Mohla som otehotnieť?
Ženy mohla som otehotnieť ak sme mali sex urobil sa mimo mňa išiel sa opláchnuť len tak rýchlo žiadna sprcha.... A potom druhé kolo.. Dieťatu sa nebránim len som zvedavá
Vieš, často ostanú tehotné práve ženy ako ty (to nemyslím v zlom). Nevedia ako ..veď “nespravil sa do mňa” , nevedia kedy.. veď “mala som neplodný deň” ale ženy, ktoré sa snažia, sledujú sa a chodia po doktoroch, otehotnieť nevedia. Takže áno, šanca je.
Áno, mohla ai otehotnieť.
No hneď ako roztiahnes nohy môžeš byť v tom 😂
@mirkaveron ja som sa slušne spýtala fajn možno nemám 40 rokov ale nemám ani 15 chcem tým len povedať že vek na to mám aj keby sa stalo.. Takže ostatným ďakujem za vyjadrenie a tebe tlieskam majisterka sveta 👏.. Si trápna
Pravdaže môžeš otehotnieť. Treba si doštudovať... Jemu môže trošku ujsť pred ejakuláciou a síce to obsahuje málo spermií, ale obsahuje. A chlap nemá tušenia či mu trošku vykvaplo alebo nie 😅 treba používať hocijakú ochranu, máme ich na trhu veľa (HAK, kondóm, pesar, pharmatex, nuvaring...pogoogli a niečo si určite vyberieš).
A baby, nebuďte také zlé, stále lepšie ako "Nemôžem otehotnieť, lebo JA som sa neurobila" - pri tomto som nevedela či sa smiať alebo plakať... 😅
Táto autorka aspoň napísala, že bábo by im nevadilo, čiže asi má vek a finančné zabezpečenie na to a snáď aj stáleho a zodpovedného partnera, ktorý to berie rovnako. Ak nie, @autorka aspoň popremýšľaš do budúcnosti. Nie vždy sa k takejto situácii chlap postaví zodpovedne, každá určite poznáme xy slobodným matiek...
a ešte spomeniem, ak sa urobil mimo Teba, opláchol si ho a potom ste išli znovu, nejaké spermie mohli ostať v trubici a teda pravdaže máš byť z čoho tehotná.
Ďakujem za potlesk
Ak nesiel na wc ciki urobit tak mu tam spermie mohli ostat. Ale podla mna je sanca mala ale vzdy môzes otehotniet ako sa tu píše v tomto prípade pokial nesiel po prvom kole na wc. Ak chcete bábo uzite si dobrú suloz naplno tá je najlepsia na svete.

sup do skoly prestudovat ako sa robia deti.... pri kazdom nechranenom styku mozes ostat tehotna, a je jedno, ci sa urobi na plachtu alebo do teba 👶