icon

Môže byť manžel prítomný pri gynekologickom vyšetrení?

26. apr 2025

Ahojte žienky,myslíte ,že si môžem zobrať svôjho muža dovnútra ku gyn. keď mi bude potvrdzovať tehu ? 🙂 veľmi by tam chcel byť (pravdaže sa spýtam aj sestričky) len ma to zaujíma je to naše prvé mimi 🙂

Strana
z2
krasneleto
27. apr 2025

nemam nic proti sonu , ked sa robi cez brucho... osobne mi prekaza muz a to akykolvek v zenskej ambulancii. predsa len- nie kazda je tam tehotna a casto krat pocut vsetko von , co mne sympaticke nie je... ale moj lekar s tym nema problem, som zazila muzov, ktory mali zaujem byt aj pri preventivke svojej partnerky , sediac lekarovi za chrbatom- ale to uz je asi ina diagnoza

any_soj
29. apr 2025
@dzulli1980

No skúšam si predstaviť, ako sa môj muž pozerá na to, ako mi Dr. robí vaginálne sono ... 😀 ... už vo vyššom štádiu tehotenstva OK, aj môj sa bol pozrieť na monitor na dcéru, ale toto za mňa nie ... a si si istá, že muž sa chce ísť pozrieť? Či len Ty chceš, aby šiel? ... aby potom nechytil nejaký blok a nemali ste problémy v sexuálnej oblasti, aj to sa stáva.

@dzulli1980 píšeš "No skúšam si predstaviť, ako sa môj muž pozerá na to, ako mi Dr. robí vaginálne sono ... Aby potom nechytil nejaký blok z toho."
Nerozumiem vôbec, akože aký problém by mal byť s vaginálnym sonom a manželom?

earlgrey
29. apr 2025
@any_soj

@dzulli1980 píšeš "No skúšam si predstaviť, ako sa môj muž pozerá na to, ako mi Dr. robí vaginálne sono ... Aby potom nechytil nejaký blok z toho."
Nerozumiem vôbec, akože aký problém by mal byť s vaginálnym sonom a manželom?

@any_soj No to nechápem ani ja...asi ich manželia nevideli ich vagíny 🤷‍♀️

Strana
z2