Môj muž vidí druhú čiarku na teste
Baby u nás je to presne opačne a môj muž vidí všade druhu čiarku 💁🏽♀️ prosim vás dajte mu sem do komentov že tam je veľké h…o a nie druha čiarka 😀

Zavolaj aj zajtra, dr. Ti dá termín. Môj ma objednal, keď mi asi 2 týždne meškal menzes.
@ankare Tak nam povedala dr. ale robili mu ak vyter ze ci to nebude crevne nieco lebo mal aj take bolave brusko a redsie kakal .. jemu crp nerobili.. moja dr ho robila mne a vyslo 53 🤷🏻♀️
boli sme u zastupujec pediatricky, nasa neordinovala... no dufam ze uz to zajta skoncia tie horucky
@kappikk mne keď mala malá šiestu chorobu tak tiež skoro týždeň mala vysoké teploty a to zrovna cez Vianoce, takže len po pohotovostiach sme behali a pohotovostné lekárne lebo nakoniec ju začalo preháňať s tých teplôt. A presne aj my sme boli chorí,keď ma doktorka na pohotovosti videla tak sa má pýtala či nepotrebujem aj pre seba lieky nakoľko som kojila tak mi predpísala detské 😂.

Baby ak clearblue vyšiel 1-2, normálne testy majú slabé druhé čiarky a ovulacia bola 15.2., kedy mám volať dr? 🤷🏽♀️