Môže byť priateľka tehotná aj po chránenom styku?
Ahojte dámy mám 19 rokov a mám priateľku, pred asi dvoma týždňami sme mali niekoľko krát chránený pohlavný styk takže kondom a od začiatku sexu až po koniec ani nám nepraskla ani nič ale v posledných dňoch ma bolesti brucha a ľavého podbruška a je jej strašne slabo a ma divný pocit že by bola tehotná zajtra si bude robiť testy a čo myslite môže byt tehotná ?, ešte mame na dieťa príliš skoro takže neplánujeme preto sa chránite ale ma strašne bolesti aj hlavy a je jej zle
@adammhhhh 21-25 otehotnieť teda nemohla, 9.7. Teoreticky áno ale to by sa dnes ešte určite neprejavilo takýmito príznakmi. Z tohto mi vychádza ze bud sa jej "posunula" ovulácia, a teda tie príznaky sú znakmi ovulácie, alebo maju bolesti uplne inu pricinu. Dajte sa obaja do kľudu, pite dosť vody 🙂 priateľke odporúčam sledovať na instangrame profil ownyourcycle, bude to pre ňu nápomocné k tomu aby si vedela určiť plodné dni a vyhnete sa do budúcna takýmto stresom 🙂
Inak táto téma by mala byť aj na instagram na ten žltý sloník ci ako to je, vhodná, lebo ako je tu vidieť mladí ľudia absolútne netušia ako funguje ženské telo a neuvedomujú si, ze ovulačna kalkulačka je úplná hlúposť. Vzdy som vravela, ze sexuálnu výchovu netreba, ale mýlila som sa treba.
@777januska777 len sa mi nechce verit v to že sa dá otehotnieť s ochranou ešte keď som sa neurobil
@adammhhhh Ja sa snažím ťa ukludnit lebo panikariš.😀 A baby ti tu píšu, že čo to môže byť. Ak ste mali ochranu tak nemá ako byť tehotná. Užívajte si, ale nestresujte toľko. 🙂 Bolesti môže mať z rôznych dôvodov, stačí že ona stresuje. Ja keď som sa bála ci som tehotná práve vtedy mi zo stresu meskali.😀 A prišli neskôr. Je super, že ste opatrní, len treba trošku nadhľad. 🙂
Nemohla otehotnieť, proste nedá sa. To je tak malé percento ze to nie je šanca ak si sa ani nespravil tak nulová s ochranou.
@adammhhhh Zas... Používate ochranu. Opäť a znova, keby praskol všimol by si si to pravdepodobne. Kvapocky lásky sú miziva šanca na otehotnenie, hlavne ak používate ochranu. Ak máte obavy možno treba uvažovať antikoncepciu pre priateľku. A taktiež vytiahnutie s durexom pred orgazmom, by malo byť úplne safe aj bez antikoncepcie. Mňa ukludnila až antikoncepcia, ale začala som ju brať zo zdravotných dôvodov.

@mimka1402 Neodpovedáš mi na otázku. Rozumieš tomu, že aplikácie nemá pravdu a nemohla mať vtedy ovuláciu??? Mladé baby to nevedia odhadnúť. Takže pravdepodobne NEMALA OVU. Teraz ma na 90% ovuláciu podľa toho všetkého.