icon

Mohol tehotenský test týždeň pred menzesom klamať?

simik22
24. júl 2011

Chcela by som v prvom rade poprosit adminky, aby mi nevymazali temu, lebo tieto temu, co su tu, su velmi dlhe a neprehladne.Chcela by som sa opytat , ked som si robila test cca necely tyzden pred ocakavanym menzesom, a vysiel uplne negativne, je mozne, ze by som predsa len bola tehu???

Strana
z3
jaja018
15. aug 2011

@katusap znamena to ze sa chysta ovulacia?

katusap
15. aug 2011

@jaja018 ovu test nefunguje ako tehu test....cize kazdym dnom nebude ciarka silnejsia ....dnes tam nieco bolo, zajtra nemusi byt nic ....proste ten prvy mesiac minies viac ovu testov.....a riad sa aj podla hlienu, ked je ovu hlienik tak vtedy treba urobit test

monika2606
16. aug 2011

@simik22 moja no čo ako sa máš? už si mi dlho nepísala

simik22
autor
16. aug 2011

@monika2606 moja cau, mam sa na figu, mne hapruje cyklus. bola som u doktora minuly pondelok, ten mi povedal, ze tento vikend som mala mat ovulaciu, tak som sa tesila. a vcera som dostala menzes.. no chapes to?? a draheho vysledky zo spermiogrmau su ze vraj tiez zle, vo stvrtok ideme do CAR po blizsie info ☹( a ty ako?

wera.g
16. aug 2011

ja som si tiež robila test cca týždeň pred očakávanou ms, a bol negatívny.. hneď nato mi meškali 4 dni, spravila som ďalší a už tam boli //, takže áno je to možné 🙂

bubbble
16. aug 2011

ahoj baby, chcem sa spytat, ktory najskorsi den cyklu vam test ukazal dve ciarky? ja som dnes 25 DC, mam kupeny mamatest 10, no nechcem ho este zbytocne minat.. ale zase sa mi nechce ani cakat do konca tyzdna 😀

aninka666
17. aug 2011

@bubbble ja som si robila 26 DC a mam slabunkú čiarku. no mne jeden test nestačí, ja to musím mať potvrdené viacerými :D

jananis
17. aug 2011

dnes mal doraziť menzes, ale zatial nič, včera pozitívny test 🙂

piacere
17. aug 2011

@bubbble môj mamatest 10... robený na 10. deň po ovulácii, 25-ty deň cyklu... 😉

lucinka1104
17. aug 2011

@piacere krása gratulujéééééééééém

jaja018
19. aug 2011

Caute baby aký može byť dovod že na ovulačnom teste je ta čiarka stale bletšia?

ali08
18. dec 2012

ahojte, prosim vas pred asi 2 tyzdnami som mala pohl.styk, za tyzden mam dostat menzes, mavam ho nepravidelny, doteraz som brala antikoncepciu asi 6mesiacov, teraz je to prvy mesiac co som pilulky nebrala a dnes som si robila teh.test ale vysiel mi negat.moze byt aj tak tehotna?jedno dieta uz mam pri nom som otehotnela za pomoci gynekologicky lebo som mala problemy,pred rokom som potratila, mozem 2krat otehotniet bez problemov.?mam bolesti v podbrusku, biely husty vytok, bolia ma krize prsia ma len svrbia,

hruska5
18. jan 2013

@piacere 🙂 pekneee blahozelam

stanullik
11. sep 2014

Ahojte🙂
Aktualne som si robila test 6 dní pred menzesom, a druhá čiarka je slabsia ale je tam...velmi sa tesim, len nechcem to prehnat, babatko velmi chceme🙂

stanullik
11. sep 2014

zopakujem asi az po vymeskami Ms, alebo nejaké dva dni pred, tento test co mam ukazuje hladinu hormonu už na 7_10 den od oplodnenia...juj..co si o tom myslite???

milenka12323
26. aug 2015

Devcata toje dnesti testik us som robola aš 3 testi a višli tak ako ten len slabše ten je silňejšy a do ms ešte 2 dňi čo hovorite podarilo sa a može klamať test keť višli 3 testiki 🙂

milenka12323
26. aug 2015

@hruska5 ahoj

merrien
26. aug 2015

@milenka12323 mne to tak skoro ukazal test ked som cakala dvojicky🙂

milenka12323
26. aug 2015

@merrien a toje ašte skoro ne dve čiaročky lebo do mrchy ešte 2 dni

oteckova
4. sep 2017

Mozem sa spytat, co si podla vas mam mysliet o pozitivnom tehu teste asi 6-7 dni pred MS??

Ako jasne ze pockam do datumu a potom spravim este jeden ale ciarocka mi vybehla hned do minuty, na obidvoch (odlisne testy)

Dakujem

svadba30.maj
15. sep 2017

Ahojte.ms mam dostat o tyzden. s krvy by tiez este neukazalo?

oteckova
25. sep 2017

No u nas to je teda pravda.... 😍

sticker
Strana
z3