citit. so susedou mame rovnako stare deti tak sme sa uz aj skamaratili🙂 neboj najdes si niekoho. urcite bude aj nejaka normalna medzi tymi mamickami.
@kikusa2111 ahoj,no jednoznacne zmen lekara,najdi si ineho a on ti uz povie ako s kartou-hlavne cim skor, a ked bude co i len trosku horsie volaj sanitku.drzim palce aby to dobre dopadlo 🙂
@kikusa2111 no ako kikusa?? 🙂 bola si? dufam ze ano, nenechaj to tak a nepriprav sa o stasticko len zato ze ti je to blbé. Máš právo na dobrého lekára.. tak daj vedieť ako si dopadla
@luckaprima Ahoj...až teraz som na nete boli sme u svokry.Nie nebola som,krče prešli tak pohotovosť sa nekonala a chcela som ísť k lekárovi ale som nešla lebo by nemal kto ísť pre malú do škôlky.Takže idem až zajtra a uvidíme čo bude.

@kikusa2111 mohla by si si dat merat hladinu hcg, videl tam doktor aspon zltkovy vak? alebo resp. odpoveda ten vacok rozmerom v 7 tt? mne to az do 10tt bolo ako normalne tehu, potom sa to zacalo stracat a odchadzal mi aj hcg hormon, tak som necakala na krvacanie a isla do nemocnice. pocula som uz aj take pripady, ze ma doktor slabe sono a vnemocnici po prijme nasli krasne bijuce srdiecko 🙂