icon

Môže byť menštruácia počas tehotenstva?

patulienocka3003
17. apr 2026

Ahojte, poprosila by som hlavne on normálne odpovede lebo toto sa mi stalo prvýkrát 😅 S manželom sa snažíme o druhé bábätko, chceli by sme parťáka či parťáčku k synčekovi🥰 27.3. sme sa snažili o bábätko, ale potom som si všimla, že mám plodné dni až neskôr tak 4.4. sme sa ešte snažili druhý krát, ale dnes 17.4. som dostala menštruáciu 😅 nemám s tým skúsenosť, viem že je to možné, že môže žena dostať menštruáciu aj keď je tehu 😁 a ja som dnes tak 13 dpo takže neviem😁

anonym_6f1239
17. apr 2026

🙄

jaskolka
17. apr 2026

@patulienocka3003 tak pre vlastny pokoj si môžeš urobiť test. Keď je to ale"klasické"menštruačné krvácanie,tak by som skôr povedala,že oplodnenie nenastalo a tehotná nie si. Aj keby bol styk v čase ovulácie,to neznamená,že automaticky otehotnies,takže vlastne ani neviem, čo ťa prekvapilo 🙂

sara07
17. apr 2026

🙄

anonym_6f1239
17. apr 2026

Poviem ti tajomstvo- ani styk cez ovulaciu nezarucuje vobec nic. To nie je ze vhodis do stroja 2e a vypadne ti kava z neho.

sara07
17. apr 2026
@anonym_6f1239

Poviem ti tajomstvo- ani styk cez ovulaciu nezarucuje vobec nic. To nie je ze vhodis do stroja 2e a vypadne ti kava z neho.

@anonym_6f1239 no takéto niečo fungovalo jedine v serial čo šiel Alžbetin dvor, tam boli tehotné na prvy raz

anonym_fd9d0c
17. apr 2026

Čiže krvácaš normálne po mesiaci? kedy si mala naposledy? dátum plodných dní nevypovedá nič o cykle. Ja mám plodné dni až na 23.deň a cyklus 30/31 dňový.

Ale hej, žena môže krvácať aj keď je tehotná. Len si nie som istá, či 'naplno'. Ja som tri mesiace špinila 🤷‍♀️

vkatush
17. apr 2026
@anonym_fd9d0c

Čiže krvácaš normálne po mesiaci? kedy si mala naposledy? dátum plodných dní nevypovedá nič o cykle. Ja mám plodné dni až na 23.deň a cyklus 30/31 dňový.

Ale hej, žena môže krvácať aj keď je tehotná. Len si nie som istá, či 'naplno'. Ja som tri mesiace špinila 🤷‍♀️

@anonym_fd9d0c ja som nedávno pozerala rozhovory zo zahraničia, kde ženy šokované s dieťaťom, lebo normálne mali cyklus a krvácali, ostatné príznaky nemali. Väčšina netušila ani, že sa im spustil pôrod.
Takže zrejme áno. Aj keď rarity.

patulienocka3003
autor
17. apr 2026
@anonym_fd9d0c

@anonym_fd9d0c mne ma synček 7 mesiacov a ja mám normálne menštruáciu od 3 mesiaca po porode🙂 len toto som chcela vedieť či nahodou ste niektorá niečo podobné nemali alebo ste sa nestretli s takýmto niečim😁 Vedela som, že sa najdu určite nejakí ľudia čo budú proti mne, ale normálne som sa len opytala. Lebo tiež som veľa prípadov aj videla, že sa snazili a napr spustila sa im menstruacia a žena zistila až v 3 mesiaci, že bola tehu 😁 Pri prvom, keď sme sa snazili, som takisto mala po menštruácii pár dní a potom som bola tehotná a teraz naopak, mám normálne menštruáciu😅 a ja mám 28 dňový cyklus. Naposledy som mala 24.3 posledný deň, vtedy mi končila a 27.3 sme mali sex a potom ak toho 4.4. Kedy som bola v plodnom období 🙂

patulienocka3003
autor
17. apr 2026
@vkatush

@anonym_fd9d0c ja som nedávno pozerala rozhovory zo zahraničia, kde ženy šokované s dieťaťom, lebo normálne mali cyklus a krvácali, ostatné príznaky nemali. Väčšina netušila ani, že sa im spustil pôrod.
Takže zrejme áno. Aj keď rarity.

@vkatush veď ja tiež veľa toho som počula, čítala a preto sa pytam či niektorá nemáte skúsenosť😅 lebo akože môže byť aj že nie som tehotná, ale mala som pred menštruáciou podobné príznaky, ako keď som bola prvýkrát tehotná a to ma metie😅 netuším, zistím neskôr 😁

dia99
17. apr 2026

Napíš mi správu ak tak 😉

kessica87
17. apr 2026

@patulienocka3003 trošku nerozumiem otázke? Robila si si tehotenský test?

anonym_fd9d0c
17. apr 2026
@patulienocka3003

@anonym_fd9d0c mne ma synček 7 mesiacov a ja mám normálne menštruáciu od 3 mesiaca po porode🙂 len toto som chcela vedieť či nahodou ste niektorá niečo podobné nemali alebo ste sa nestretli s takýmto niečim😁 Vedela som, že sa najdu určite nejakí ľudia čo budú proti mne, ale normálne som sa len opytala. Lebo tiež som veľa prípadov aj videla, že sa snazili a napr spustila sa im menstruacia a žena zistila až v 3 mesiaci, že bola tehu 😁 Pri prvom, keď sme sa snazili, som takisto mala po menštruácii pár dní a potom som bola tehotná a teraz naopak, mám normálne menštruáciu😅 a ja mám 28 dňový cyklus. Naposledy som mala 24.3 posledný deň, vtedy mi končila a 27.3 sme mali sex a potom ak toho 4.4. Kedy som bola v plodnom období 🙂

@patulienocka3003 myslím, že sa nerozumieme. Menštruácia sa počíta od prvého dňa krvácania, nie od posledného. Čiže kedy si mala poslednú? toho 24.3.? veď odvtedy prešli ešte len tri týždne. Keďže dnes krvácaš, nemyslím si, že si tehotná. Robila si si test?