icon

Môj muž vidí druhú čiarku na teste

22. feb 2023

Baby u nás je to presne opačne a môj muž vidí všade druhu čiarku 💁🏽‍♀️ prosim vás dajte mu sem do komentov že tam je veľké h…o a nie druha čiarka 😀

Môj muž vidí druhú čiarku na teste
autor
1. mar 2023

Baby ak clearblue vyšiel 1-2, normálne testy majú slabé druhé čiarky a ovulacia bola 15.2., kedy mám volať dr? 🤷🏽‍♀️

ankare
1. mar 2023

Zavolaj aj zajtra, dr. Ti dá termín. Môj ma objednal, keď mi asi 2 týždne meškal menzes.

kappikk
1. mar 2023

@tina5271 ja som este nevolala, 2 rocny syn na vysoke horucky cele dni sa tocim okolo neho, nebolo ani kedy volat 🙈 poriesim to uz buduci tyzden ved nic mi neujde 🙂

ankare
1. mar 2023

@kappikk skoré uzdravenie synčekovi!

kappikk
2. mar 2023

@ankare dakujeme 🙏

tina5271
2. mar 2023

@kappikk ja som to tiež riešila za pochodu akurát dnes dcéru operovali tak medzi tým som sa dovolala doktorovi a zajednala termín . Skoré uzdravenie drobcovi . Presne neujde nám nič .

kappikk
3. mar 2023

@tina5271 uz si to poriesim buduci tyzden, chcem si este jeden clearblue spravit ci vsetko stupa ako ma.. maly ma pravdepodobne 6 chorobu a uz 4 den ma 40 horucky, ochorela som uz aj ja takze mame doma veselo 🙈

ankare
3. mar 2023

@kappikk to asi nebude 6.choroba, keď už má 4. deň také vysoké horúčky. Tobôž,keď si už aj Ty ochorela. CRP mu merali?

bejka90
3. mar 2023

@kappikk moj ked mal pred pol rokom tak mal 3 dni vtsoke teploty ledva nejak klesli na 38 a po 3dnoch sa uz vysypal

kappikk
3. mar 2023

@ankare Tak nam povedala dr. ale robili mu ak vyter ze ci to nebude crevne nieco lebo mal aj take bolave brusko a redsie kakal .. jemu crp nerobili.. moja dr ho robila mne a vyslo 53 🤷🏻‍♀️
boli sme u zastupujec pediatricky, nasa neordinovala... no dufam ze uz to zajta skoncia tie horucky

tina5271
8. mar 2023

@kappikk mne keď mala malá šiestu chorobu tak tiež skoro týždeň mala vysoké teploty a to zrovna cez Vianoce, takže len po pohotovostiach sme behali a pohotovostné lekárne lebo nakoniec ju začalo preháňať s tých teplôt. A presne aj my sme boli chorí,keď ma doktorka na pohotovosti videla tak sa má pýtala či nepotrebujem aj pre seba lieky nakoľko som kojila tak mi predpísala detské 😂.

kappikk
9. mar 2023

@tina5271 No my sme si polezali v nemocnici nakoniec par dni.. mal tam toho viac... antibiotika ale zabrali uz po prvej noci takze dobre .. ale 6 choroba to nebola

tina5271
9. mar 2023

@kappikk tak aspoň ,že hneď pomohli antibiotiká

kappikk
9. mar 2023

@tina5271 Veru 🙏 pri tom celom som aj na seba zabudla .. este som sa ani k dr neobjednala 🙄 ale dnes som skusala este jeden clearblue ci vsetko stupa ako ma, tak vyzera ze ano 🙂🙏

tina5271
12. mar 2023

@kappikk super, ja som tiež skúšala,lebo mi akosi nič nebolo ,ale už mi aj zle býva

kappikk
12. mar 2023

@tina5271 Dnes mate aky tyzden ?

tina5271
14. mar 2023

@kappikk gynekológ ma objednal na ďalší utorok a to by som mala byť ôsmi TT ,takže siedmi tt je teraz a na kedy dal vám termín gynekológ?

kappikk
14. mar 2023

@tina5271 Ja som sa dala na 20.3. v pondelok a to tiez budem 8tt 🙂 teraz je to 6+4-5 asi .. tak asi to mame uplne rovnako 🙂😀

kappikk
14. mar 2023

@tina5271 Aj mne par dni bolo tazko, hlavne rano ale od vcera vobec nic tak snad je vsetko v pohode 🙏

tina5271
17. mar 2023

@kappikk mne sa to čím ďalej viac stupňuje ,už mám aj lízatka na tehotenskú nevoľnosť kúpené , tak to sme veru narovnako dajte vedieť ako ste dopadli

tina5271
22. mar 2023

@kappikk ako ste dopadli v pondelok ?

kappikk
22. mar 2023

@tina5271 vsetko v poriadku 🙂 srdiecko bilo, drobec mal 12,2mm , dnes sme 7+5 tt

kappikk
22. mar 2023

@tina5271 a vy ako?

tina5271
23. mar 2023

@kappikk v utorok som bola 7+6 , tiež všetko v poriadku srdiečko pekne bilo, 11,79mm

kappikk
23. mar 2023

@tina5271 a ako zatial prebieha tehu ? nemate pocit ze vam uz aj brusko rastie ?

tina5271
27. mar 2023

@kappikk mne býva hlavne zle, tak bruško mi zatiaľ nerastie lebo som schudla tri kilá ,ako cítim ,že sa mi naťahuje maternica ,ale vidno nie je nič ,ale mne ani pri babach nebolo brucho vidieť až v 18tt mi začalo niečo vidieť ,skôr mi vždy prsia rástli

kappikk
29. mar 2023

@tina5271 mne riadne vystrellilo brusko, nevolnosti mavam ale take ze sa daju v pohode zvladnut 🙏 ja som uz 1kg plus lebo mavam normálne vlci hlad🙈 a cim pravidelnejsie jem, tym menej citim nevolnost

tina5271
29. mar 2023

@kappikk no pekne ..ja som hladná nachystám si jesť raz zahryznem a už nemôžem 😂 muž sa mi včera smial,keď sme spolu raňajkovali ....mňa ,ale aj dosť hlava bolieva tak preto ani moc do jedla nemám chuť

kappikk
30. mar 2023

@tina5271 to za chvilku prejde 🙂 ja som stastna prestastna ze to nemam ako pri prvom, az na tu unavu, to je pre mna nieco nove, len vstanem a uz by som spala .. kedy mate dalsiu kontrolu?

tina5271
30. mar 2023

@kappikk 11.4. ráno na krv a už pre knižku a vy kedy ? No mne pri prvej bývalo len chvíľku zle ,ale pri druhej som celé tehu vracala stále ešte aj v noci som sa zobudila ,že musím ísť 🤦‍♀️a teraz dosť ,že mi zle býva ešte má aj hlava strašne bolieva