icon

Moč v poháriku - určenie tehotenstva

konik040
19. feb 2017

Ahojte babenky .
Mate niektora skusenosti s touto metodou ? 😊
ked date moc do skleneneho pohara, po hodine sa vytvori taky oblacik, ak ste tehotne tak oblacik sa drzi hore, ak nie , klesne dole 🙂

sticker
moni244
19. feb 2017

Preboha, toto uz je ake zufale

sticker
evittam
19. feb 2017

@konik040 Kravina ako vsetky ostatne podobne rady -sodou bikarbonou zacinajuc a krvnym tlakom konciac.😀😉

maryah
19. feb 2017

No neviem... Skôr by som povedala, že istejšie je urobiť si doma test... 🙂

glorikarebeka
19. feb 2017

boze aka som ja neskusena😲

0silvia0
19. feb 2017

@konik040 vyskúšaj a daj vedieť, myslím, že takúto kravinu nikto normálny skúšať nebude...

obsadenemeno
19. feb 2017

@konik040 jeziskove huslicky........ a debili vedci stravili roky rokuce vyskumom a vyvojom tehotenskych testov........ si im mala napisat, alebo si to patentovat, bola by si dnes milionarka 🙄

madamcoco
19. feb 2017

@konik040 oblacik nad mocom v sklenenom pohari? No taaaaak...povedz, ze to bol vtip. 😂

zana0077
19. feb 2017

👍 super navod...ked bude oblacik ruzovy, bude to dievcatko, modry oblacik znaci chlapceka 😉 ...ale na zasmiatie dobre celkom , len do inej skupiny ;)

candii
19. feb 2017

@konik040 mne je vtipne to ze vobec uvazujes nad tym ze by to mohla byt pravda.. 😀

jana_eyre
19. feb 2017

A oblacik potom aj vyleti a bude z neho prsat?

jeennyv
19. feb 2017

Toto mi pripada ako okamih, ked uz snazilkovanie a chcenie dietata stava chorobou...

konik040
autor
19. feb 2017

To som sa docitala tu na MK , a pisala som ci ma niekto skusenosti s tym a nie skusenosti s primitivnymi odpovedami 🙂 dakujem

anettina
19. feb 2017

Treba skúsiť chlipnut s pohárika a jemne pohrkat v ústach.... Vtedy zistíš ci je oblacik mäkký alebo nie..... Mäkký =tehotná 😅 panecku... Na blbu otázku... Blba odpoveď... Ale úsmev si mi vycarila na tvári... Za to ti ďakujem... 😝

obsadenemeno
19. feb 2017

@konik040 vela z nas ma skusenosti s primitivnymi otazkami......

a kedy si sa to tu docitala? Ved si sa iba dnes zaregistrovala.......

puklica13
19. feb 2017

@jana_eyre ježiši žena..Oplula som monitor prazenicou 😂 že pršať...

tomiholjubavi
19. feb 2017

neviem ako to funguje, prvy krat to počujem. Ale vyskušaj a daj vediet, hoci hodinu čakať je dosť neprakticke a asi by som medzičasom aj na cely oblačik zabudla 😢

A vy sa tu baby nesmejte. Čo neviete, že moč panny je dobrý proti urieknutiu ježibabou a na potieranie vlkodlačich uhryzov. tak šup "zavárať" do sklenených flaštičiek 🙂

anettina
19. feb 2017

@tomiholjubavi šetriť na nový servis pohárov 😝

stepanka274
19. feb 2017

Zacali prazdniny 🙂 🙂 🙂

konik040
autor
19. feb 2017

@obsadenemeno https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/snazilky-leto-2013/

Praveze ja som to skusala zo zaujimavosti ale o tom tu pisat nebudem kedze su tu taky ludia ,,hlavne taky '' co vysmeju kazdeho , nechapem naco to komentuju , ked si chcu urobit radost ponizovanim tak asi idu na MK

stepanka274
19. feb 2017

@konik040 tak mne to pride absurdne, nechcem nikoho vysmievat, ospravedlnujem sa

obsadenemeno
19. feb 2017

@konik040 tak si skus najst aj definiciu slova "ponizovanie"........ nikto ta tu neponizuje, ale fakt, tvoja otazka je ako od 13rocneho decka, co nedavalo v skole pozor....... takze koli tejto "mudrej" otazke si sa zaregistrovala na koniku, hey? A teraz sa cudujes, ze tu krutime hlavami nad tym, co sa pytas? Naozaj? No moc je tekutina, vyparovat sa bude, hlavne v lete a ak pridas kurenie, bude vyparovanie rychlejsie. Len zavri okno, prievan moze sposobit, ze oblacik vyleti do sveta.
Este by ma zaujimalo, ze ako vysoko ma ten oblacik vystupit, aby sa to dalo brat ako pozitivne tehotenstvo. Az pod strop? Ci staci desat centikov nad poharom? A ak je moc negativny, oblacik zostane tesne nad poharom ci klesne k zemi? A do akej vysky bude klesat? Ci klesne az tak, ze sa z neho stane mlaka na dlazke? Tak bacha na koberce.......😉

tiper24
19. feb 2017

no skusim ja ci bude oblacik hore 😀😀😀😅😅😅😅

stevvvka
20. feb 2017

blbost je uz len mocit do SKLENENEHO pohara...aj bez dalsich testov :D

alex666
20. feb 2017

@konik040 prosím ťa počkaj, či ti mešká menštruácia týždeň a potom si za 2€ v DM-ke alebo v lekárni kúp tehotenský test. A nemusíš ani skúšať takéto experimenty. Ja ťa nechcem zosmiešňovať, možno na tejto metóde niečo pravdy je, ale je to tak nespoľahlivé a neoveriteľné že až!

konik040
autor
20. feb 2017

Ano , oblacik odletel az do neba 🙂
V dalsom pripade sa stal s oblacika koberec . Asi som nemala nechat otvorene okno , aspon by mi lietal po izbe 😂