Môže byť tehotenstvo neodhalené testami ani ultrazvukom?
Dobry den, chcela by som sa spytat,ci niektora mala taku skusenost,ze tehotenske hcg je negativne,uz niekolko ultrazvukov a nic neodhalilo tehotenstvo.No ja mam stale kopance,brucho rastie,uz mozem byt v 8.mesiaci.Je to vobec mozne?????
Máš falošné tehotenstvo (pseudocyesis) . Choď s psychiatrovi.
Zlaticko, všeličo sa v živote stáva, chod k psychiatrovi
Tehotná určite nie si.
Toto nemoze byt realny post. Neverim, ze niekto je tak pripeceny
@anonym_b3d57d chod sa pozriet na oddelenie psychiatrie a uvidis, ze moze a aj horsie moze byt. Ona ho doma porodi a bude sa starat, kocikovat babiku.
Zašlo to ďaleko u teba. Tiež som to mala, ale len chvíľku. Jedla som každú hodinu, boleli má prsia, bývali mi zle, ešte aj tie divné vyrážky na nohách som mala ako v prvom tehotenstve! Išla som po mesiaci k dr a nič, ultrazvuk prázdny test negatívny, téma uzavretá. A predtým som tiež cítila kopance, dokonca aj sestra to videla. No bola to evidentne peristaltika. Všetko dobré želám.
Prosim ta, uz len pre to dieta, ktore mas chod ku psychiatrovi. Potrebujes liecbu.
Zrejme mas nejake traviace tazkosti,ktore ti sposobuju narast brucha a "kopance".
falosne tehotenstvo alebo vetry
v 8 mesiaci? prosím ťa , to by si chodila na poradňu ku gyn. každé 2 týždne. Ešte ťa nikto neposlal k odbornému lekárovi? Myslím psychiater.
@anonym_b3d57d ak je fotka autorky skutočná, tak môže. Na prvý pohľad vidno, že nie je zdravá.
Ascites?mala si aj iné vyšetrenia?
@anonym_b3d57d ak je fotka autorky skutočná, tak môže. Na prvý pohľad vidno, že nie je zdravá.
@anonym_417ea1 no to si trošku prehnala, však? Tvoju fotku nemusime vidieť, kedže si sa sama predstavila
Moja zle pohyby criev atd zaludocne problemy…ale toto je taky bulshit..za ten cas ako nikde nebola u dr…na ultrazvuku…tam sa chod hrat a uz nech prazdniny skoncia

Ako ti vobec napadlo, ze je mozne byt v 8. mesiaci a nevidiet nic na ultrazvuku? Nie, nie je mozne, ze by v 8. mesiaci ultrazvuk nic neukazal. Ved to dieta je velke, to sa neda nevsimnut si.