icon

Môže alkohol uškodiť na začiatku tehotenstva?

sunny1986
6. nov 2011

baby, predvčerom, teda keď mi MS meškala deň, hrkla som si za jeden, kolegynka oslavovala...no to mi deň meškala MS ale nejak som to neriešila... teraz mi mešká už tri dni... test som si robila, ale vyšiel negatívny, asi je ešte skoro, a strašne ma bolia prsia...takže je šanca že som v tom, keďže s priateľom sa nechránime. Bola by som strašne šťastná, keby som bola tehu, keďže sme sa už s partnerom o tom uvažovali, no na druhej strane sa strašne bojím, že ten jeden frťan hrušky poškodil potencionálne bejby, veď teraz je to najnebezpečnejšie... nemáte s tým nejaké skúsenosti? porodili ste niekto zdravé bábo aj napriek tomu, že ste si v nevedomosti, v rannom štádiu hrkli?

Strana
z2
sunny1986
autor
6. nov 2011

ďakujem za všetky pozitívne reakcie baby! krámiky zatiaľ nechodia, takže počkám ešte nejaký čas a zopakujem testík, ale keď mne sa zdá vyčkať týždeň ako keby som mala čakať rok! ide to tak pomalyyyyy ...a fantázia zatiaľ pracuje na plné gule 😀

cherset
10. apr 2014

No ja som teda na začiatku tiež pila, a celkom dosť. Mali sme oslavy aj v práci aj doma, tak dúfam že sa nič nestane, Vaše reakcie má dosť upokojili ;)

zuju2
10. apr 2014

Aj ja som si niekedy, len tak príležitostne dala jedného frťana alebo malý strik a všetko je v pohode.

zuzkakk18
15. jan 2017

Ahoj chcem sa len opýtať ked porodím a viem že nebudem dojčiť , možem po porode užiť alkohol jedná sa o jednu oslavu a rada by som vedela či sa to može albo že kolko po porode mám počkať než si vobec dám niečo v čom je alkohol ? počas tehotenstva som samozrejme nepila len by som chcela vedieť ako to je z alkoholom p porode ak by ste mi dali nejake odpovede budem rada dakujem

Strana
z2