Mohla som byť oplodnená počas menzesu?
dobrý večer,minulý mesiac som dostala menzes o štyri dni skorej, namiesto za 28 dní za 24 dní a potom som mala menzes 5dní. na tretí deň menzesu sme sa spriateľom milovali a spravil sa domna. Teraz v sobotu mám dostať menzes mám aj príznaky, ale čo sa mi nezdá je to že stále by som jedla a býva mi zle...chcela by som vedieť či mi test už ukáže či som a či je možnosť že by som mohla byť oplodnená počas menzesu....dakujem za odpovede
katrenka to som skusala uz v pondelok 😀 a zas nechcem sa stale nalievat alkoholom 😀 mozno ze ms nakoniec aj tak nedostanes 🙂 daj vediet ci sa rozbehla alebo nie 🙂
ok no uvidim lebo moja maminka ta mala menzes a bola tehotna aj napriek tomu takže je to zaujímave...
katrenka ..tak to teda je 🙂 drzim ti palceky
diky aj ja Tebe a daj vediet co noveee
no takže už sa mi normalne spustili takže nesom tehulka.... huraaa 🙂 teraz by to ani aj tak nepasovalo ale som trosku smutna ked som bola už v tom že som asi fakt tehotnaaa..... 😒
katrenka..ono to vtedy pride ked budes pripravena 🙂 ja asi zajtra pojdem k lekarke nech so mnou nieco robi bud pichne vyvolavacku alebo ja uz neviem co 😀
No ale neviem co to malo znamenať ,taketo dlhé meškanie....ale som rad.
Jasne chod k doktorke ked Ti býva tak zle a nic....daj vediet potom co a ako... pa pa
Ahoje baby ja uz som tiez konecne sostala ms dnes rano .este to nieje take ako normalne .,ale aspon sa rozbiehaju takze ani ja nie som 😀 Kormelia daj vediet ako si dopadla .pa
sara a katrenka no super nechali ste ma v tom samu 😀 😀 vy ste ale..no nic ja zatial stale cakam budem sa vam potom hlasit ked dostanem alebo zistim preco nemam ..
no tak to tu bude slavna 3ka 😀
sranda sara že naraz sme dostali...to možme aj naraz otehotniet 🙂
ja by som ked tak v oktobri dovtedy nesmiem ale býva to tak,že príde to vtedy ked to najmenej cakas....
kormelia: nech už to dopadne ako by si chcela budeme cakat co nam povieš.....
katrenka ..vy ste uz dostali to ste uz aj mna so sebou nemohli stiahnut 😀 do kedy sa este budem mordovat no som zvedava 🙄 hned zajtra sa vam budem hlasit lebo uz budem oo nieco mudrejsia
no baby ozyvam sa vam aj mne sa ms tiez uz spustila 🙂
No to je teda sranda 🙂 super potom,ved hadam nabuduce sa podarí...... 😀
Ahojte,chcela by som vas poprosit o vas nazor 🙂
Pred tyzdnom som mala dostat menstruaciu,ale mala som len tmavo hnedy vytok asi 2 dni.Predtym som vzdy mala vsetko OK,brala som antikoncepciu 8 rokov a teraz 2 mesiace uz neberiem. Bola som s tym vytokom aj u lekara,a povedal mi ze mam v maternici krv,ze sa mi maternica stiahla rychlejsie a zato mi tam este ostala krv z menzesu,ale pytala som sa ho ze preco? A nevedel mi povedat ze preco,tak nechapem tomu 😖 No a teraz pred 4 dnami som mala styk s priatelom a nedavali sme pozor,ejakuloval do mna. Zacalo ma boliet aj v podbrusku a krize,ale nemam ine priznaky tehotnosti. Vela som uz poprecitala na nete o tom,ale som zvedava aj na vase nazory.Test si este nespravim,lebo je este pri skoro,podla mna.
