icon

Môže byť tehotenstvo neodhalené testami ani ultrazvukom?

tonka68
Dnes o 06:04

Dobry den, chcela by som sa spytat,ci niektora mala taku skusenost,ze tehotenske hcg je negativne,uz niekolko ultrazvukov a nic neodhalilo tehotenstvo.No ja mam stale kopance,brucho rastie,uz mozem byt v 8.mesiaci.Je to vobec mozne?????

anonym_7f156c
Dnes o 06:11

Ako ti vobec napadlo, ze je mozne byt v 8. mesiaci a nevidiet nic na ultrazvuku? Nie, nie je mozne, ze by v 8. mesiaci ultrazvuk nic neukazal. Ved to dieta je velke, to sa neda nevsimnut si.

anonym_70cbe8
Dnes o 06:17

Máš falošné tehotenstvo (pseudocyesis) . Choď s psychiatrovi.

anonym_70cbe8
Dnes o 06:19
anonym_b1c65d
Dnes o 06:39

Zlaticko, všeličo sa v živote stáva, chod k psychiatrovi
Tehotná určite nie si.

marhulka13
Dnes o 06:45

Vau, to by bol iný zázrak. No po príčine pátraj inde

anonym_b3d57d
Dnes o 06:57

Toto nemoze byt realny post. Neverim, ze niekto je tak pripeceny

anonym_70cbe8
Dnes o 06:58
@anonym_b3d57d

@anonym_b3d57d chod sa pozriet na oddelenie psychiatrie a uvidis, ze moze a aj horsie moze byt. Ona ho doma porodi a bude sa starat, kocikovat babiku.

svetlonos
Dnes o 07:02

Zašlo to ďaleko u teba. Tiež som to mala, ale len chvíľku. Jedla som každú hodinu, boleli má prsia, bývali mi zle, ešte aj tie divné vyrážky na nohách som mala ako v prvom tehotenstve! Išla som po mesiaci k dr a nič, ultrazvuk prázdny test negatívny, téma uzavretá. A predtým som tiež cítila kopance, dokonca aj sestra to videla. No bola to evidentne peristaltika. Všetko dobré želám.

anonym_d245e4
Dnes o 07:03

Prosim ta, uz len pre to dieta, ktore mas chod ku psychiatrovi. Potrebujes liecbu.

maca1984
Dnes o 07:04

Nie je hanba vyhľadať psychiatra .

iwesska
Dnes o 07:15

Zrejme mas nejake traviace tazkosti,ktore ti sposobuju narast brucha a "kopance".

anonym_5bdcb0
Dnes o 08:32

falosne tehotenstvo alebo vetry

anonym_dda2b8
Dnes o 08:38

v 8 mesiaci? prosím ťa , to by si chodila na poradňu ku gyn. každé 2 týždne. Ešte ťa nikto neposlal k odbornému lekárovi? Myslím psychiater.

januska12323
Dnes o 08:51

Nie si tehotná, potrebuješ psychiatra.

anonym_417ea1
Dnes o 09:02

@tonka68 áno. Panna Mária

bielasovicka
Dnes o 09:03

@tonka68 a máš veľké brucho?

anonym_417ea1
Dnes o 09:05
@anonym_b3d57d

@anonym_b3d57d ak je fotka autorky skutočná, tak môže. Na prvý pohľad vidno, že nie je zdravá.

anonym_1a5fbb
Dnes o 09:13

Ascites?mala si aj iné vyšetrenia?

kataina
Dnes o 09:30
@anonym_417ea1

@anonym_b3d57d ak je fotka autorky skutočná, tak môže. Na prvý pohľad vidno, že nie je zdravá.

@anonym_417ea1 no to si trošku prehnala, však? Tvoju fotku nemusime vidieť, kedže si sa sama predstavila

cimage
Dnes o 10:40

Ked si v 8mes, tak uz za chvilu porodis a budes sa citit lepsie.

jeennyv
Dnes o 10:52

Moja zle pohyby criev atd zaludocne problemy…ale toto je taky bulshit..za ten cas ako nikde nebola u dr…na ultrazvuku…tam sa chod hrat a uz nech prazdniny skoncia

maca1984
Dnes o 10:54
@jeennyv

Moja zle pohyby criev atd zaludocne problemy…ale toto je taky bulshit..za ten cas ako nikde nebola u dr…na ultrazvuku…tam sa chod hrat a uz nech prazdniny skoncia

@jeennyv toto nie je nový profil, a o ultrazvuku predsa píše.

jeennyv
Dnes o 11:10
@maca1984

@jeennyv toto nie je nový profil, a o ultrazvuku predsa píše.

@maca1984 som potom kuk, ze ma dieta na foto, to by fakt nevedela ze je tehu, toto uz je tu choreee doslova…a s utz som myslela tak, ze to by uz davno videli zistili…ci tam nieco ma….

maca1984
Dnes o 11:11
@jeennyv

@maca1984 som potom kuk, ze ma dieta na foto, to by fakt nevedela ze je tehu, toto uz je tu choreee doslova…a s utz som myslela tak, ze to by uz davno videli zistili…ci tam nieco ma….

@jeennyv je to " normálna diagnóza", nič smiešne na tom nie je. Ani choré .

jeennyv
Dnes o 11:13
@maca1984

@jeennyv je to " normálna diagnóza", nič smiešne na tom nie je. Ani choré .

@maca1984 ja, ze je taka diagnoza viem, ale tpto je uz dusevna choroba potom a je takto 8 mesiacov a co okolie nikto nic neriesi…si ju nevsima rodina…ma asi aj dieta…cele je to choree