icon

Mohla som byť oplodnená počas menzesu?

lili87
27. jan 2010

dobrý večer,minulý mesiac som dostala menzes o štyri dni skorej, namiesto za 28 dní za 24 dní a potom som mala menzes 5dní. na tretí deň menzesu sme sa spriateľom milovali a spravil sa domna. Teraz v sobotu mám dostať menzes mám aj príznaky, ale čo sa mi nezdá je to že stále by som jedla a býva mi zle...chcela by som vedieť či mi test už ukáže či som a či je možnosť že by som mohla byť oplodnená počas menzesu....dakujem za odpovede

ajush
17. feb 2010

Ahojte,podstúpila som 2. IVF a som tretí deň po transfere.Vkladám si utrogestan podľa predpisu.V deň transferu sa začali u mňa príznaky ako pred M(nafúknuté bruško,bolesti v prsiach,návaly tepla. Keď som to zavolala doktorovi,povedal,že je to v pohode.
Túžime s manželom veľmi po bábätku ale toto ma metie

moniqe3
17. feb 2010

ajush: ja ti v tomto neviem žiaľbohu poradiť. .. ale ak doktor povedal, že je to ok tak asi je... no všetky tie príznaky sú ako pri tehu.. hormóny robia divy.. zo srdca Vám prajem aby sa Vám to podarilo a budeš tehulka.. nič nie je krajšie ako byť matkou. 😉 🙂

rubinka
17. feb 2010

Ajush je možné že sa zadarilo, tak ako moniqe píše, dajú sa tieto príznaky pripísať aj tehu. 🙂 Tak držím palce.

petra.sn
17. feb 2010

Ahojte, som tu nova a tato stranka sa mi velmi paci.

Potrebovala aby som poradit prosim.

Mam 21 rokov a s priatelom sme sa snazili o babatko, co sa nam aj podarilo. Lenze je tu maly problemik - ako to oznamit rodicom? Mama by to vzala dobre, si myslim.... ale otec..... ☹

Prosim pomozte, dakujem za kazdy nazor

vanesska
17. feb 2010

ajush... my sme tiez po IVf... tie priznaky mas z hormonov co si brala na stimulku je to normalne...
okolo 3.dna po ET sa u mna zacali prejavovat take pichave bolesti v podbrusku az som niekedy fakt nadskocila ako to pichlo to bolo vraj uhniezdovanie a trvalo to tak 2 dni... no a potom asi po tyzdni zacali take ms bolesti vzdy v takych intervaloch ale fakt to bolo dost silne... a bolesti v prsiach mam doteraz ... takze drzim palce aby to vyslo a ty si bola konecne tehulka!!!

cubana... mamatest ked ukaze // tak nepoznam babu ktora by nebola tehu 😉
pepino je ok ale ty si ho robila z poobedneho mocu a ten uz nie je taky koncentrovany takze mozno si uz v moci nemala dostatocnu hladinu hcg hormonu... ale vyzera to velmi nadejne!
inak ak chces porovnavat ci ciarka silnie testy si rob v priblizne rovnaku hodinu rano a vzdy az obden lebo vzdy obden takmer 2-nasobne stupa hcg.

petafa... no tie tvoje priznaky a hlavne ta tazoba vecer... hm... fakt to znie nadejne... a skusala si ten mamatest? no neostava ti ine ako pre 100% istotu si urobit test z krvi...

petafa
17. feb 2010

babenky moje ja už sama neviem, moja mamka mi tvrdí že za to že som bola prechladnutá tak nemôžem byť tehu....Neviem voľáko už neverím tým testom a rozmýšľam či si ho urobiť aj v nedeľu...či radšej nepočkať do utorku k dokimu 🙂
petr.sn poviem ti takto moja môj názor, ja som nechcela otehotnieť lebo som si myslela že je čas, keďže mám kŕčové žily tak nemôžem brať antikoncepsiu tak sme si dávali s priateľom pozor a keď sme sa ako tak rozhodli že by sme brali bábo tak teraz(uvidíme v utorok) to voľáko nejde. A keď to s priateľom bolo snaženie o bábätko a nie len že ,,podarilo sa,, tak prečo nie...rodičia sú väčšinou taký, ale ich to prejde keď zbadajú drobčeka 🙂 a je to tvoj život a ako si to ty zariadiš budeš mať aj keď rodičia ti vždy budú pomáhať a nebude to ľahké ale ver mi teraz by som bola radšej tehu v tvojich rokoch ako teraz dúfať každý mesiac a byť sklamaná a ver mi vtedy ti mesiace ubiehajú veľmi rýchle a máš o pár rokov viac 🙂 neboj ocino pochopí po čase 🙂 😉
moniqe3 aj ja som rozmýšľala že mi pomaly stúpa HCG lebo aj vtedy keď som mala tie problémy tak som nemala veľké hodnoty.....

ajush
17. feb 2010

Ďakujem Vám veľmi pekne za podporu.Vanesska vieš,že pichanie som pociťovala tie6.Teraz už ale neviem či to bolo už včera alebo až dnes.
Ja len dúfam a hlavne verím tomu , že je to na tej najlepšej ceste.

