Mohol tehotenský test týždeň pred menzesom klamať?
Chcela by som v prvom rade poprosit adminky, aby mi nevymazali temu, lebo tieto temu, co su tu, su velmi dlhe a neprehladne.Chcela by som sa opytat , ked som si robila test cca necely tyzden pred ocakavanym menzesom, a vysiel uplne negativne, je mozne, ze by som predsa len bola tehu???
@simik22 moja no čo ako sa máš? už si mi dlho nepísala
@monika2606 moja cau, mam sa na figu, mne hapruje cyklus. bola som u doktora minuly pondelok, ten mi povedal, ze tento vikend som mala mat ovulaciu, tak som sa tesila. a vcera som dostala menzes.. no chapes to?? a draheho vysledky zo spermiogrmau su ze vraj tiez zle, vo stvrtok ideme do CAR po blizsie info ☹( a ty ako?
ja som si tiež robila test cca týždeň pred očakávanou ms, a bol negatívny.. hneď nato mi meškali 4 dni, spravila som ďalší a už tam boli //, takže áno je to možné 🙂
ahoj baby, chcem sa spytat, ktory najskorsi den cyklu vam test ukazal dve ciarky? ja som dnes 25 DC, mam kupeny mamatest 10, no nechcem ho este zbytocne minat.. ale zase sa mi nechce ani cakat do konca tyzdna 😀
dnes mal doraziť menzes, ale zatial nič, včera pozitívny test 🙂
@piacere krása gratulujéééééééééém
Caute baby aký može byť dovod že na ovulačnom teste je ta čiarka stale bletšia?
ahojte, prosim vas pred asi 2 tyzdnami som mala pohl.styk, za tyzden mam dostat menzes, mavam ho nepravidelny, doteraz som brala antikoncepciu asi 6mesiacov, teraz je to prvy mesiac co som pilulky nebrala a dnes som si robila teh.test ale vysiel mi negat.moze byt aj tak tehotna?jedno dieta uz mam pri nom som otehotnela za pomoci gynekologicky lebo som mala problemy,pred rokom som potratila, mozem 2krat otehotniet bez problemov.?mam bolesti v podbrusku, biely husty vytok, bolia ma krize prsia ma len svrbia,
Ahojte🙂
Aktualne som si robila test 6 dní pred menzesom, a druhá čiarka je slabsia ale je tam...velmi sa tesim, len nechcem to prehnat, babatko velmi chceme🙂
zopakujem asi az po vymeskami Ms, alebo nejaké dva dni pred, tento test co mam ukazuje hladinu hormonu už na 7_10 den od oplodnenia...juj..co si o tom myslite???
@hruska5 ahoj
@milenka12323 mne to tak skoro ukazal test ked som cakala dvojicky🙂
@merrien a toje ašte skoro ne dve čiaročky lebo do mrchy ešte 2 dni
Mozem sa spytat, co si podla vas mam mysliet o pozitivnom tehu teste asi 6-7 dni pred MS??
Ako jasne ze pockam do datumu a potom spravim este jeden ale ciarocka mi vybehla hned do minuty, na obidvoch (odlisne testy)
Dakujem
Ahojte.ms mam dostat o tyzden. s krvy by tiez este neukazalo?
No u nas to je teda pravda.... 😍

@katusap znamena to ze sa chysta ovulacia?