icon

Môže byť frajerka tehotná?

guliper
5. apr 2021

Dobrý večer
Potrebujem pomôcť : Mal som s frajerkou pohlavny styk
2,3 pred kramamy a keď sme to robili tak som vytiahol a som mal spermie ale odo mňa to nebolo lebo som to necítil ze som sa do nej spravíl a pýtam sa jej ona ze ani ona nevie či je to je a bojíme sa môžete nám pomohnut vopred ďakujem.

Strana
z2
guliper
autor
Odpoveď bola odstránená
loginexistuje
5. apr 2021

@guliper tak staci kapka a bude matka pockajte ci dostane menzes ak jej bude meskat kup jej test

guliper
autor
5. apr 2021

@loginexistuje ale ja som sa do nej nespravil

akbara77
5. apr 2021

@guliper
@guliper iii, vieš aj anglicky? Skús naštudovať aj bezpečný sex. Máš net...tak študuj😂

ysseba
5. apr 2021

@guliper aj my sa hanbíme, že si Slovák. A ozaj - aj ja dúfam, že tá tvoja neotehotnie, lebo posledné čo potrebujeme je ďalší taký debil ako si ty... Povedané rečou tvojich súkmeňovcov "sorko" 😀

gazpalm
5. apr 2021

@guliper akoze neni to vtipne😆skor trapne ....ale snazis sa noooo ...
🙄🙄🙄🙄🙄 neviem ci sa tak nudis, alebo si len tak trapny 😉😊jemine ,ako neznasam takychto chudakov 🙃😉

sari24
5. apr 2021

@guliper ja sa tiež hanbím, že som Slovenka, keď vidím, že existujú zjavy ako ty. Sorko. :D

mimi16
5. apr 2021

@judar ježiš odpadnem. Top komentár! 👍👏

cacianka
5. apr 2021

Baby nerehocte sa, obraba neplnoletu a má oči jak rys ostrovid - vidí spermie v chabom osvetlení v aute. Toto je adept na nobelovu cenu.
Za slovenčinu, aj biologiu, aj trestné právo a etiku.
Tatko tej dievčiny by mu mal mierne vercajg napraviť aby neoplodnil jeho dcérenku.a hlavne nemnozil sa ani inde.
Howgh
Ps.mali by už otvorit školy aj družiny do 20 rokov a potom 5 rokov vojenčinu

bobricek1979
5. apr 2021

@guliper čítaj chlapče čítaj

meluela
5. apr 2021

@guliper ahoj, ak si chcete byt isti, kupte v lekarni escapelle (tabletka po). Z toho co pises je malo pravdepodobne ze by otehotnela, ale neda sa to uplne vylucit. To co si videl boli pravdepodobne nejake zvlhcujuce tekutiny od nej, pripadne mix s tvojimi tekutinami na zvlhcenie. Nabuduce kondom, alebo porieste nejaku inu spolahlivu formu antikoncepcie. Prerusovany styk v pripade parov, ktore si nemozu dovolit otehotniet je velmi zly napad.

anukha
5. apr 2021

@guliper pocuj takto som sa tu uz dlho nepobavila 😂🤪😅
Ale k veci... ak nechces mat zodpovednost za deti, pouzivaj "KONDOM". Tie kvapocky lasky, co tu baby spominali, je tekutina, ktora vychadza z muza este pred ejakulaciou (este pred tym, nez sa spravi) a obsahuje spermie. Ked sa k tomu prida nizky vek partnerky, co znamena, ze je plodna jak marhula... tak mate o "pruser" vystarano. Dufam, ze ste obaja uz v zakonnom veku btw... 🙄
A citat knihy by ti teda naozaj mohlo pomoct ... aj sa postarat o pripadne deti, ktore si narobis.

littlebubble
6. apr 2021

@guliper Ty si plnoletý? Dúfam, že nie... lebo s tebou čo neovládaš biológiu a nevieš, že žena vlhne by som teda nič mať nechcela.A hanbila by som sa napísať, že si dospelý.Keď chcete mať sex tak máte ovládať základné veci a je jedno koľko rokov máte.

lubi40
6. apr 2021

@guliper susedove

nykkushka
6. apr 2021

@guliper prepáč ale na to, že si dospelý si neskutočne hlúpy.
K tomuto len jeden známy výrok zo Slunce, seno: Když na tom neumiš, tak na to nelez 🤭🤭🤣🤣

Strana
z2