icon

Môj tehotenský test

linpas5
8. sep 2022

Ahojte ziienky, som tu nová, a mám otázočku visel mi takýto tehotenský test. Myslím že druha čiarka bola pekne vidieť. Menstruacia mi do dnes meškala 5 deň. A dnes som začala krvácať. Máte niektorá z vás skúsenosť? Robila som testov viac a tam už bola čiarka slabšia. Môžem byt v tom aj keď som začala krvácať? Ďakujem.

Môj tehotenský testMôj tehotenský test
Strana
z2
sparkling
10. sep 2022

Ja neviem, ale za mna su pepino aj mamatesty vyhodene peniaze, lebo na vysledok sa v štádiu prvého testovania vôbec nedá spolahnut.

bibuska2
10. sep 2022

@sonka333 jej krásne ❤️🙏😘tak to ma potešilo aj povzbudilo 🙂

sonka333
10. sep 2022

@bibuska2 nemáš začo...lebo sama viem ake to je...to sa nedá ani popísať...každý si nesieme svoj príbeh...a ozaj Bože chráň 🙏nechcem ti dávať falošnú nádej lebo pepino testy veľmi duchujú ale tie tvoje som trošku upravila ale len zvýraznila farbu a aha 🙏🤞✊jujj držím ti palce

bibuska2
Autor odpoveď zmazal
bibuska2
Autor odpoveď zmazal
bibuska2
11. sep 2022

@sonka333 ahoj dnes dr.max takto

bibuska2
13. sep 2022

@bibuska2
@sonka333 ahojte tak sa mi stála jedna vec že som nakoniec zistila že posledná ms bola 7.8.2022 čiže dnes ms mešká 6dni a dnešný test vyzerá takto

bibuska2
13. sep 2022

Baby moja sesternica sa pýta či je všetko v poriadku že jej tehotenský test clear blue ukazuje že je tehotná 1-2a potom skúsila o týždeň a zase o týždeň tes a stále jej ukazuje to iste 1-2dakujem za odpoveď

sonka333
13. sep 2022

@bibuska2 ahoj prepáč že píšem neskôr....no ten testík vyššie tam je duch 💙pekne viditeľný a na tom kazetkovom 😶ako keby kanálik 😔skús testovať s rovnakými testami...ak sa dá a ešte nič nieje stratené ako som už písala...vyššie...mne pri synčekovi strašne neskoro ukázalo že som tehu....a k otázke o tvojej sesternici...😶s takou situáciou nemám skúsenosti chvála Bohu 😔ale zrejme to neveští nič dobre ...nech skúsi klasické testy či náhodou neslabnú....lebo môže byť že sa plodik prestal vyvijat 😔každopádne držím vám obom palce 👏👊nech všetko dopadne podľa vašich predstáv

linpas5
autor
14. sep 2022

Ahojte, ďakujem pekne za vaše odpovede, menstruacia mi skončila, a na testoch je stále slaba druha čiarka. Myslím si že tieto testy robia duchov a niesu moc spoľahlivé.
Čo si myslite o nich vy?

jzuzka
14. sep 2022

@linpas5 no to aj mne urobil test , ja som mala 28.8. Menstruaciu 3 dni a 6.9. Som sa otestovala pre istotu a bola tam slaba druha ciarka ako u teba...a tiez ten isty test...fak a dnes som sa testovala a negativne komplet testy pepino aj clearblue, a cakam cca za 9 dni menstruaciu tak co dodat , neviem, objedvana som na kontrolne sono 20.9. Pred menzesom...lebo ked mi vysieltak ten test 6.9. Som volala do centra kde som bola va vklade embryjka v julia oni mi dali kontrolne sono este...tak neviem co si ty myslis , a brusko mam velke , ale nevylucujem ze to moze byt aj z hormonov

linpas5
autor
14. sep 2022

@jzuzka ja sama neviem čo si mám o tom myslieť, ja si myslím že ak iná značka testu nenaznaci druhu ciarku tak je viacmenej iste že pepino testy niesu spoľahlivé.
Lebo ja som už viac ako 3 týždne po nechránenom styku, mš meškala 5dni potom prišla mala som ju normálnu. A stále mi ukazuje takú slabú ciarku. Skúsim ešte inú značku testu. A podľa toho uvidím, ako budem pokračovať.

bibuska2
21. sep 2022

@sonka333 ahoj moja tak som skúsila pepino kazetovy a vyšlo mi takto ale po limite tak neviem

katarina161
21. sep 2022

JA SOM TAKTO MALA CYSTU. LEKÁR MI POVEDAL, ŽE TO TAKTO UKATUJE. VIACKRÁT SA MI TO TAKTO STALO.

jzuzka
21. sep 2022

@linpas5 ano, rozumiem, no ja som sa dnes 1 den pred menzesom testla a ukazal mi len jednu ciarku test znacky top test....takze uvidim zajtra v den menstruacie....ako sa inak mas,,, ako test u teba dnes?

Strana
z2