icon

Môže byť manžel prítomný pri gynekologickom vyšetrení?

26. apr 2025

Ahojte žienky,myslíte ,že si môžem zobrať svôjho muža dovnútra ku gyn. keď mi bude potvrdzovať tehu ? 🙂 veľmi by tam chcel byť (pravdaže sa spýtam aj sestričky) len ma to zaujíma je to naše prvé mimi 🙂

Strana
z2
selest
26. apr 2025

Ja som mala muza pri vsetkych vysetreniach pri prvom dietati, ale asi zalezi od lekara.

earlgrey
26. apr 2025

U nás majú muži zakázané vstúpiť čo i len do čakárne 🤷‍♀️ opýtaj sa svojho lekára

pralinka25
26. apr 2025

no ak si na zaciatku tak bude robit vagynalne sono. to nie je uplne vhodne a nevyzera to ako v americkych filmoch. zalezi od lekara.
u nas v pohode brali na tie velke sona ked sa robili ale nabezne vysetrenia nie

kiki68
26. apr 2025

Asi ano, u mna tam bol dokonca syn a najlepsi kamos, zial muz sedel v lietadle na sluzobke. Ale dalsie razy uz tam bol muz, ten v tehu nevynechal okrem tej jednej, ziadnu poradnu. Moj gyn ho ma velmi v oblube. Ved to dieta robil, tak co na tej koze uvidi nejaky zazrak? Normalka, ked to zmakne 4,5 rocne dieta a nejaci tam, ze co to je za vec. Ja som rada, ze tam muz chodi, lebo ja vidim decko na usg a zabudnem na celu papierovacku. Takze muz ma vzdy tie otazky, co som sa chcela spytat a aj tu papierovacku tak nejak na starosti…

thereisabear
26. apr 2025

Môjho zavolala sestrička na konci na minútu pozrieť, celý čas byť nemohol.

dzulli1980
26. apr 2025

No skúšam si predstaviť, ako sa môj muž pozerá na to, ako mi Dr. robí vaginálne sono ... 😀 ... už vo vyššom štádiu tehotenstva OK, aj môj sa bol pozrieť na monitor na dcéru, ale toto za mňa nie ... a si si istá, že muž sa chce ísť pozrieť? Či len Ty chceš, aby šiel? ... aby potom nechytil nejaký blok a nemali ste problémy v sexuálnej oblasti, aj to sa stáva.

kitycat
26. apr 2025

Do cakarne hej a tam sa spolu teste, ale v ordinacii je to onicom. V ktorom mas byt tyzdni?
Na zaciatku je to "len" machula

pribinak
26. apr 2025

Nie všetci lekári robia vaginálne sono, pomaly sa od toho upúšťa
Môj gyn mi robil sono normálne cez brušnú stenu, muž bol vo vnútri a tešili sme sa spolu

kavasmliekom
26. apr 2025

Na ultrazvuk cez brucho môj gynekológ sám zavolal manžela nech sa príde pozrieť. Ináč musel čakať von. Nepustil ho, ale ani by mi nenapadlo ho volať dnu 🙈

tetapetra
26. apr 2025

Záleží od lekára.

pralinka25
26. apr 2025
@pribinak

Nie všetci lekári robia vaginálne sono, pomaly sa od toho upúšťa
Môj gyn mi robil sono normálne cez brušnú stenu, muž bol vo vnútri a tešili sme sa spolu

@pribinak v 5tt videl cez brucho plod a alebo akciu srdiecka v 6tt?

eliska13
26. apr 2025

Môj bol vždy...vaginálne sono a stál za mojou hlavou a videl na monitor veď samozrejme, že ti nebude pozerať medzi nohy.Ja som mala dvoch lekárov a každý ho zavolal od sestricky

pralinka25
26. apr 2025
@kiki68

Asi ano, u mna tam bol dokonca syn a najlepsi kamos, zial muz sedel v lietadle na sluzobke. Ale dalsie razy uz tam bol muz, ten v tehu nevynechal okrem tej jednej, ziadnu poradnu. Moj gyn ho ma velmi v oblube. Ved to dieta robil, tak co na tej koze uvidi nejaky zazrak? Normalka, ked to zmakne 4,5 rocne dieta a nejaci tam, ze co to je za vec. Ja som rada, ze tam muz chodi, lebo ja vidim decko na usg a zabudnem na celu papierovacku. Takze muz ma vzdy tie otazky, co som sa chcela spytat a aj tu papierovacku tak nejak na starosti…

@kiki68 ale si si dieta a kamosa nemala na uplnom zaciatku pri vag. sone? ci?

eliska13
26. apr 2025
@pralinka25

@pralinka25 prečo v 5 tt nie každá žena hneď uteká k.lekarovi a potom stresuje, že nie je vidieť srdiecko

pralinka25
26. apr 2025
@eliska13

@pralinka25 prečo v 5 tt nie každá žena hneď uteká k.lekarovi a potom stresuje, že nie je vidieť srdiecko

@eliska13 to ja viem. mne to u autorky tak prislo ze je proste na uplnom zaciatku z prispevku. mozno sa mylim.

kiki68
26. apr 2025
@pralinka25

@kiki68 ale si si dieta a kamosa nemala na uplnom zaciatku pri vag. sone? ci?

