Mohla by som byť tehotná?
mohla by som byť tehotna ked s partnerom sme mali pohlavky stik asi 4minut ale ber ochrany? povedal že sa do mňa neurobil a test este nie je to iba 4 dni po. ale bolo to deň ked som mala ovulaciu tak trocha mam s toho strach. lebo ma bolieva hlava cely deň spodok bruška unavena stale polia ma žili je mi zle.prosim o poradenie a ziadne hlupe komenty
@any_soj nie sex sme mali v ten deň na ovulaciu do je v sobotu tuto a odkiaľ to viem no mam aplikaciu že menšrruačny kalendar tak odtiaľ ano je to iba aplikacia ale tak aspoň niečo a tak ukazuje všetko aj kedy je ovulacia aj že či maš v ten deň vysoku alebo nicku alebo strednu šancu otehostieť
@ailiba pfu ďakujem ale dufam nebudem tehotna
@frantisekhav aplikáciou, ktorá funguje iba ako kalendár, sa nikdy neriaď. Nemá odkiaľ vedieť, kedy máš ovulaciu. Ak nechceš antikoncepciu, tak spoľahlivá na určenie ovulácie a tým aj skutočných plodných dní, je symptotermálna metóda. Prípadne billingsova (poznám viac ľudí, ktorí už naozaj zo zdravotných dôvodov nesmú otehotnieť a používajú bezpečne túto metódu, jedna z nich je aj lektorka, čiže ju učí ďalšie ženy).
@any_soj ďakujem za radu teraz sa už iba modliť aby som nebola tehotna
@frantisekhav čo povieš na môj test?
@alina765 vidno tam 2 čiarky asi pozitivny či mylim sa? aspoň budem vedieť čo ak to ja tak bude mat
@frantisekhav slaby dusik vydim uvidine no
@alina765 ale tak to chcete maš babo alebo to omylom ako ja nechcem
@frantisekhav chcem moc
@frantisekhav vidis teda2 ciarky ci ?
@alina765 take to je poslabe skus si urobiť test neskôr či to bude viac vidno ak ano tak tehotna budeš ale prajem ti to a držim palce aby si bola tehotna🥰ja uz len nechcem...
myslite si že budem tehotna? už 5 dni od pohlavneho stiku som stale unavena a od vtedy ma boli vkuse brucho ale v podbrušku však to nebudu priznaky
@alina765 myslite si že som tehotna? dneska som mala dostať kramy a nedostala a až v pondelok idemdi kupit test myslite že to je normalne že meška par dni alebo to je tehotenstvo🥺
@frantisekhav sprav test a uvidíš... Asi nebudeš mať veľa rokov keď takto stresujes
@petka1402 18 a mam riadne bolesti myslite že to bude pre tie kramy vôbec nic a dnes ako som mala dostať tak teraz bolesti
@frantisekhav ved keď ta boli brucho je možné že dostaneš krámy, musíš len čakať, teraz ajtak s tým nič nespravíš keď neprídu do pondelka tak sa otestuj
@petka1402 dobre ďakujem ale test bol robeny na 10 deň od pohlavneho styku a negativny ale to je asi moc skoro však
@frantisekhav Tak ako si tehotná?
@alina765 test som ani nerobila menštruaciu som mala tak už asi to necham tak no takže vypada to tak že nie dufam
@frantisekhav lebo nemam uz ani moc bolesti iba malokedy

@frantisekhav celkom nerozumiem - píšeš, že to bolo v deň, keď si mala ovulaciu a následne že nevieš, kedy máš plodné dni... Plodné dni sú 5 dní PRED ovulaciou (lebo toľko prežijú spermie v tele ženy) a deň po nej (počať dieťa sa dá do 24 hodín po ovulacii). Ako vieš, že si mala ovulaciu v ten deň ? Ako sledovať blížiacu sa ovulaciu je dobre vysvetlené na lpp.sk