icon

Môže byť digitálny test Clearblue falošne pozitívny?

66lenci66
23. júl 2025

Ahojte dnes mi vyšiel digitálny clearblue 1-2 a mamatesty mám duchov som 13dpo môžem sa spoľahnúť na clearblue lebo čo som čítala vraj aj ten už vie byť falošný

Môže byť digitálny test Clearblue falošne pozitívny?Môže byť digitálny test Clearblue falošne pozitívny?
Strana
z2
majamat
24. júl 2025
@anonym_d59354

@alyson29 to je absolútne zbytočné tu niečo vysvetľovať...

@anonym_d59354 veru zbytocne, ked niekto berie vazne vase emociami podorene kometnare, kde sa zabuda na fakty

selena_luna
24. júl 2025
@majamat

@selena_luna ale chaoes, ze to nedokazuje, ez to bolo pozitivne vdaka tehu, ked vezmes fakt, ze ho maju pozitivny aj zeny, co tehu nie su?

@majamat chapem uplne. Tiez nevylucujem, ze vela akoze falosne pozitivnych moze zial zachytit biochemicke, alebo falosnu pozitivitu sposobuju aj infekcie, cysty a hocico ine. Kazdopadne je to zaujimave, ze by mal vykazovat nizsiu citlivost, ale ta skusenost zien je ina. Taka laboratorna anomalia alebo co.

sense
24. júl 2025
@majamat

@sense drzim palce aby ti to vyslo nabuduce.
a konecne niekto aj so skusenostou, ktoru popisujem.
nechcem ziadnej zene zle, skor naopak,. t skore potvrdzovanie tehu tu na MK v pripade neistych testov, ktore sa nezaklada ani tak na realite, ale skor na subjektovnych pocitoch a zelaniach je pre zenu horsie, ako keby ten test brala s rezervou, lebo potom prichadza sklamanie. teda nei vzdy, ale vo vacsine pripadov.

neviem an co je to dobre, taketo zbytocne povzbudzovanie. ak tma tehu bude, tak sa to zisti neskor, nei o trok, o par dni. to uz fakt nedokaze nikto par dni pockat na upresnenie stavu? akoze sila toto.
este nehovoriac o tom, ze upresnuju cudzi stav, nie svoj, cize sposobuju mozne sklamanie inej zene.

@majamat tak my sme už skončili so snazenim, ale vďaka 😊
Ale tých tém takých tu bolo viacero

66lenci66
autor
24. júl 2025
@majamat

hoci sa nniektore do mna obuvaju,a le logika hovori, ze ako moze ukazat tehu test tehotenstvo, ked sa tvori malo HCG a teda 13DPO to sice realne je, ale len citlivym testom, Clearblue je menej citlivy. cize ak je na kalsickom teste duch, v pripade tehu je HCG tak malo, ze by digi test este pozitivitu ukazovat nemal.
on moze pozitivitu ukazat az ked budu na citlivejsom teste viditelne kolajnice, lebo nema taku citlivost, aby detekoval takto nizke hladiny HCG.
treba este pockat, otestovat sa a uvidis ci si tehu. nie je na nic dobre, chciet odpoved takto skoro, lebo nemusi byt pravdiva.

@majamat dnes som robila ďalší clearblue a tiež pozitívny a krv negatívna hcg 1,2 nechápem tomu ale MS má prísť až zajtra tak neviem či som bola skoro na krv alebo mám akože dva falošné testy to by bola že aká náhoda

66lenci66
autor
24. júl 2025
@anonym_28a9ee

@66lenci66 ako vieš že si 13dpo? Ja som už na 10dpo mala viditeľne čiarky, nie moc silne ale viditeľne voľným okom.. mohla by inokedy ovulacia ako si myslíš. Na 14dpo som mala digi clearblue 2-3 skôr som neskusala

@anonym_28a9ee dnes som mala znova pozitívny clearblue a krv negatívna hcg 1,2 tak nechápem ale MS má byť až zajtra to by bola aká náhoda že dva falošné clearblue testy z inych lekárni

3petka
24. júl 2025

@66lenci66 ja som mala mamatest ledva pozitívny, veľmi slabo bolo vidieť čiarku, na pepine viac. Urobila som si digi a mala som 1-2 na ňom. Meškal mi menzes 2 dni.

66lenci66
autor
24. júl 2025
@3petka

@66lenci66 ja som mala mamatest ledva pozitívny, veľmi slabo bolo vidieť čiarku, na pepine viac. Urobila som si digi a mala som 1-2 na ňom. Meškal mi menzes 2 dni.

@3petka a bola si tehotná? Horšie že ja mám krv negatívnu tak neviem čo si o tom myslieť

selena_luna
24. júl 2025

No ak mas krv negativnu tak zial naozaj bol clearblue falosne pozitivny :(

66lenci66
autor
24. júl 2025
@selena_luna

No ak mas krv negativnu tak zial naozaj bol clearblue falosne pozitivny :(

@selena_luna ale dva po sebe ? A na mamatestoch mám ducha stále

majamat
24. júl 2025
@66lenci66

@majamat dnes som robila ďalší clearblue a tiež pozitívny a krv negatívna hcg 1,2 nechápem tomu ale MS má prísť až zajtra tak neviem či som bola skoro na krv alebo mám akože dva falošné testy to by bola že aká náhoda

@66lenci66 ak si 2t po ovulke, uz by HCG malo byt apson trosku vyssie,a j ked nemusi byt vysoka hodnota.
neviem, mozno nejaka malilinka sanca je,a le asi skor nie, vyzera to tak, ze to teraz nevyslo.

je mi to luto, snad to vyjde nabuduce.