Ahojte a ešte raz ĎAKUJEM.

petafa
18. feb 2010

tak prišla mrcha ☹ nečakane a nevítane....

moniqe3
18. feb 2010

ahojte kočky

Petafa: ☹ ☹ to je mi ľúto, ale nabudúce to víjde uvidíš..

Petra: myslím, že otec nie je vôbec problém. Však je to tvoj život a tvoje rozhodnutie. Ja byť Tvoj otec tak sa teším a nevedela by som sa dočkať kedy budem dedko. Najlepšie je mu to povedať, keď bude mať dobrú náladu. A samozrejme mu prizvukovať, že ste to tak chceli a že si veľmi túžila po dieťati a že si veľmi šťastná, že sa Vám to podarilo. Nie každý má to šťastie mať svoje dieťa. Stačí si trošku prečítať tu na MK. ☹ A to, že máš 21? však to je akurát. Každý doktor tvrdí, že najlepšie je keď rodia mladé kočky. Ja som rodila ako 22ročná. 3mesice nato som mala 23. A rodila som nie najmladšia. Znova ide do módy byť mladou matkou ako kedysi naše matky. Moja mala 24 a už tri deti. Ja mám 25 a mám iba jedno. 😀 Neviem si vynachváliť, že je moja mama moja naj kamoška a hlavne kvôli tomu, že je mladá.
Chcela som len toľko, že v tomto prípade je otec tak povediac nepodstatný ty si už dávno dospelá a máš svoj život. Neviem ako je to s bytovou otázkou, ale v tomto rozhoduješ iba ty a tvoj priateľ. A tu nie je o čom. Držím palčeky aby sa otecko potešil. Možno ta prekvapí čo ty vieš. 😉

moniqe3
18. feb 2010

ajush: držíme palčeky aby to čo si cítila bola uhniezdovanie a za pár dní sa ukázali // čiarky. 😉

moniqe3
18. feb 2010

chcela som napísať, že moja mama mala /nie malá/ 😉 😀

moniqe3
18. feb 2010

baby kde ste? 😉

petafa
18. feb 2010

tu sme...len čo sem napíšem, že som sklamaná, viem nie je dobré takto rozmýšlať a myslieť pozitívne. Teaz neviem či mám ísť ku ženskej keď som dostala mrchu alebo ako?

moniqe3
18. feb 2010

no ak máš mrchu tak nemusíš..a aj tak do pondelka ti asi neodíde...asi mala mamička pravdu, že si bola prechladnutá a preto ti meškali. Mne tiež v januári meškali skoro 5dni a to mám pravidelne ako hodinky. Môže to súvisieť aj s obdobím alebo počasím..

Včera som mala takú bolestivú ovulku , že som nemala chuť sa ani milovať, ale nejako so to vydržala 😀 a dúfam, že to bude úspešné.

petafa
18. feb 2010

tak držím palčeky aby to bolo úspešné 🙂
Ja ti mrchu nemám nikdy pravidelnú a to som si myslela že po kyretáži sa to upraví a nie. Práve som sa dnes rozprávala s mamkou že na to príliš silno myslím. A u mňa by bolo dobré aj schidnúť. A poviem ti že ja nikdy neviem kedy mám ovulku a ani nechápem tomu meraniu...asi preto že som sa o to nezaujímala, lebo som si myslela že keď začneme na ,,ostro,, tak hneď trafíme 🙂

moniqe3
18. feb 2010

ja mám to šťastie, že ovulku cítim každý mesiac už od začiatku môjho prvého menzseu..takže preto viem aj kedy dostanem menzes.. niekedy mám také bolesti pri ovulke, že si musím dať tabletku.. takže včera som dosť trpela. A vajíčko má životnosť od 12-24hodín a spermie 4dni. Takže dúfam, že už nejaká tá šikovná spermia 😀 si našla čo mala.. 😀 😎

Je pravda, že psychika robí svoje. Koľko sa už snažíte?

nursinka86
19. feb 2010

Ahoj holky,
měla bych dotaz: s manželem se snažíme o mimčo. Dneska je to 4. den po tom, co jsem měla dostat menstruaci, zatím ale nic..Jinak to mívám docela pravidelné po 28 dnech..Břicho mě ale bolí, jak kdybych měla menstr. každou chvíli dostat, ale mám jen od včerejška velmi slabé špinění, krev to není.. Test jsem se zatím neodvážila udělat.. Jaký máte na to názor? Děkuju za odpověď..

moniqe3
20. feb 2010

nursinka: no to špinenie môže byť... všetko nasvedčuje tomu, že si tehotná 🙂 ja by som nečakala ani minutu a utekala by som si kúpiť tehu test. 😀 😉 Držím palčky nech sú tam //čiarky.
Tie bolesti som mala aj ja pri prvom tehu.. mala som bolesti v podbrušku ako keď mi má dojsť menštr. ale nikde nič a nakoniec mi bolo stále zle...

griska11
20. feb 2010

Ahojte zenusky, tak od dnes zaciname merat BT 🙂 Verime ze to tento mesiac vyjde.... naordinovala som nam aj vitaminky, mensiu dietku takze snad sa to podari 😉 Prajem vam prijemny vikend 😀

moniqe3
20. feb 2010

gricka: držím palčeky 😉 my sme dúfam už tento mesiac "zamiešali"...

griska11
22. feb 2010

moniqe3: Tak ako uz si si robila testiky alebo este je skoro?

