icon

Môže byť Pepino test falošne pozitívny?

maartiinaa11
14. máj 2024

Ahojte mam 1 deň do menštruácie. Myslíte že to je pozitívne? je to pepino test a viem ze tie s radosťou duchuju. Robila som ho večer. Vďaka

Môže byť Pepino test falošne pozitívny?
Strana
z2
nevenka
17. máj 2024

@maartiinaa11 wau, ale toto uz je riadna ciarka. Mne pepino kedysi ukazali ako prve, niekde som mala aj fotku, 13 DPO bola riadne pekna ciarka, kym na inych testoch bol ledva viditelny duch. Je z toho nase stvrte dieta. Ale teda duchuju riadne. Urobila som dnes este jeden, som 17 DC, vcera som mala pozitivny ovu test, takze len teraz mam ovulaciu. Nechapem.
Ak mas pozitivne aj ine testy, tak to bude ono podla mna...💗

nevenka
17. máj 2024

Teraz uz to tak nevyzera, je zaschnuty, ale bola ruzova ta ciarka v limite...🙄

maartiinaa11
autor
17. máj 2024

@nevenka ale bola tenká takže to bol asi kanalik, už si pre istotu pepino nebudem kupovať. Len nechápem potom ten druhy, čo som si vzápätí urobila lebo tam bola tiež slabá ciarka. Dnes som totižto dostala menštruáciu 🥺

maartiinaa11
autor
17. máj 2024

@nevenka ale vidno tam fakt niečo 🙄🫨

nevenka
17. máj 2024

@maartiinaa11 och, to ma mrzi...😔...Ale fakt by som povedala, ze na tom druhom je riadna ciarka. Hrozne tie testy. Dakedy to bol fakt spolahlivy test.
Ja si tie moje ciarky vysvetlujem zvysenym LH, kedze som mala pozitivny aj ovulacny test. Ale este mam z Aliexpresu testy a tie boli biele. Tak fakt toto taku nadej dava zenam. Ja som to cisto zo zvedavosti, kamoska na nom nemala nic. Tak reku skusim, ci sa napravili a ako pozeram, tak nie.

maartiinaa11
autor
17. máj 2024

@nevenka nevadí, ideme ďalej.. paradox, ze pri prvom som robila prave pepino testy so stastnym koncom a preto som ich aj teraz volila, ale vidim, ze uz radsej nie. Skusila som teraz objednať tie intime testy som na nich zvedavá, celkom dobre recenzie som čítala..a aké testy z ali? To počujem prvýkrát 🙈

nevenka
17. máj 2024

@maartiinaa11 One Step, teraz som aj ine objednala, ale maju citlivost az 50 miu, tak to je o nicom 😅. Tieto maju klasicky 10 miu. Extra kvalita to nie je, ale ked ich nenechas dlho namocene, tak neduchuju, aspon mne nie.

maartiinaa11
autor
17. máj 2024

@nevenka parada ďakujem za tip😅

majkagu
17. máj 2024

@maartiinaa11 ja sa tu este pripletiem, ja som objednala z amazonu easy@home a super 👍akurat aj dnes som testovala a ked je negativny fakt je negativny ziadne kanaliky nic…takze odporucam aj cena je dobra. A mrzi ma to 😔ja sa tym pepinam oblukom vyhybam uz

nevenka
18. máj 2024

@majkagu ale je tam dost postovne, uz som po nich pozerala. Posles mi odkaz? Este som neobjednavala odtial. Ale u mna prioritne ide o ovulacne, ja si meriam teplotu, plus testy. Nemozem a ani nechcem HAK.

nevenka
18. máj 2024

Este mam tieto, ale su 50 miu, tie ovulacne su OK, vyskusala som akurat teraz pocas ovu a sfarbili sa super, ale aj tehotenske, co k tomu boli, su 50 miu, tak tie ducha neukazali, ale podla mna by neukazali ducha ani pri meskani s takou citlivostou 😅🤣

majkagu
18. máj 2024

@nevenka aj ovulacne od nich pouzivam tiez som z amazonu objednala, poslem ti link do spravy, je nejaky strasne dlhy 😀

maartiinaa11
autor
18. máj 2024

@majkagu uz budem aj ja pepino nechcem uz vidiet 🥲 ďakujem krásne musím popozerať 😊

zuzka912
2. jan 2025

Ahojte mešká mi 3dni.... Ale ukázala sa druhá až po hodine

maartiinaa11
autor
2. jan 2025

@zuzka912 to bude skôr neplatný výsledok. Nemá sa odcitat az po hodine

zuzka912
2. jan 2025

Ja si radšej zájdem zajtra k dr. nebudem sa trápiť testami 😊ale ďakujem za odpoveď

maartiinaa11
autor
2. jan 2025

@zuzka912 držím palce..zamalicko😊😊

Strana
z2