Moč v poháriku - určenie tehotenstva
Ahojte babenky .
Mate niektora skusenosti s touto metodou ? 😊
ked date moc do skleneneho pohara, po hodine sa vytvori taky oblacik, ak ste tehotne tak oblacik sa drzi hore, ak nie , klesne dole 🙂

No neviem... Skôr by som povedala, že istejšie je urobiť si doma test... 🙂
boze aka som ja neskusena😲
@konik040 jeziskove huslicky........ a debili vedci stravili roky rokuce vyskumom a vyvojom tehotenskych testov........ si im mala napisat, alebo si to patentovat, bola by si dnes milionarka 🙄
👍 super navod...ked bude oblacik ruzovy, bude to dievcatko, modry oblacik znaci chlapceka 😉 ...ale na zasmiatie dobre celkom , len do inej skupiny ;)
A oblacik potom aj vyleti a bude z neho prsat?
Toto mi pripada ako okamih, ked uz snazilkovanie a chcenie dietata stava chorobou...
To som sa docitala tu na MK , a pisala som ci ma niekto skusenosti s tym a nie skusenosti s primitivnymi odpovedami 🙂 dakujem
Treba skúsiť chlipnut s pohárika a jemne pohrkat v ústach.... Vtedy zistíš ci je oblacik mäkký alebo nie..... Mäkký =tehotná 😅 panecku... Na blbu otázku... Blba odpoveď... Ale úsmev si mi vycarila na tvári... Za to ti ďakujem... 😝
@konik040 vela z nas ma skusenosti s primitivnymi otazkami......
a kedy si sa to tu docitala? Ved si sa iba dnes zaregistrovala.......
neviem ako to funguje, prvy krat to počujem. Ale vyskušaj a daj vediet, hoci hodinu čakať je dosť neprakticke a asi by som medzičasom aj na cely oblačik zabudla 😢
A vy sa tu baby nesmejte. Čo neviete, že moč panny je dobrý proti urieknutiu ježibabou a na potieranie vlkodlačich uhryzov. tak šup "zavárať" do sklenených flaštičiek 🙂
@tomiholjubavi šetriť na nový servis pohárov 😝
Zacali prazdniny 🙂 🙂 🙂
@obsadenemeno https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/snazilky-leto-2013/
Praveze ja som to skusala zo zaujimavosti ale o tom tu pisat nebudem kedze su tu taky ludia ,,hlavne taky '' co vysmeju kazdeho , nechapem naco to komentuju , ked si chcu urobit radost ponizovanim tak asi idu na MK
@konik040 tak mne to pride absurdne, nechcem nikoho vysmievat, ospravedlnujem sa
@konik040 tak si skus najst aj definiciu slova "ponizovanie"........ nikto ta tu neponizuje, ale fakt, tvoja otazka je ako od 13rocneho decka, co nedavalo v skole pozor....... takze koli tejto "mudrej" otazke si sa zaregistrovala na koniku, hey? A teraz sa cudujes, ze tu krutime hlavami nad tym, co sa pytas? Naozaj? No moc je tekutina, vyparovat sa bude, hlavne v lete a ak pridas kurenie, bude vyparovanie rychlejsie. Len zavri okno, prievan moze sposobit, ze oblacik vyleti do sveta.
Este by ma zaujimalo, ze ako vysoko ma ten oblacik vystupit, aby sa to dalo brat ako pozitivne tehotenstvo. Az pod strop? Ci staci desat centikov nad poharom? A ak je moc negativny, oblacik zostane tesne nad poharom ci klesne k zemi? A do akej vysky bude klesat? Ci klesne az tak, ze sa z neho stane mlaka na dlazke? Tak bacha na koberce.......😉
no skusim ja ci bude oblacik hore 😀😀😀😅😅😅😅
blbost je uz len mocit do SKLENENEHO pohara...aj bez dalsich testov :D
Ano , oblacik odletel az do neba 🙂
V dalsom pripade sa stal s oblacika koberec . Asi som nemala nechat otvorene okno , aspon by mi lietal po izbe 😂

Preboha, toto uz je ake zufale