Ja to tento mesiac beriem v pohode kedze ideme zaciatkom marca na SK a idem na celkove vysetrenie do medifery, tak verim ze keby sa znova nepodarilo, dam sa poriadne vysetrit a tak budem mat aspon istotu ze som v poriadku... 😉

moniqe3
23. feb 2010

griska: sory za preklep v tvojom mene.. 😉 nie ešte som si nerobila..bolo by skoro.. som aj s dcérkou nakapatá..aj som s dcérke musela volať sanitku.. ☹ no ale taká som nakapatá, že dúfam, že keby som bola tehu tak to nebude pôsobiť na plod.
a test si budem robiť až 1.3 ... potom dám určite vedieť.. 😉
a kde si presne v zahraničí? My sme sa začali len teraz snažiť... tak uvidíme či to pôjde rýchlo tak ako pri dcérke.

griska11
23. feb 2010

To je v pohode ani som si to nevsimla 🙂
My sme v UK ale uz len do leta potom lanujeme navrat spat na SK, uvidime snad sa nam nejaka ta praca pritrafi a mne by sa rovno mohla materska 😀 to by som bola asi najradsej... 😵
Dufam ze to s cerkou nebolo az take zle... sanitka znie tak dost vazne....
Verim ze vsetko pojde coby dup.... 🙂

moniqe3
23. feb 2010

griska: no dcérka sa mi pri kašľaní začala dusiť..takže sa nemohla nadýchnuť tak som s ňou musela triasť.. ☹ no hrúza... vieš naša dokotra zle určiala diagnózu a tým pádom aj liečbu a za dva dni sa to takto zhoršilo.Má laringitídu a ona si myslela, že zápal pridušiek a rovno nám dala ATB ale tie som jej nedávala.. lebo tie by jej aj tak nepomohli keďže to má vírusové.. naša doki je super ako človek ale zisťujem , že nie je dobrá doktorka..

No pekne to máš premyslené. 😉 A to ste išli po svadbe do UK? Moji známy tam boli 6rokov a vrátili sa a tiež už kamoška čaká bábenko. Verím, že to bude u Vás podobne. 🙂

griska11
28. feb 2010

moniqe: boli sme tu uz pred svadbou, trosku nam o skomplikovalo cele vybavovanie svadby, ale ja som koplikovana osoba takze sa ani necudujem, lietali sme SK -UK kazdy mesiac proste hroza, ale nakoniec sa oplatilo, mam zopar fotiek na moja svadba 🙂

Vcera a dnes som asi mala ovulku mam brutalne bolesti v podbrusku tak uvidime co bude 😖 Neviem ci mas nieco podobne aj ty, teraz ked som sa viac zacala pozorovat tak mi to zacne na 12-13 DC a vzdy to mam na lavej strane tak neviem co si mam o tom mysliet... myslela som ze raz vajicko ide z jedneho a potom z druheho a ja to mam asi stale z laveho... co si myslis... ale o chvilku budem u doktora tak som zvedava ....

petafa
9. mar 2010

moniqe3: ako badám tak sa to podarilo gratulujem 😀 supeeer🙂 vidno že som tu dlhšiu dobu nebola🙂

mmmk
17. mar 2010

deniska2305 • Dnes v 10:58
ahojte baby vedeli by ste mi niekdo poradit,ja som v zahranici a ta k tu sa u doktora objednava apoytment mam az 30.03.2010 asi vsetky tu ste tehulky,moj problem je v tom vzdy som mala menstruaciu pravidelne kazdy mesiac 10 a mala som dost silnu ktora trvala 5,6dni teraz tento mesiac mi meskala dva dni ked som dostala tak som mala len take spinenie dva dni potom jeden den nic a potom som mala dva dni taku slabu.test som si robila presne 10 a 12.3 ale bol negativny,za posledny mesiac mi chuti vela jest ked papam sladke hned zatim chcem slane bolia ma prsia,chrbat,:ked dlhsie chodim aj prsia ma pobolievaju a co je zvlastne som velmi nervozna a citliva skoro zo vsetkeho mi je do placu neviem preco...
ked mi test ukazal ze je negativny nebolo to este skoro ?mozem byt tehotna?

sedmitecka
17. mar 2010

mmmk, asi bych zkusila ještě pár testů 😉

mmmk
17. mar 2010

Sedmitecka, nevim, zda sis vsimla, ale ja jsem admin, coz mozna na prvni pohled neni tak zjevne, ale myslis, ze bych takovy dotaz psala s 37tt za jmenem?
Ptala se Deniska2305 😉

flamenga
17. mar 2010

mmmk 😀 🤐