icon

Falošne pozitívny Pepino test?

paloma10
27. máj 2026

Baby, prosim vas, moze byt pepino test takto falosne pozitivny? Oba su pepino testy. Normalne mavam menzes 29. den cyklu, ale stane sa ze sa obcas ze sa oneskori den-dva. Vcera bol 30.den a uz mi islo “vybuchnut” brucho a aj sa mi akoby zacal spustat, ale potom sa to cele stoplo a dnes rano mi vyslo toto. Ale pepino vraj casto byvaju falosne pozitivne, navyse mi to nesedi s tym, ze sa mi zacal pustat menzes. Nemam ani ziadne pocity v bruchu, napatie (ako som mala predtym v tehotenstve). Myslim si, ze nie som. Moze to takto falosne vyjst?

Falošne pozitívny Pepino test?
kocuris
Autor odpoveď zmazal
anonym_cdb531
27. máj 2026

tak taketo kolajnice určite nie su falošne

anonym_47144b
27. máj 2026

@paloma10 toto nie je rozhodne 2x falosne pozitivny test ale silno pozitivny naznacujuci rozhodne tehotenstvo... gratulujem

anonym_c4633b
27. máj 2026

@paloma10 koľko tém ešte založíš ?

kocuris
Autor odpoveď zmazal
paloma10
autor
27. máj 2026
@anonym_c4633b

@paloma10 koľko tém ešte založíš ?

@anonym_c4633b Prepáč, zakladala som to cez mobil a vzdy mi vyhodilo cervenym ze chyba, nevedela som, ze to uverejnilo.

madliva
27. máj 2026

Pochybujem, keby bol jeden tak ešte môžeme o tom polemizovať ale keď ti vyšli dva testy takéto, tak si isto v tom

januska12323
27. máj 2026

Pozitívnejšie to už nebude.

paloma10
autor
27. máj 2026

Fuha...neviem. Skocim cez obed do lekarne kupit este ine znacky, mne sa to akosi nezda 🙈 Pozerala som teraz recenzie na ten pepino a viacero zien malo vyrazne kolajnice a bolo to falosne.

anonym_ad2f01
27. máj 2026
@paloma10

Fuha...neviem. Skocim cez obed do lekarne kupit este ine znacky, mne sa to akosi nezda 🙈 Pozerala som teraz recenzie na ten pepino a viacero zien malo vyrazne kolajnice a bolo to falosne.

@paloma10 2 rozdielne druhy testov(aj keď od rovnakej značky) nebudú takto silne pozitívne aby sa to dalo brať ako falošný výsledok...
Čo si nemala sex, že si z toho taká vyšťukaná?

paloma10
autor
27. máj 2026
@anonym_ad2f01

@paloma10 2 rozdielne druhy testov(aj keď od rovnakej značky) nebudú takto silne pozitívne aby sa to dalo brať ako falošný výsledok...
Čo si nemala sex, že si z toho taká vyšťukaná?

@anonym_ad2f01 Ano ale uz 3 roky sa nam nedari a zazila som uz vselijake situacie ked to kadejak vyzeralo, takze to beriem uplne s rezervou. A navyse som mala uplne menzesove bolesti posledny tyzden a este aj vcera sa zacalo startovat krvacanie, tak preto mi to pride divne. Na 31.den cyklu by asi nebolo uhniezdovanie, ked mam ovulku 12.den.

anonym_cdb531
Autor odpoveď zmazal
kiki68
27. máj 2026

@paloma10 urcite ku gyn volaj a tam sa uvidi na usg. Ale podla mna je to tutovka a teraz uz len nech je vsetko v poriadku 🍀🙏🏻

kocuris
Autor odpoveď zmazal
kocuris
Autor odpoveď zmazal
anonym_dd3822
27. máj 2026

Mne Pepino niekoľkokrát ukázalo falošný výsledok a som veľká hejterka týchto testov, rovnako ako Mamatestov. Ale TOTO? Toto falošný výsledok nebude, gratulujeeeem a prajem všetko dobre 🙂

radiana3
27. máj 2026

Tak si proste skús kúpiť iný test, od iného výrobcu.

paloma10
autor
27. máj 2026

Tak baby vybehla som do lekarne a kupila 2 testy livsane a tu je vysledok. Neverim 😱 Fakt po predoslych skusenostiach mam problem tomu verit 😯

anonym_ab1797
27. máj 2026
@paloma10

Tak baby vybehla som do lekarne a kupila 2 testy livsane a tu je vysledok. Neverim 😱 Fakt po predoslych skusenostiach mam problem tomu verit 😯

@paloma10 Zo srdca gratulujem 😊 Ale ak si začala krvácať, určite choď čo najskôr k doktorovi, hlavne po takej dlhej dobe snaženia.

kocuris
Autor odpoveď zmazal
mausy30
27. máj 2026

@paloma10 toto sú za mňa jasne pozitívne testy

natalia328
27. máj 2026
@paloma10

@paloma10 gratulujem ❤️❤️

krasneleto
28. máj 2026
@paloma10

@paloma10 tieto testy potvrdili iba to, co ukazali aj tie predosle dva... si tehotna a moc gratulujem

sova7
28. máj 2026
@paloma10

@paloma10 nuz to je priroda 😏gratulujem