3petka
24. júl 2025
@66lenci66

@3petka a bola si tehotná? Horšie že ja mám krv negatívnu tak neviem čo si o tom myslieť

@66lenci66 bola som. Ja som tiež bola hneď na krvy lebo som musela tehu odhaliť hneď kvôli nasadeniu liekov aby som ho vôbec udržala. Dr boli tiež taký že asi z toho nič nebude, chodila som každý druhý deň na krv a aj napriek tomu že rástlo hcg tak ako malo i keď podľa nich pomaly ale bolo to tým že som mala aj posunutú ovulaciu, takze podľa tabuliek to nesedelo a bla bla. Ale dočkala som sa bijuceho srdiečka.

66lenci66
autor
24. júl 2025
@3petka

@66lenci66 bola som. Ja som tiež bola hneď na krvy lebo som musela tehu odhaliť hneď kvôli nasadeniu liekov aby som ho vôbec udržala. Dr boli tiež taký že asi z toho nič nebude, chodila som každý druhý deň na krv a aj napriek tomu že rástlo hcg tak ako malo i keď podľa nich pomaly ale bolo to tým že som mala aj posunutú ovulaciu, takze podľa tabuliek to nesedelo a bla bla. Ale dočkala som sa bijuceho srdiečka.

@3petka tak to je super gratulujem ❤️

66lenci66
autor
24. júl 2025
@majamat

@66lenci66 ak si 2t po ovulke, uz by HCG malo byt apson trosku vyssie,a j ked nemusi byt vysoka hodnota.
neviem, mozno nejaka malilinka sanca je,a le asi skor nie, vyzera to tak, ze to teraz nevyslo.

je mi to luto, snad to vyjde nabuduce.

@3petka
@majamat nádej zomiera posledná a nemám MS ešte takže zatiaľ nieje nič stratené

majamat
24. júl 2025
@66lenci66

@3petka
@majamat nádej zomiera posledná a nemám MS ešte takže zatiaľ nieje nič stratené

@66lenci66 no drzim palce. ked nei teraz,t ak dalsi cyklus.

selena_luna
24. júl 2025
@66lenci66

@selena_luna ale dva po sebe ? A na mamatestoch mám ducha stále

@66lenci66 hcg 1.2 by testy nemali zachytavat vobec, to je uplne normalna negativna hodnota. Az hodnota nad 5 je hcg v krvi pozitivne. A krv je presnejsia ako moc.
Kazdopadne uvidis o par dni ci pride ms a drzim silno palce. Nech sa ti to podari co najskor. ♡

derna
24. júl 2025

Ahoj , zatiaľ by som sa nespoliehala. Mne taktiež ukázal digitálny ako tebe , a paličkove níc . O pár dni už ani digitálny neukázal a nebola som tehu

66lenci66
autor
26. júl 2025
@derna

Ahoj , zatiaľ by som sa nespoliehala. Mne taktiež ukázal digitálny ako tebe , a paličkove níc . O pár dni už ani digitálny neukázal a nebola som tehu

@derna áno prišla MS takže obidva clearblue falošné...

lenuss1992
7. aug 2025

To sa nedá už spoliehať ani na digitálne testy 🫣🫣

lienka.7
7. aug 2025
@majamat

@66lenci66 no drzim palce. ked nei teraz,t ak dalsi cyklus.

@66lenci66 takže vidis, ze
@majamat mala nakoniec pravdu, ale hlavne, že ste sa ti do nej obuvali, ze?
Nič v zlom, ale nechápem tu vsetky tie diskusie a naháňanie duchov keď ms ešte nemeska ani deň. Ako tu už bolo písané, len si tým zbytocne si dávate falošné nádeje. Btw, ja som vždy testovala až keď mi ms meškala, po oba razy to bol ten blbý pepino test, ktorý údajne duchuje a cuduj sa svete, mňa nikdy nesklamal. Taktiez ten digi clearblue som nikdy nemala pozitívny, keď mi aj ms meskala. Ale držím palce, nech ti to nabudu vyjde ✊🍀

majamat
8. aug 2025
@lienka.7

Nič v zlom, ale nechápem tu vsetky tie diskusie a naháňanie duchov keď ms ešte nemeska ani deň. Ako tu už bolo písané, len si tým zbytocne si dávate falošné nádeje. Btw, ja som vždy testovala až keď mi ms meškala, po oba razy to bol ten blbý pepino test, ktorý údajne duchuje a cuduj sa svete, mňa nikdy nesklamal. Taktiez ten digi clearblue som nikdy nemala pozitívny, keď mi aj ms meskala. Ale držím palce, nech ti to nabudu vyjde ✊🍀

@lienka.7 presne. ak sa test robi vo vhodnom case, tak vyjde kazdy presne. lebo aj pepino, aj akykolvek ukaze kolajnice a to uz sa za falosnu pozitivitu povazovat neda.

ja chapem, ez su nedockave, ved nech si robia a skoro testy, aj 10x denne. to je v pohode, ak im nevadi vyhodit peniaze za neico take nezmyselne.
no comu nechapem, ze ak mi vyjde nejasny vysledok - duch, ci podobne, takmer neviditlena ciarka, preco sa tym tie zeny vobec zaoberaju, to ma zaraza, aky velky doraz na to kladu,a ko velmi patraju, co to znamena. no takto skoro to neznamena vobec nic.

majamat
8. aug 2025
@lienka.7

@lienka.7 este je clekom sranda, ze aj keby tehu bola, stale by som mala pravdu, lebo ja som nikde netvrdila, ez tehu byt nemoze. ja som tvrdila, ez ten test tehu nedokaze takto skoro tehu ukazat, nei ze tehu nie je.

Strana
z2