icon

Môže byť negatívny test Clear Blue pred menštruáciou nespoľahlivý?

Dnes o 03:17

Ahojte. Mám dve deti, nesnažíme sa o ďalšie. 22.2 sme mali prerušovaný styk, 2x po sebe. Podľa aplikácie som mala mať plodný deň, asi som aj mala, hormóny so mnou trieskali neskutočne.
Mám príznaky tehotenstva úplne presne ako pri druhom tehu, asi všetky čo som mala aj vtedy. MS by mala prísť v nedeľu podľa app, po druhom tehu som mala zatiaľ iba 2x MS (kojila som) tak ani poriadne neviem aký mám cyklus. Posledný bol 30dňový.
V pondelok mi vyšiel digitálny asi 1/4 čiarky. Včera som si robila Pepino prúžkový a bol tam duch. Dnes ráno som si robila clear blue ultra včasný a bol negatívny. Všetko prvý ranný moč. Mám príznaky ako pri poslednom tehu, a takéto som nikdy doteraz v živote nemala, iba keď som bola tehotná.

Ja viem že testovať sa má ideálne až po vynechaní MS. Len stres. Chcem počkať do termínu MS a keď nepríde, tak potom zopakujem test a pôjdem k lekárovi.
Mali ste niektorá negatívny clear blue ultra včasný pred MS a i napriek tomu ste boli tehotná? Ďakujem
Áno viem som hlúpa mala som trvať na kondóme, aj som to mužovi povedala, nech si dá ale nedal si ho. Po ukončení kojenia so mnou tak trieskajú hormóny, predpokladám že počas ovulácie, že by som pretiahla aj celý panelák. Ospravedlňujem sa ale proste takto to je. A áno, bude tento stres riadne poučenie pre mňa do života. Ďakujem za prečítanie.

domka222
Dnes o 03:57

Na digitálnom 1/4 čiarky? Však digitálny má display a tam sa čiarky neukazujú. Ako chceš pomôcť? Len čakaj.

autor
Dnes o 04:07
@domka222

Na digitálnom 1/4 čiarky? Však digitálny má display a tam sa čiarky neukazujú. Ako chceš pomôcť? Len čakaj.

@domka222 taký ten čo má dve čiarky, jedna kontrolná vyšla v poriadku a tá testovacia tak iba začiatok, z jedného okraja a asi do 1/4 displeja. Nemám to odfotené

monro
Dnes o 07:32

Chápem, že máš stres, ale nič iné ako trochu počkať sa Ti teraz ani nedá poradiť. Tú 1/4 čiarky na teste v pondelok neber vôbec do úvahy...taký test sa považuje za chybný.

anonym_494f82
Dnes o 08:37

1/4 čiarky ? Ved pises ze si bola 2x tehotna.. tak vieš ako to funguje.. ak nechcem dieta, robim vsetko preto aby som ho nemala.. 1/4 ciarky na teste neexistuje .. bud tam je alebo nie .. a testuje sa az ked meška ms, skôr je to uplne zbytocne

autor
Dnes o 09:45
@monro

Chápem, že máš stres, ale nič iné ako trochu počkať sa Ti teraz ani nedá poradiť. Tú 1/4 čiarky na teste v pondelok neber vôbec do úvahy...taký test sa považuje za chybný.

@monro Ďakujem. Takto mi test ešte nevyšiel. Buď tam čiarka bola alebo nie. Preto mi napadlo napísať sem, či sa s tým niekto stretol. Stres robí svoje. Ďakujem

autor
Dnes o 09:46
@anonym_494f82

1/4 čiarky ? Ved pises ze si bola 2x tehotna.. tak vieš ako to funguje.. ak nechcem dieta, robim vsetko preto aby som ho nemala.. 1/4 ciarky na teste neexistuje .. bud tam je alebo nie .. a testuje sa az ked meška ms, skôr je to uplne zbytocne

@anonym_494f82 Prajem Ti pekný deň 😉

januska12323
Dnes o 10:14

Musíš len počkať a spraviť o pár dní.

anonym_64a776
Dnes o 10:45

Pepino duchuje, na to sa nespoliehaj. Ak by boli tie príznaky naozaj tehotenské, tak by to už mal test ukázať, nakoľko by bolo prítomné hcg. Keď je žena tehotná, tak to testy zvyčajne zachytia už pred meškaním ms (12-13 dni po ovulácii) Ale čisto hypoteticky keď neriešime tie tvoje “príznaky tehotenstva”, tak môžeš byť teraz 10 dni po ovulacii a vtedy test ešte nemusí zachytiť tehotenstvo. Je to veľmi neurčité, počkaj a otestuj sa o pár dní.