Poradte mi,dakujem 🙂
podla mna to mas všetko z antikoncepcie,je to svinstvo,narobí to velmi vela šarapyty aj po vysadeni aj ja som to zažila,začali mi strašne vlasy padat,strašne bolestivý menzes a tak jedno s druhým....A bolesti môžes mat aj koli tej maternice,všetko sa musí dostať do normálnych kolaji asi,podla mna po 4dnoch keby si otehotnela by si este nic take necitila až trosku neskor,no ale všetko je možne....
A este som zabudla napisat,ze lekar mi pichol injekciu aby sa mi maternica uvolnila,a behom 5 minut zo mna vytiekla ta krv a potom mi bolo strasne zle,normalne na vracanie. Ja uz nicomu nechapem,ked ani lekar mi nevie odpovedat na otazky,tak uz zakym mam ist??? 😠
Katrenka myslim si aj ja ze je to z toho,ale ako si aj ty pisala vsetko je mozne...
katrenka ..no snad 😀
No sara a kormelia chcem sa opýtať:vy by ste chceli babo už???Ci neplanujete?
Ahojte babulky ja som tu dlhsie nebola,nesiel mi net.Katrenka ja by som chcela uz babo ,ale tiez by som rada vydrzala do oktobra lebo si platim pripoistenie .A planujem na oktober aj svadbu ,este to nie je iste .Ale keby sa babo podarilo skor tak z toho ziadnu vedu robit nebudem. A mozno nakoniec naozaj v rovnakom case otehotnieme 😉 to by bola ina sranda.
kornelia vytaj medzi nami 🙂hadam nabuduce to uz vide
Ahojte.
Chcem sa spytat,ze co si myslite,ze ci mozem byt tehotna.
Berem antikoncepciu a vynechala som jednu tabletku (09.04) a na druhy den rano som mala nechraneny sex a az potom som to zistila,tak som si dala hned 2 naraz.
Teraz som v polovicke tabletiek,no citim bolest v podbrusku,presne tak ako pri prvom tehu (chcem este dodat,ze som pred 3,5 mesiacmi porodila 😖 a ako sa vravi, maternica je pekne vycistena... 😅 ), no jednu vec nepocitujem - bolest prs....nekojim, no som rozmyslala,ci to nemoze byt aj tym,ze uz som odrodila a moje prsia sa zmenili a preto nemusi pocitovat bolest.
Zajtra bude 7 den po nechranenom sexe. Mozem si urobit uz tehotensky test?
Dakujem za rady.
mamusia... to by bola pekná "náhoda",hmm? ale možná pravdaže. Test si ešte nerob, i ked Ti to určite nedá pokoj, vyčkaj ešte týžden. najlepšie su tie s citlivosťou 10, ale tie nemaju všade. tie menej citlive by Ti už po 14tich dnoch mali tiež ukazať, ako sa veci maju. ja teraz hrozne chcem bábo, meškaju mi kramy ale nemam vooobec žiadnu bolesť prs(v januari som rodila ale žial v piatom mesiaci) tak prave kvoli tym nebolestivym prsiam nedavam velku sancu tehotenstvu. lebo pri oboch mojich tehu to bol neklamny znak. a vlastne u každej baby, ktoru poznam...
Mmm,tak mozno ani ja nic...teda aj by som bola rada,lebo sa chcem malinkej naplno venovat aspon do 2 rokov a planovali sme dalsie asi tak po 3 rokoch, no vsak uvidim...jasne,ze nemozem vydrzat...este som si aj bazalnu teplotu merala a bola 37,4....vsak uvidim teda,ale vies..vzdy je tam ta 1 z miliona,co sa akurat podari takto... 😒
A kolko Ti meskaju?Nestracaj nadej. My sme sa o malinku snazili 9 mesiacov,uz som si myslela,ze nic z toho nebude,ze bude nejaky problem no a v case,ked som to vobec ncakala(akurat som nastupila do novej prace) to boooom a bolo to tu....tehu......no teraz vsak uvidim,dufam,ze nie.......no ked uz bude to bude...co uz...milovat ho budeme tak ci tak 😉
takze test negativny 🙂
Mamusia, nechcem strašiť, ale ja som ešte 17.deň po styku mala test negatívny a som tehu...