@pralinka25 mala, oboch. Bez problemov, kamos ma nevidel prvy raz, navyse je gay, syn tiez nevidel prvy raz mamu nahu. Vysvetlila som mu o co tam pojde. Dival sa hlavne na obrazovku sona a lekar mu vysvetloval kde je teda to babatko. Minule musel syn tiez s nami a tiez videl vsetko a nemal s tym ziadny problem. Vie kadial sa rodia babatka. Ako mal pohlad z nejakeho bocneho uhla na mna. Myslim, ze ked poucis dieta, tak nema preco mat z toho nejake stavy paniky. Prave o to lahsie sme zvladli sono srdca a brucha u syna o mesiac neskor. Povedali sme mu,ze to je to iste ako ked maminke pozerali babatko. Ze musime vediet preco mu je zle. Lekar mu tiez vsetko podobne popisoval a syn v klude drzal, hned prestal plakat u toho pediatra.

pribinak
26. apr 2025
@pralinka25

@pralinka25 áno, mudr Cunderlik. Špička na Slovensku
V zahraničí úplne bežne

babushkaem
26. apr 2025

Musis sa lekára opytat, kazdy to ma inak. Moj bol na všetkých morfologických, bez problémov

mamamasama
26. apr 2025

Moj gynekolog normalne volalaval moje meno a partnera na kazde sono.

lucia13022023
26. apr 2025

Ak išiel so mnou na poradňu tak išiel aj vždy dnu.
Sestra a jej muž to isté. Sesternicin muž nemohol ísť ani do čakárne. Všetko v rovnakom meste, no iný doktor.

euka210
26. apr 2025

Moj bol pri usg v 20t a 30t.

earlgrey
26. apr 2025

Ženy a vaši muži vám vagíny nevideli? alebo akože čo si neviete predstaviť? že muž pozerá ako vám gynekológ pchá kameru do rozkroku? či vlastne o čo tu ide pri tých vaších komentároch? 🤣🤣🤣

zanzilady
27. apr 2025

So mnou bola najlepšia kamoska 🙂 mala sim šaty a musela by asi veľmi pozerať aby niečo zospodu ona videla. A priateľa by som zobrala tiež. Veď vám medzi nohy pozerá stále. Pri sexe, mimo sexu… ak chce a Dr dovolí podľa mba to je normálne

autor
27. apr 2025

Ďakujem babi 🙂 niektoré z Vás nechápem ja sa pred svojím manželom nemám začo hanbiť a cítiť sa trápne veď sme to dieťa splodili spolu a videl ma tam dole milion krát prečo by sa mu niečo malo zhnusiť veď mi to tam nebude pchať on ,ide sa len pozrieť na svoje dieťa 🙂

ronie338
27. apr 2025

Môj chodil cakal v čakárni a na veľké mohol ísť dnu.

pralinka25
27. apr 2025

tak nie kazdy lekar to povili. treba si zistit u svojho. zbytocne tu bude pisat 40 ludi. kazdy to ma inak.

beronsche
27. apr 2025
@pralinka25

no ak si na zaciatku tak bude robit vagynalne sono. to nie je uplne vhodne a nevyzera to ako v americkych filmoch. zalezi od lekara.
u nas v pohode brali na tie velke sona ked sa robili ale nabezne vysetrenia nie

@pralinka25 vaginálne sono nie je pravidlom. Skôr sa už nerobieva.

pralinka25
27. apr 2025
@beronsche

@pralinka25 vaginálne sono nie je pravidlom. Skôr sa už nerobieva.

@beronsche ani na uplnom zaciatku v prvych tyzdnoch? akoze je to mozne uz nemam doma babatko. mozno su sona uz lepsie a zachytia aj zaciatok. otazne je ci kazdy gynekolog take ma - aj ten jej.

beronsche
27. apr 2025
@pralinka25

@beronsche ani na uplnom zaciatku v prvych tyzdnoch? akoze je to mozne uz nemam doma babatko. mozno su sona uz lepsie a zachytia aj zaciatok. otazne je ci kazdy gynekolog take ma - aj ten jej.

@pralinka25 nie, ani na začiatku.
Mne tehotenstvo lekar potvrdil v cca 10tt. Vaginálny utz som ani nemala..

pralinka25
27. apr 2025
@beronsche

@pralinka25 nie, ani na začiatku.
Mne tehotenstvo lekar potvrdil v cca 10tt. Vaginálny utz som ani nemala..

@beronsche tak ano to uz je vyssi tyzden. nevieme v akom je autorka.

Strana
z2