Môj tehotenský test
Ahojte ziienky, som tu nová, a mám otázočku visel mi takýto tehotenský test. Myslím že druha čiarka bola pekne vidieť. Menstruacia mi do dnes meškala 5 deň. A dnes som začala krvácať. Máte niektorá z vás skúsenosť? Robila som testov viac a tam už bola čiarka slabšia. Môžem byt v tom aj keď som začala krvácať? Ďakujem.

Baby moja sesternica sa pýta či je všetko v poriadku že jej tehotenský test clear blue ukazuje že je tehotná 1-2a potom skúsila o týždeň a zase o týždeň tes a stále jej ukazuje to iste 1-2dakujem za odpoveď
@bibuska2 ahoj prepáč že píšem neskôr....no ten testík vyššie tam je duch 💙pekne viditeľný a na tom kazetkovom 😶ako keby kanálik 😔skús testovať s rovnakými testami...ak sa dá a ešte nič nieje stratené ako som už písala...vyššie...mne pri synčekovi strašne neskoro ukázalo že som tehu....a k otázke o tvojej sesternici...😶s takou situáciou nemám skúsenosti chvála Bohu 😔ale zrejme to neveští nič dobre ...nech skúsi klasické testy či náhodou neslabnú....lebo môže byť že sa plodik prestal vyvijat 😔každopádne držím vám obom palce 👏👊nech všetko dopadne podľa vašich predstáv
@linpas5 no to aj mne urobil test , ja som mala 28.8. Menstruaciu 3 dni a 6.9. Som sa otestovala pre istotu a bola tam slaba druha ciarka ako u teba...a tiez ten isty test...fak a dnes som sa testovala a negativne komplet testy pepino aj clearblue, a cakam cca za 9 dni menstruaciu tak co dodat , neviem, objedvana som na kontrolne sono 20.9. Pred menzesom...lebo ked mi vysieltak ten test 6.9. Som volala do centra kde som bola va vklade embryjka v julia oni mi dali kontrolne sono este...tak neviem co si ty myslis , a brusko mam velke , ale nevylucujem ze to moze byt aj z hormonov
@jzuzka ja sama neviem čo si mám o tom myslieť, ja si myslím že ak iná značka testu nenaznaci druhu ciarku tak je viacmenej iste že pepino testy niesu spoľahlivé.
Lebo ja som už viac ako 3 týždne po nechránenom styku, mš meškala 5dni potom prišla mala som ju normálnu. A stále mi ukazuje takú slabú ciarku. Skúsim ešte inú značku testu. A podľa toho uvidím, ako budem pokračovať.
JA SOM TAKTO MALA CYSTU. LEKÁR MI POVEDAL, ŽE TO TAKTO UKATUJE. VIACKRÁT SA MI TO TAKTO STALO.

Ja neviem, ale za mna su pepino aj mamatesty vyhodene peniaze, lebo na vysledok sa v štádiu prvého testovania vôbec nedá spolahnut.