Inak to brucho ma stale boli, no prsia nic...Teba Kveti aj prsia bolia teraz?
A myslis si,ze mozem brat dalej antikoncepciu a cakat ci pride ms potom,alebo mam prestat....ze keby nahodou teda som tehu,ze ci ta antika neskodi plodu...? 😲 Este mi ostalo 9 tabletiek.
mamusia, tak si počkala s testom až 1 deň? 😉 hihi. no, mne neviem kolko mešká, ja som po porode a kyrete mala hore-dole cyklus takže faaaakt nemam šajn. som dnes 34.DC ale to nemusi nič znamenať, pred porodom som mala aj 37dnove cykly. cicky ma nebolia takže nedavam tomu šancu velku... Dufam len, že to zas nebude nejaky problem, cysta alebo hormonalny chaos 😖 V piatok mame piate vyročie svatby tak budem rano testovať, ale to len preto aby som si ten den bola na istom... ved... nadej umiera posledna. fakt už nemam sil na tie debilne testy s jednou čiarkou a nasledny pocit ked sa sediac na hajzli sfukujem ako balon a dostavam sa zo zmätku a výčitiek...
Inak, ako Ťa brucho bolí? mna len pichne raz vpravo, raz vľavo, občas mam taky slabší pocit na kramy ale potom nič... Ja by som tento cyklus na tvojom mieste počkala s tabletkami, ešte je skoro na testovanie... a ak nahodou si, tak by si si to snad vyčitala potom.
😀 😀 😀 Cathy uz som nemohla vydrzat 😀 😀 😀 a ten test,co som mala,tak bol,ze5 den po styku a ja som si ho robila 7.
To je super, urob si ten test!!Mozno budete mat krasny darcek na 5 vyrocie 😉 teda iba oznamenie ako zatial 🙂
No to brucho ma boli kazdy den, nie cely den,ale aspon 2-3x za den ako ked mam kramy...nie az tak strasne silno prenikavo,no nie ani moc slabo...tak stredne.....najma lavy vajecnik ma boli,no ten ma stale bolieva pri veciach a aj pri prvom tehu ma bolel,bo asi iba ten (alebo najma ten)produkuje vajicka....
Uz som sa inak aj trosku namotala...ze bolo by som aj celkom rada,keby som tehu...no zas by som nemohla pit! 😠 este som si to ani poriadne neuzila a znova abstinent 😀
Inak viem presne co myslis,my sme skusali dlho a az po 9 mesiacoch som otehotnela (no davali sme tomu volny priebeh, vobec som si neratala ovulku a tak....), no ked som mala negativny test,tiez som bola doooost smutna z toho...ale to som bola akosi inak silna,leb o som sa iba 1x testovala,na ten 2x uz bol pozitivny a to asi do 10 sekund ako som nacikala na palicku..jasne tehu 😎
Inak mi je luto s tym potratom 😔
ja teda testnem ten piatok... 😨 prsia ma vobec nebolia 😠 . inak pri druhom tehu som strašne slintala ešte pred tým, než som zistila, že som tehu, teda ten 2-3 tt, a žilky som mala modrave hned na prsiach, ale to som mala aj tvrde a bolave. asi to boli moje príznaky. teraz sice slintam ale to je asi tak všetko 😲 . Brucho cítim podobne nejak ako Ty, ani moc silno, ani celkom slabo, parkrat za den akoby na kramy, napr. dnes rano kym som vstala som si myslela že už -už dostanem a nič. dnes som teda 35.DC... bude to strašné sklamanie ak to bude negat 😔

no neviem zatial to je len take spinenie takže uvidime co bude z toho....
skus si dat pohar cerveneho vínka a možno dostanes